Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

lolaSa
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la lolaSa » 09 feb 2015, 16:39

1860 München-Heidenheim 1/1 4,25
Bradfor-Milton Keynes oba daju 3+ 2,28

Zen
Kontakt:

Post Postao/la Zen » 09 feb 2015, 16:57

zgmiky je napisao/la:
Zen je napisao/la:
Bradford - Milton Keynes

MK Dons daje go (1.25) ili cista 2 (2.40). MK Dons je 4.ekipa u prvenstvu sto se tiče gostujućih utakmica, a Bradford je tek 17. od 24. ekipe u prvenstvu što se tiče domaćih utakmica. MK Dons se bori za ulazak u viši rang, pored toga su odigrali neriješeno u posljednjem kolu protiv prvoplasirane ekipe, dok je Bradford odigrao neriješeno u posljednja dva meča protiv ekipa koje su rangirane ispod njih. Što se forme tiče, mislim da je "dvica" vrlo moguća.

Sretno !
Zen pozz meštre,dobrodošao i samo da znaš u tebi vidim veliko pojačanje u redovima forumaša za ovu sezonu :D

da se nadovežem na ovaj par i ja mislim da ide 2 2.45

slika
slika
Pozz Miky, dugo pratim ovaj forum ima dobrih igrača među vama, pa reko da se i ja malo uključim :)
Pogodio sam bruku parova na osnovu tvojih analiza, uvijek igram na marku-dvije pa i nije šteta kad promašim kvotu 4-5.
Ako stignem da sebi uplatim na račun do večeras, biće i analiza za nba, jer to više pratim nego nogomet, ova sezona je odlična.

Nurkića bi mogli igrati više večeras, ipak je Perkin dobio ssuspenziju, tako da je Ibaka jedini konkurentan centar, još ako mu Juka zalijepi bananu kao što zna, mogao bi da ga izbaci iz takta, pa da zabije koji lagan poen, a i izvući će koje slobodno, pošto igra Ibaka na snagu dosta. A i sigurno će se desiti da ne budu obojica istovremeno na parketu s' obzirom da Juka igra jedno 25-30 minuta, što znači da će imati prolaz bez Ibake na parketu.

Sretno ! :kafa:

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 09 feb 2015, 17:05

Dixon (MZT) - 9,5 VIŠE 1,85
- Playmaker MZT-a, Dixon, u zadnje 3 utakmice dobija mnogo vise minuta, nego na pocetku sezone.. samim tim i postize i vise poena..U zadnje 3 utakmice igra u prosjeku 34 minute i postize 15,3 poena po mecu.. Mislim da je ova granica uzeta kao prosjek citave sezone, a treba imati u vidu da je Dixon sada mnogo vazniji faktor u igri MZT-a.. Mislim da ide lagano preko..

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 09 feb 2015, 17:09

slika

:angel:
!

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 09 feb 2015, 17:21

Atlant Moscow - HC Yugra Khanty-Mansiysk 1 @ 1.75

Nisam stigao ranije jbga, ovo počinje u pola 6
volim igrati ove must win situacije, jer ako ja padam padaju i oni, domacinu gori pod nogama, treba im pobjeda da osiguraju playoff, zaostaju 6 bodova za tim mjestom, i dolazi im u goste ekipa koja je odron kada putuje, imaju omjer u gostima 9-18 i 5 poraza u nizu, gosti nemaju nikakav motiv playoff im bjezi 14 bodova.

SRETNO
:salut:
Semper Fidelis

Zen
Kontakt:

Post Postao/la Zen » 09 feb 2015, 17:24

bambus je napisao/la:slika

:angel:
Hrabro :bow:

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 09 feb 2015, 17:35

Goffin-G.Muller 1
Cuevas-Vesely 1
Goffin je proslu sezonu bio odlican na indoorsu 20-3,u mecu 1 kola na turniru u Rotterdamu igra protiv Mullera koga je
na istoj podlozi vec jednom dobio 6-4,6-1.Muller je opasan server ali kvalitet je na strani Goffina.
Cuevas igra protiv Ceha na drugom kraju svijeta u Sao Paolu na sljaci koja mu je omiljena podloga.Vesely uopste nije
naivan teniser,ali 45-11 Cuevasa na zemlji prosle sezone govori ko je favorit na ovom mecu.
Na turniru u Memphisu po meni nije lose probati na Hanescua u mecu protiv mladog Kokkinakisa,kvota je preko 2 zavisi od kladionice.

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 09 feb 2015, 17:41

Brzinski

Kudla 1
Cuevas 1
Ramos 1

grobar1099
Kontakt:

Post Postao/la grobar1099 » 09 feb 2015, 17:58

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 296f97cca5" onclick="window.open(this.href);return false;
Idemo po pareeee :urnebes:
Nije majka klela sina sto se kockao, nego sto se vadio.

Barca mes que un club!

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 09 feb 2015, 17:58

Krajinović-Harrison 1.set 9.5 over 1.60, 22.5 under 1.80, 0:2 2.25

Filip će imati težak meč protiv Harrisona koji ako bude servirao i igrao kao protiv Kuznetsova kome je prepustio sam 4 gema Filipu neće dati prevelike šanse. Očekujem da Filip u prvom setu dogura do 4 gema a u drugom setu čak i manje, nekih 4-6 3-6 recimo :D

badel62
Kontakt:

Post Postao/la badel62 » 09 feb 2015, 18:00

Evo nešto tenisa i od mene,jucer je bio dobar dan,150 u plusu,vidjecemo sta ce biti daanas . :D

Krajinovic-Harrison 2
Kudla-Ginepri 1
Goffin-Muller 1
Rola-Allmagro -21,5+ Više
Paire-Mertl 1

Ulog:11 KM
Dobitak: 99 KM

Sretno svima :)
FK Sarajevo !

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 09 feb 2015, 18:01

flagrantus je napisao/la:Goffin-G.Muller 1
Cuevas-Vesely 1
Goffin je proslu sezonu bio odlican na indoorsu 20-3,u mecu 1 kola na turniru u Rotterdamu igra protiv Mullera koga je
na istoj podlozi vec jednom dobio 6-4,6-1.Muller je opasan server ali kvalitet je na strani Goffina.
Cuevas igra protiv Ceha na drugom kraju svijeta u Sao Paolu na sljaci koja mu je omiljena podloga.Vesely uopste nije
naivan teniser,ali 45-11 Cuevasa na zemlji prosle sezone govori ko je favorit na ovom mecu.
Na turniru u Memphisu po meni nije lose probati na Hanescua u mecu protiv mladog Kokkinakisa,kvota je preko 2 zavisi od kladionice.
Ovo je zemlja u dvorani, znaci da je u jednu ruku dosta brza. Ja mislim da je Vesely ovdje dosao sa velikim namjerama. To je moje misljenje.
Slazem se za Belgijanca a pogotovo za veterana Hanescua.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 09 feb 2015, 18:07

molim vas, prijavljujte ove lažove koji ko fol prodaju dojave.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 09 feb 2015, 18:24

Bet live najgora kladionica za NBA igrace jedna margina na ponudi uplatis drugu uvijek je za kos dva veca margina na neke igrace nego u ostalim kladionicama

Hattrick
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick » 09 feb 2015, 18:25

Interista je napisao/la:Bet live najgora kladionica za NBA igrace jedna margina na ponudi uplatis drugu uvijek je za kos dva veca margina na neke igrace nego u ostalim kladionicama
Zar smiju to raditi?
Po meni je logicno da smiju samo kvotu smanjili ali mjenjati marginu ne.
Inace sta mislite za veceras Miami 1 i Oklahoma 2

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 09 feb 2015, 18:27

Interista je napisao/la:Bet live najgora kladionica za NBA igrace jedna margina na ponudi uplatis drugu uvijek je za kos dva veca margina na neke igrace nego u ostalim kladionicama
Savrseno za undere :thumbup: :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 09 feb 2015, 18:31

Consigliere je napisao/la:
Savrseno za undere :thumbup: :mrgreen:
jeste savrseno kad vidis npr margina 24,5 igras under uplatis 21,5

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 09 feb 2015, 18:32

19:30 P. Cuevas - J. Vesely 2:0 @ 2.37

Cuevas je za zemlji puno kvalitetniji igrač od Čeha, iako ovaj ima solidno kretanje, veoma je teško parirati Cuevasu u klasicnim izmjenama na ovoj podlozi. Servis Cuevasa je takodjer veoma dobar, ostvaruje solidne rezultate i na brzim podlogama i nece Vesely tu imati preveliku prednost, kao sto bi imao na hardu, s obzirom na svoj servis.
Iako se igra u dvorani, formu Cuevasa na zemljanim terenima moram ispoštovati.

23:30 B. Rola - N. Almagro (-4.5) h2 @ 1.90

Rola who? Ocajno igra u zadnje vrijeme ovaj Slovenac, porazi u zadnja cetiri meca, zadnji je bio bolan, od tinejdzera Rubleva, koji jeste velika nada, ali Rola je tu morao puno bolje. Za protivnika ima starog lisca, Nicolasa Almagra, nekada TOP 10 igrača. Sigurno da je Almagro kvalitetniji igrač, sa puno jačom igrom sa osnovne linije, i uz očajnu formu Role, vidim ovdje njegovu sigurnu pobjedu.

23:30 M. Matosevic - D. Brown 2 @ 2.00

Matosevic ocajan u posljednje vrijeme, servis ga jedino spašava. Ovaj meč mu sigurno nece odgovarati, jer za protivnika ima takodjer odlicnog servera, sa odličnom igrom na mreži, što će sigurno izbacivati iz ritma Matosevića. Sigurniji na servisu dobija ovaj meč, a mislim da bi to mogao biti Brown, jer uz Matosevicev los return, Brownovi ludi riterni mogu svakome stvoriti probleme.

20:30 B. Paire - J. Mertl 2:0 @ 2.10

Paire mora nekoga dobiti napokon, ima on kvalitet. Bolju priliku od Mertla za vracanje samopouzdanja nece dobiti.

21:30 H. Dellien - J. Samper-Montana 1 @ 2.50

Samper Montana je odigrao jedan dobar turnir i već je veliki favorit protiv solidnog igrača iz Bolivije, Delliena. Susreli su se već jednom, proslog novembra u Montevideu, gdje je nakon prvog seta, Dellien naprosto demolirao Španca.
Za nekoga ko je dosta često pratio mečeve Samper Montane rezultat iz Bucamarange, i polufinale je na nivou fenomena. Na AO ga je dobio domaći igrač Polmans, zahvaljujuci katastrofalnom servisu Španca, jednostavno ocajno servira što bi Dellien mogao ozbiljno koristiti.
Neshvatljivo visoka kvota koju vrijedi probati.

22:00 Arneodo/Balleret - Melzer/Mertens 1 @ 1.40

Melzer klasicno voli pustiti dubl meč, dovoljno je pogledati proslosedmicni, jednostavno sramotno je odigrao i lagani poraz je uslijedio.
Arneodo i Balleret su solidan dubl par sa velikim pobjedama prosle godine u Monte Carlu i oni su igraci koji ce sasvim sigurno prihvatiti poklon, naravno ako ga bude. A iako ne, kvalitetniji su dubl, uigraniji, treniraju redovno zajedno.
Zadnja izmjena: Forster, dana/u 09 feb 2015, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 09 feb 2015, 18:35

Hattrick je napisao/la: Zar smiju to raditi?
Po meni je logicno da smiju samo kvotu smanjili ali mjenjati marginu ne.
Inace sta mislite za veceras Miami 1 i Oklahoma 2
Oklahoma hendikep 6.5 razlike :thumbup:
Barem cu ja tako, Denver u katastrofa formi, Oklahoma u borbi za PO i nema sta cekati, Durant i Wess rapucani i to je to, no svakako da je pobjeda Oklahome po 1.45 dobar par (po meni) :)

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 09 feb 2015, 18:38

U bhplayu Westbrook 27,5 u premieru 24,5..Thompson 22,5 a kod njih 19,5..velike razlike u marginama..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.