PS. DOSTA IGRACA SARAJEVA NE IGRA SRCEM KO U PRVOJ POLUSEZONI!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
alibi je napisao/la:Brate nisu oni "ludjaci" vjeruj mi .To se zove LJUBAV prema svom klubu.I ja sam jedan od njih,a i ti bi trebao da znas o cemu govorim.A ovo sve sto nam pakuju,odnosno sto se stvari odvijaju na proljece u "nasoj" ligi na ovaj nacin je zaloooooooooooosno i po mom misljenju pooooooooogubno za sve nas.Jer i sam znas da sa ovakvih gostovanjima samo isfrustran mozes doci gledajuci sta nam koje kakve "kuhinje" rade.Zaaaaaaaloosno.adnanhz je napisao/la:ajd mali prosetaj kolko to 12 god hajd idi se igraj s vrsnjacima lopte,zmire sta hoces a ostavi internet za malo starije mozeemir987 je napisao/la:Ne kontam kako se tako nervirate, a kad se rezira za Sarajevo za nekim zelenim stolovima protiv Slobode to je fer??? Jel posteno da se nakon sto je utakmica ponovljena i 2 puta izgubljena traze bodovi na nekim sastancima? Pokusajte dobit i Laktase za zelenim stolom, samo nesto mi se cini da protiv djubreta dodika to ne mozete.![]()
e sta reci vidim neki odma po igracima pa jebm zar ne vidite bhsavez i fsrs njihova kuhinja laktasi moraju ostati pa halo u 2 utekmice 4 crvena pa ipak jel to bas slucajnost ova se utakmica jednostavno NIJE mogla dobiti i to ptice na grani znaju ONOM BJELICI NJEGOVCIJELI ROD J...Mi ova liga vec po kozna koji put pokazuje kako je sve izrezirano i samo mi zao ovi ludjaka koji daju ogromne pare za gostovanja,koreogrfije i sta sve ne da bi iz godine u godinu gledao ovakve lakrdije od lige CIRKUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
tacno! gledat sutra pregled pa onda galamit il na sudije il na igrace." je napisao/la:" вас $ " свјесна ? је & $ " ?! $ су ? ову " $ & сезоне " " се $ ? за ? а не за &! А & % су у " са $ $ $ " ' $ $ " ? $ суђења!
$ " $ вас не ' " $ $ $ је ? ? суђење $ то не ¥ $ " " су ? на "! " ја ? / $ је ? $ суђења на тој ", ? то " $ нас не ' $ $ 100% јер ? " $ ", а " " $ нас " $ "
Nemoj i ti padati pod uticaj te propagande kako se radi o naglom i ogromnom povecanju kvaliteta ekipe" je napisao/la:" вас $ " свјесна ? је & $ " ?! $ су ? ову " $ & сезоне " " се $ ? за ? а не за &! А & % су у " са $ $ $ " ' $ $ " ? $ суђења!
$ " $ вас не ' " $ $ $ је ? ? суђење $ то не ¥ $ " " су ? на "! " ја ? / $ је ? $ суђења на тој ", ? то " $ нас не ' $ $ 100% јер ? " $ ", а " " $ нас " $ "
" ја ' " $ је " на тој " ? $ суђење, ? ' " % " $ ¥ $ $ је $ све $. " " $ " све је $ $. А & се на & сезоне ? $ је тај " $ " & $ све " са " ?, а & & тога " $ $, $ " ?!-A- je napisao/la:Nemoj i ti padati pod uticaj te propgande kako se radi o naglom i ogromnom povecanju kvaliteta ekipe" je napisao/la:" вас $ " свјесна ? је & $ " ?! $ су ? ову " $ & сезоне " " се $ ? за ? а не за &! А & % су у " са $ $ $ " ' $ $ " ? $ суђења!
$ " $ вас не ' " $ $ $ је ? ? суђење $ то не ¥ $ " " су ? на "! " ја ? / $ је ? $ суђења на тој ", ? то " $ нас не ' $ $ 100% јер ? " $ ", а " " $ нас " $ "![]()
Gledao sam Laktase na Kosevu protiv Olimpika,Olimpik je bio duplo bolji na terenu,a u zadnjih 35 minuta Laktasi bukvalno,ali bas kbukvalno ,nisu presli u polovinu Olimpika.
Drugi,vrlo frisak,dokaz o toj kao "kvaliteti" Laktasa,je ova utakmica protiv Sarajeva. Pa sa igracem manje je Sarajevo bilo barem ravnopravno,ako ne i bolje u polju,to su javili i reporter i momci koji su gore.
Iamli smo vise i konkretnijih sansi,ali ne,onda dolazi iskljucenje i drugoga igraca i totalni pad cijele anse ekipe.
Ovo sto sam sada naveo je vrlo jak indikator da ove pobjede koje sada ostvaruju Laktasi je daleko od ciste igre i stalno potencirane "kvalitete" igraca.
Nemoj da smo djeca,treba rezonovati bez obzira na boje klubova za koje navijamo.
не ? $ се ', јер ' " ' " ", а ово " " ' за "...admin je napisao/la:kolektivno se briše rasprava o politici, svi postovi koji citiraju nekorektne postove, psovke, uvrede isl.
Na zalost,ja stvarno nemam snage da pisem o ovoj i slicnim "kradjama".Ali "oni" i zele da sutimo i presutno klimamo glavom dok svaki "covjek u crnom"moze dati sebi za pravo da frustrira igrace naseg kluba sa "domacinskim sudjenjem".Fc Sarajevo ovo mora zaustaviti,i ne dozvoljavati da koje kakvi pacenici "rasturaju"ime i instituciju od nase jedine ljubavi.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.sarajlija89 je napisao/la:ma jbo ovu ligu...ukratko...zgadilo mi se sve
al eto..nemamo bolje
Ne, moraqm da budem iskren, laktaši uopšte nisu igrali grubo i nisu radili teške startove, čak nisu ni oni ni klupa a ni publika kojih je bilo puno, bršili pritisak na sudiju.-A- je napisao/la:@ Borcev_navijac,a jel' bilo slucajno faulova koji su bili slicni tim faulovima za koej igraci Laktasa su dobijali samo po zuti,ili su usmeno kao upozoreni.
Znam sta pricam jer sam bio na ovoj utakmici u Travniku,crvene kartone koje smo dobili u Travniku su zasluzili igraci Sarajeva,ali su isti startovi takvi od strane igraca Travnika bili kao sankcionisati zutim kartonima ili usmenim upozorenjima.![]()
A vjeruj i bilo je startova narocito na pocetku utakmice kada su igraci Travnika uletali Alenu Skori u visini koljena,sto ti moze samo po sebi oslikati koja je brutalnost bila.
Ne ujednacenost sancija prilikom davanja kartona,prekidanje akcija,ili sjeckanje igre..su samo neki od metoda ,onih manje uocljivih,koje itekako mogu biti prevaga u ovakvim mecevima.
Vjerovatno si svjestan toga.
I da naglasim da ovim pisanjem ne zelim amnestirati igrace Sarajeva
de malo razmisli koliko savez utiće na suđenje protiv nas jer smo ih provalili kod Uefe pa da imaju po nož u štucni u tri utakmice osam crvenih kartona(2-treneri i 6-igrači)ako su i tukli u Travniku hajde ali objasni mi ovo molim te pa ne gledam ja tekme od prije pola satavedran86 je napisao/la:a jarane kako te nepogadza imas 1-1 i igras dobro i onda dva kretena dobiju kartone vala je nemoguce da nas sudije tolko mrze da 3 utakmice za redom dobijamo crvenemiky_hz je napisao/la:Haha pa dobro bogami vecina nas je ocekivala poraz...ja sam i onako halalio odavno ovu sezonu,tako da me ovaj poraz ne pogadja toliko...
Tek poslije 22 aprila sa novom upravom cu nesto ocekivati..ovako nema potrebe za gubljenjem zivaca
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, CentarsutNaClanak921, KarlMarx, lakilone, Lavcina, mnon46, Napapijri, Serha, Tatamata1946 i 54 gosta.