FK Radnički Lukavac

EmirSioux89
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la EmirSioux89 » 08 feb 2015, 01:29

golDIE je napisao/la:
EmirSioux89 je napisao/la:
golDIE je napisao/la:Jel ima neko ko je bio na utakmici ? kako su igrali igraci ? jel bilo zalaganja ili manekenstvo preovladava ? po rezultatu cini mi se da nema nista od nas u drugoj polusezoni,jeste da je prijateljska utakmica i da nema puno igre i napetosti ali kolko su nahvalili pojacanja to se ne prikaza na utakmici,doduse nisam bio da vidim,ali rezultat cini svoje. Inace medju najvjernijim sam navijacima Radnickog tako da ne bude da nesto imam protiv njega :)
Pa sto ne dođe na utakmicu "najvjerniji" :mrgreen:
Jer nisam imao prevoza pametni ;) inace na sve utakmice radnickog sam uvjek isao,i domace i na strani tako da mi nemas sta ti reci. A kako vidim i ti si sioux pa sto ti ne ode na utakmicu? sto vodje nisu isle ? ;)
Nemoj da se pališ bezveze...
Zezam se..
Manchester United!

golDIE
Kontakt:

Post Postao/la golDIE » 08 feb 2015, 01:38

Ok zezas se,ali meni to kao navijacu smeta vjeruj,i jos nesto da ti kazem,proslu utakmicu "prijateljsku" pprotiv bokavica sam bio sa svoja 3 druga pratili u tuzli tu utakmicu,znaci kisa,nigdje nikog osim nas na tribini,svoje gorivo trosili samo da bi dosli viditi kakva je situacija i mijenjal se sta na bolje.. ovu nisam mogao radi vec navedenih razloga i ako Bog da otici cu i protiv usrane kalesije da gledam i tu "kontrolnu" utakmicu i sve naredne ;)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 08 feb 2015, 12:19

golDIE je napisao/la:Jel ima neko ko je bio na utakmici ? kako su igrali igraci ? jel bilo zalaganja ili manekenstvo preovladava ? po rezultatu cini mi se da nema nista od nas u drugoj polusezoni,jeste da je prijateljska utakmica i da nema puno igre i napetosti ali kolko su nahvalili pojacanja to se ne prikaza na utakmici,doduse nisam bio da vidim,ali rezultat cini svoje. Inace medju najvjernijim sam navijacima Radnickog tako da ne bude da nesto imam protiv njega :)
Kraci izvjestaj s utakmice:
http://lukavac-x.ba/lukavac/sport/kontr ... tstva.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Znaci, nisi bio na utakmici niti si vidio, a po rezultatu sudis? Fino :D.

Prvo - jucer sam isao autom i imao sam 4 mjesta slobodna. Vjerovatno ce tako i za sljedecu tekmu biti pa bujrum, javi mi se u PP ako budes zainteresovan da ides na utakmicu. Besplatan prevoz nudim za cetvoricu.

Drugo - malo o utakmici:
Fantasticno prvo poluvrijeme u kojem je bilo dosta dobrih akcija i prilika na obje strane. Pojacanja u obje ekipe opravdala epitet koji nose (pojacanja).

Prvi gol smo dali nakon odlicne akcije koju krunise Jaganjac.

Do izjednacenja je doslo nakon sto se Suba spetljao malo i poklonio loptu Suljicu koji sa 7-8 metara matira Mesu Bascelica. Inace, ova Subina greska je plod lose pripremljenog terena. Nevjerovatno je da ovi na stadionu Tusanj nisu zeljeli da ociste teren od snijega. Ocistili su samo po bokovima i na centru, dok je ostatak terena bio prekriven snijegom.

Davor Todorovic je igrao na poziciji desnog bocnog i odlicno se nosio sa Pljevljakom vecim dijelom prvog poluvremena. Ipak, Pljevljak je pred sami kraj uspio pobjeci, asistirao Suljicu i ovaj opet neometano pogadja za 2-1.

U drugom poluvremenu ulaze nasi mladji igraci, a u Bratstvu ulaze Pantic i Mujkic. Bratstvo je dominiralo u drugom poluvremenu ali nisu mogli postici pogodak.

U sljedecoj sedmici ce se vjerovatno igrati 3 utakmice (utorak, cetvrtak, subota). Dvije na Tusnju, jedna u Teslicu.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

josik
Kontakt:

Post Postao/la josik » 08 feb 2015, 12:57

Zoom088 je napisao/la:
Kraci izvjestaj s utakmice:
http://lukavac-x.ba/lukavac/sport/kontr ... tstva.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Znaci, nisi bio na utakmici niti si vidio, a po rezultatu sudis? Fino :D.

Prvo - jucer sam isao autom i imao sam 4 mjesta slobodna. Vjerovatno ce tako i za sljedecu tekmu biti pa bujrum, javi mi se u PP ako budes zainteresovan da ides na utakmicu. Besplatan prevoz nudim za cetvoricu.

Drugo - malo o utakmici:
Fantasticno prvo poluvrijeme u kojem je bilo dosta dobrih akcija i prilika na obje strane. Pojacanja u obje ekipe opravdala epitet koji nose (pojacanja).

Prvi gol smo dali nakon odlicne akcije koju krunise Jaganjac.

Do izjednacenja je doslo nakon sto se Suba spetljao malo i poklonio loptu Suljicu koji sa 7-8 metara matira Mesu Bascelica. Inace, ova Subina greska je plod lose pripremljenog terena. Nevjerovatno je da ovi na stadionu Tusanj nisu zeljeli da ociste teren od snijega. Ocistili su samo po bokovima i na centru, dok je ostatak terena bio prekriven snijegom.

Davor Todorovic je igrao na poziciji desnog bocnog i odlicno se nosio sa Pljevljakom vecim dijelom prvog poluvremena. Ipak, Pljevljak je pred sami kraj uspio pobjeci, asistirao Suljicu i ovaj opet neometano pogadja za 2-1.

U drugom poluvremenu ulaze nasi mladji igraci, a u Bratstvu ulaze Pantic i Mujkic. Bratstvo je dominiralo u drugom poluvremenu ali nisu mogli postici pogodak.

U sljedecoj sedmici ce se vjerovatno igrati 3 utakmice (utorak, cetvrtak, subota). Dvije na Tusnju, jedna u Teslicu.

Stavljate ovdje kada i ukoliko sati se igra sljedeca.....

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 08 feb 2015, 20:12

I ja mislim da od nas nema nista ,,propali smo,,,kako smo samo mogli izgubiti prvu prijateljsku utakmicu,,,,dzindo odlazi,,,uprava napolje ,,, sram da vas bude :lol:

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 08 feb 2015, 22:21

ne bih da se mjesam u trenerski posao,ali nadam se da ce neko procitati pa malo provuci kroz usi dzindi.moze se pokusati jedna utakmica sa formacijom bascelic-jusufovic,subic,cejvanovic-jaha,hasanovic,dzeno,todor,kuduzovic-dzana,jaganjac,cehaja.3-5-2 ili nesto kao bajern 3-6-1,3-7.mislimo da s tom koncentracijom igraca mozemo rasut vecinu ekipa.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 08 feb 2015, 23:07

agalo je napisao/la:ne bih da se mjesam u trenerski posao,ali nadam se da ce neko procitati pa malo provuci kroz usi dzindi.moze se pokusati jedna utakmica sa formacijom bascelic-jusufovic,subic,cejvanovic-jaha,hasanovic,dzeno,todor,kuduzovic-dzana,jaganjac,cehaja.3-5-2 ili nesto kao bajern 3-6-1,3-7.mislimo da s tom koncentracijom igraca mozemo rasut vecinu ekipa.
Možda bi i rasuli većinu ekipa, svakako bi bili fenomen i igrali sa 12 igrača ;)

golDIE
Kontakt:

Post Postao/la golDIE » 09 feb 2015, 00:25

Vidim da mnogi pokusavaju da trolaju i da budu smijesni ali ne ide vam gospodo,ja nisam nista lose rekao,nego samo iznio cinjenicu koja se desava,i plus dobio sam i informaciju da smo lose igrali protiv bratstva i da nismo igrali kako je dzindo trazio,inace informacija od igraca Radnickog ;)

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 09 feb 2015, 13:44

golDIE je napisao/la:Vidim da mnogi pokusavaju da trolaju i da budu smijesni ali ne ide vam gospodo,ja nisam nista lose rekao,nego samo iznio cinjenicu koja se desava,i plus dobio sam i informaciju da smo lose igrali protiv bratstva i da nismo igrali kako je dzindo trazio,inace informacija od igraca Radnickog ;)
Ma opušteno druže. :zviz: :zviz:

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 09 feb 2015, 14:00

golDIE je napisao/la:Vidim da mnogi pokusavaju da trolaju i da budu smijesni ali ne ide vam gospodo,ja nisam nista lose rekao,nego samo iznio cinjenicu koja se desava,i plus dobio sam i informaciju da smo lose igrali protiv bratstva i da nismo igrali kako je dzindo trazio,inace informacija od igraca Radnickog ;)
Ako ko trola ovde na forumu Radnickog onda si to ti,,, napadati igrace ili ljude oko kluba nakon samo jedne odigrane PRIJATELJSKE utakmice , ja to vidim kao totalnu besmislicu,,,pusti ljude da treniraju , sezona pocinje tek za 27 dana , ima jos dosta toga da se odradi do pocetka od koje REALNO ne bih trebali ocekivati PL( zbog izuzetno loseg rasporeda).
Upravo jutros sam Sefa pitao zamisljenje o novim pojacanjima i on je odusevljen s njima , protiv Bratsva je bio zadovoljan prvih 35 minuta, gdje smo bili , kako on kaze, ravnopravni.Djeluje mi mnogo pozitivniji nego prosle polu sezone iako smo tada, po mom skromnom misljenju ,bili vise nego solidni,
BTW cuo sam da nema vise pojacanja i da su siranovic i mujic suspendirani i da nece dobiti papire za odlazak iz kluba, tako i treba , nije Radnicki prcija da radi ko sta hoce,,,ipak smo mi klub sa vjernim navijacima i svaki igrac bi trebao imati to na umu

golDIE
Kontakt:

Post Postao/la golDIE » 09 feb 2015, 14:19

sodaacm je napisao/la:
Ako ko trola ovde na forumu Radnickog onda si to ti,,, napadati igrace ili ljude oko kluba nakon samo jedne odigrane PRIJATELJSKE utakmice , ja to vidim kao totalnu besmislicu,,,pusti ljude da treniraju , sezona pocinje tek za 27 dana , ima jos dosta toga da se odradi do pocetka od koje REALNO ne bih trebali ocekivati PL( zbog izuzetno loseg rasporeda).
Upravo jutros sam Sefa pitao zamisljenje o novim pojacanjima i on je odusevljen s njima , protiv Bratsva je bio zadovoljan prvih 35 minuta, gdje smo bili , kako on kaze, ravnopravni.Djeluje mi mnogo pozitivniji nego prosle polu sezone iako smo tada, po mom skromnom misljenju ,bili vise nego solidni,
BTW cuo sam da nema vise pojacanja i da su siranovic i mujic suspendirani i da nece dobiti papire za odlazak iz kluba, tako i treba , nije Radnicki prcija da radi ko sta hoce,,,ipak smo mi klub sa vjernim navijacima i svaki igrac bi trebao imati to na umu
Ne trolam nista,nego jednostavno ne ozbiljnost se vidi u upravi kluba,odgadjanje utakmice radi nekakvih klizista,mada sam cuo da nije radi toga nego da je Sarajevo odgodilo,svasta sam cuo al ne bitno,uglavnom mi se pripremamo za nastavak sezone sa ekipama duplo slabijim od nase.. ne mislim na bratstvo... igrat cemo protiv kalesije sad,pa moze se uzet u obzir i prijateljska sa bokavicima,o tome ja pricam o neozbiljnosti .. a sta sad govoris realno nema nista od PL ? pa ako si na tribinama bio do sada tu se najvise pricalo o PL i kako cemo sve uciniti za PL,da cemo gurati igrace za PL bodriti ih,tjerati bukvalno.. i sad ti tu meni pricas "realno ne trebamo ocekivat" .. radi takvih pesimista i sve ode u k***c... treba PL .. i hocemo PL kao sto se i dan danas prica ;)

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 09 feb 2015, 14:34

golDIE je napisao/la:
sodaacm je napisao/la:
Ne trolam nista,nego jednostavno ne ozbiljnost se vidi u upravi kluba,odgadjanje utakmice radi nekakvih klizista,mada sam cuo da nije radi toga nego da je Sarajevo odgodilo,svasta sam cuo al ne bitno,uglavnom mi se pripremamo za nastavak sezone sa ekipama duplo slabijim od nase.. ne mislim na bratstvo... igrat cemo protiv kalesije sad,pa moze se uzet u obzir i prijateljska sa bokavicima,o tome ja pricam o neozbiljnosti .. a sta sad govoris realno nema nista od PL ? pa ako si na tribinama bio do sada tu se najvise pricalo o PL i kako cemo sve uciniti za PL,da cemo gurati igrace za PL bodriti ih,tjerati bukvalno.. i sad ti tu meni pricas "realno ne trebamo ocekivat" .. radi takvih pesimista i sve ode u k***c... treba PL .. i hocemo PL kao sto se i dan danas prica ;)
Druze ti imas ozbiljnih problema, o kakvim neozbilnostima ti pricas?Sto su izabrali lakse ekipe za uigravanje? Da li si ikada cuo za rijec samopuzdanje, bildanje samopouzdanja pred pocetak sezone pobjedjujuci slabije ekipe , to je jedna od mogucnosti , zar nisi pomislio na to? Druga stvar je ta da ja nisam pesimista ja sam samo REALAN jer REALNO imamo najtezi raspored,,,sad da li se trebamo toliko naloziti pa nakon potencijalnog "neuspjeha"praviti sranja kao protiv Viteza, zbog razocarenja, sramotiti grupu i grad zbog necijih pogresaka,,,mislim daj urazumi se malo,,,Svi bi mi u PL to nije upitno ali ne zelim da qrcem razmisljam, bitno je biti na zemlji i razuman ,,, U PL se ne ide silom , s parama DA ali silom NE,,,Lozis se bezveze i suzdrzi se od besmislenih komentara jer nismo strucnjaci ni ti niti ja,,,pusti ljude da rade svoj posao ako uspiju ostvariti cilj super ako ne onda nista , treba nauciti zivjeti s tim i tacka

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 09 feb 2015, 14:45

@sodaacm
Možda neće biti pojačanja, ali izvjesno je da će se dovesti još jedan napadač ;)

Inače, utakmica se sutra igra u 12.00 sati.

Ona ponuda za prevoz ne važi sutra, idem na put pa ću i ja propustiti tekmu, jbg.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 09 feb 2015, 14:50

Zoom088 je napisao/la:@sodaacm
Možda neće biti pojačanja, ali izvjesno je da će se dovesti još jedan napadač ;)

Inače, utakmica se sutra igra u 12.00 sati.

Ona ponuda za prevoz ne važi sutra, idem na put pa ću i ja propustiti tekmu, jbg.
Napadac nam je potreban definitivno ,,,i ja sam cuo to "izvjesno" ali ne volim tu rijec al' nikako :D

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 09 feb 2015, 15:18

Pa izvjesno znači da su pregovori u toku i da su velike šanse da nam dođe napadač.

Prema informacijama koje sam maloprije dobio, nije loše rješenje ;)

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 09 feb 2015, 15:35

Zoom088 je napisao/la:Pa izvjesno znači da su pregovori u toku i da su velike šanse da nam dođe napadač.

Prema informacijama koje sam maloprije dobio, nije loše rješenje ;)
Znam sta znaci hahah nego meni se ta rijec "Izvjesno " vise puta pretvorila u veliko nista , privatno mislim, a cuo sam da se jedan nudi al nije nista specijalan , sad ne mora znaciti da pricamo o istom igracu

golDIE
Kontakt:

Post Postao/la golDIE » 09 feb 2015, 16:16

@sodaacm

Nemoj mislit da sam ja ikog vrijedjao pa tako i tebe i nemoj se ljutit,iznerviran sam citavom situacijom oko kluba u poslednjih 2,3 godine,uvjek isto obecavaju i zavale nam ga duboko.Znam kako se ulazi i kako se igra u PL ali mozemo makar jednu **** godinu uci makar... zasluzili smo to.. ako nije uprava i trener zasluzio onda je barem zasluzila navijacka skupina i citav grad koji dolazi da gleda.. zar nam nije dosta da igramo sa nekim Podgrmecom,Braniteljom,Orasjem,lopovima iz Gabele.. zar nam nije toga dosta ?? iako nemam nista protiv navedenih ekipa,svako ima svoje al mislim da je Radnicki klasa iznad svih ovih navedenih i po tradiciji i po svemu..Citao sam starije postove gdje se govori o sponzorima,da nemamo jake sponzore za PL ako bi se kad uslo.. pa ljudi moji jel vitez imao sponzora prije ulaska ? jel Radnik kad je ulazio imao sponzora ? glavni sponzor im bio Tvornica Carapa Bijeljina u kojem ima svega 5 radnika.. sponzori dolaze nakon rezultata .. udji u premier ligu pa ces vidit kad pocnu zivkati sponzori sa svih strana BiH kao sto naprimjer neki dan Mladost ili je Gorazde,ne znam sad tacno ali neko od njih su ugovor dobili sa sponzorom koji je njih trazio... i naravno odma je doveden igrac iz PL u taj klub.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 09 feb 2015, 16:50

- Vitez je u to vrijeme imao ne jednog, nego više jakih sponzora, a glavni je CM Cosmetics čiji je vlasnik bio i predsjednik kluba (Kafadar). Za ulazak u PL potrošili su oko milion KM. Radnički je s budžetom od 150.000 KM u toj godini bio povratnik u ligu i napravio senzaciju.

- GOŠK Gabela ima više jakih sponzora koji ulažu u klub. Ukoliko budu odlučili da uđu u PL ovosezonski budžet će im biti veći pola miliona KM.

- Iza Radnika je stala politika i odlučila da on te godine bude predstavnik RS-a u Premijer ligi. Danas taj klub preživljava na aparatima jer su ga ostavili na milost i nemilost.

Ako sponzori dolaze nakon rezultata, gdje su onda bili sponzori one godine kad se Radnički borio s Vitezom? Gdje su bili u sezoni nakon toga kad su vidjeli da je Radnički ozbiljna ekipa?

Osim Općine Lukavac, Sode i Cementare (koje izdvajaju određene iznose na godišnjem nivou) i par privatnika iz Lukavca, nema drugih sponzora.

Čitaj druže malo šta se ranije pisalo. Svi ti "jači" privatnici su se učahurili u svoje mjesne zajednice i ulažu u lokalne klubove (Enes Magirus - Prokosovići i ostali). Prema Radničkom imaju animozitet i ne žele da ulažu jer oni bi više voljeli da Radnički potone nego da ispliva na površinu.

Ako misliš da je tako lako pronaći sponzore priključi se Upravi ili volonterski idi od jedne do druge firme pa ćeš čuti odgovore. Radio sam lično takve stvari i unaprijed znam kakav ćeš gdje odgovor dobiti ;).

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 09 feb 2015, 18:53

sutra u 12 klaseija u tuzl,cetvrtak sloga doboj ne zna se jos uvijek da li je tuzla ili teslic,nedjelja u teslicu protv teslica.slijedeca sedmica radnik bijelina pa 28.branitelj ili capljina kod njih.sto se tice trenutnog,a rano je jos uvijek za reci bilo sta dzana jede djecu od snage zakljucno sa jaganjcem,jahom,dzenom. ovo sve ostalo nema snage i eksplozivnosti.sto se tice pojacanja doci ce jos.vec ima opcija,a 8 igraca od trenutno 27 koliko ih trenira otpast ce.mea sellam

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 09 feb 2015, 19:05

golDIE je napisao/la:@sodaacm

Nemoj mislit da sam ja ikog vrijedjao pa tako i tebe i nemoj se ljutit,iznerviran sam citavom situacijom oko kluba u poslednjih 2,3 godine,uvjek isto obecavaju i zavale nam ga duboko.Znam kako se ulazi i kako se igra u PL ali mozemo makar jednu **** godinu uci makar... zasluzili smo to.. ako nije uprava i trener zasluzio onda je barem zasluzila navijacka skupina i citav grad koji dolazi da gleda.. zar nam nije dosta da igramo sa nekim Podgrmecom,Braniteljom,Orasjem,lopovima iz Gabele.. zar nam nije toga dosta ?? iako nemam nista protiv navedenih ekipa,svako ima svoje al mislim da je Radnicki klasa iznad svih ovih navedenih i po tradiciji i po svemu..Citao sam starije postove gdje se govori o sponzorima,da nemamo jake sponzore za PL ako bi se kad uslo.. pa ljudi moji jel vitez imao sponzora prije ulaska ? jel Radnik kad je ulazio imao sponzora ? glavni sponzor im bio Tvornica Carapa Bijeljina u kojem ima svega 5 radnika.. sponzori dolaze nakon rezultata .. udji u premier ligu pa ces vidit kad pocnu zivkati sponzori sa svih strana BiH kao sto naprimjer neki dan Mladost ili je Gorazde,ne znam sad tacno ali neko od njih su ugovor dobili sa sponzorom koji je njih trazio... i naravno odma je doveden igrac iz PL u taj klub.
Ma daleko od toga da se ljutim na ikoga ovde pa tako i na tebe ali trebas biti realniji, mnogo realniji i moras shvatiti kako klub funkcionise,,,NIti sam nisam zadovoljan sto je politika uveliku u klubu ali nema nam druge a sto se tice sponzora tu temu smo sazvakali vise puta,,,u Lukavcu su veoma cudni ljudi pogotov u sportu,,,samo kada vidim da mi imamo dva kosarkaska i rukometna kluba, a kod zena dva odbojkaska odmah ti je jasno da vladaju dvije struje u gradu koji zele dio kolaca za sebe,,,a sto se tice fudbala ,,, svaki zaseok ima svoj klub , mislim da smo "najbogatiji" u BH sto se toga tice,,, o Vitezu pricati je suvisno, iako su "podjeljeni" opet su mnogo jaci finansijski od nas samih,,,Pa pogledaj Slobodu,,,oni bez Azmira bi propali jos isti dan,zato sto su imali uhljeba u klubu koliko oces, a 5 puta veci grad i barem 5 puta razvijeniji od nase opcine.
Nas 'ebe sto mi nemamo jake lobije u savezu ako vec nemamo para , mislim kada bi neko iz Lukavca ili neki prijatelj Lukavca bio u savezu , da bi nam mnogo lakse bilo uci u tu PL, Cinjenica je dok nas JEDAN AL VRIJEDAN privatnik ne preuzme pod svoje mi necemo vidjeti PL, Bilo bi lijepo ove sezone jer sam misljenja da imamo sanse jos imamo dvije 3 sezone , poslije ce biti ne moguce jer svi znamo da se PL skracuje uskoro

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.