Sloboda Dita Tuzla

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

harry_90
Kontakt:

Re: Sloboda Dita Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 01 apr 2010, 15:02

Dabar je napisao/la:Što reći za slobodu i vaše navijače,evo da vam kažem prvu utakmicu smo igrali s vama dobri ste bili,a u vas je problem što ne vjerujete u svoju momčad,ajde malo optimizma,zašto vi ne bi mogli do finala,meni se čini da imamo više mi vjere u vas da ste dobra ekipa,nego vi u samoga sebe,i da napomenem onaj albijanić mi se sviđa na pecari je i prijašnjih sezona znao solidno odigrati,usto vrlo je mlad možda 23,24 godine?
Drago mi je da ma takvih komentara,al kako da vjerujemo u ovaj klub koji je spao da igra sa Grudama,Vitezom itd.klub koji je zario i palio evropom i regionalnom ligom da ovako spadne,kod nas se dugovi vracaju vec nekoliko godina,ne znamo ni koliki su osim u upravi KK Slobode,a Zare krade na sve strane,nijedno pojacanje nije doveo,glumi preko televizija postenog covjeka,a lopov nevidjen,nakro se para iz Slobode,na kraju rasproda najbolje igrace,proslo godine Jovanovica,Velimirovica itd.ko ga li ce ove godine ???? Mozda Adamovica,Halilovica,to me ne bi cudilo,sve u svemu drago mi je da su dobili,al ovo nas ne smije zavarati,sad Zrinjskog da uzmemo to valjda mozemo :roll:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 01 apr 2010, 16:22

harry_90 je napisao/la:
Dabar je napisao/la:Što reći za slobodu i vaše navijače,evo da vam kažem prvu utakmicu smo igrali s vama dobri ste bili,a u vas je problem što ne vjerujete u svoju momčad,ajde malo optimizma,zašto vi ne bi mogli do finala,meni se čini da imamo više mi vjere u vas da ste dobra ekipa,nego vi u samoga sebe,i da napomenem onaj albijanić mi se sviđa na pecari je i prijašnjih sezona znao solidno odigrati,usto vrlo je mlad možda 23,24 godine?
Drago mi je da ma takvih komentara,al kako da vjerujemo u ovaj klub koji je spao da igra sa Grudama,Vitezom itd.klub koji je zario i palio evropom i regionalnom ligom da ovako spadne,kod nas se dugovi vracaju vec nekoliko godina,ne znamo ni koliki su osim u upravi KK Slobode,a Zare krade na sve strane,nijedno pojacanje nije doveo,glumi preko televizija postenog covjeka,a lopov nevidjen,nakro se para iz Slobode,na kraju rasproda najbolje igrace,proslo godine Jovanovica,Velimirovica itd.ko ga li ce ove godine ???? Mozda Adamovica,Halilovica,to me ne bi cudilo,sve u svemu drago mi je da su dobili,al ovo nas ne smije zavarati,sad Zrinjskog da uzmemo to valjda mozemo :roll:
jesi li ti svjestan druze moj koliko godina ima ranko.....ovo zarili i palili Europom....cemu, sta kako....ok ona sezona u NLB, tada se nije tako zvala, ali zariti i paliti Europom ja to ne bih tako nazvao.....ali, slazem se da je sloboda spala na niske grane u poredjenju sa tim tada...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 apr 2010, 16:45

Košarka: Tuzlaci traže dva boda u gostima

Nakon sjajne igre i velike pobjede protiv Igokee, košarkaši Slobode s više optimizma odlaze na dva teška, uzastopna gostovanja.

Najprije će u subotu odmjeriti snage sa Zrinjskim HT Mostarom, a nakon toga slijedi ogled s Bosnom Asa BH Telekomom.

Dokazali smo da možemo ravnopravno igrati sa svakim. Pokušat ćemo pobijediti, mada nije tragično niti ako izgubimo, jer se sve može nadoknaditi – poručio je trener Slobode Senad Muminović.

Poštuje Mostarce, drže da su dovođenjem Simonovića pojačani, uskusna su momčad.

- Naš glavni adut je kolektivna igra i dobra obrana. Ponovimo li barem dio onoga što smo prikazali protiv Igokee, optimist sam – kaže Muminović.

Dalibor Peršić smatra da će jedna pobjeda Slobodu dovesti u gornji dio tabele.

- Pobjedom bismo olakšali sebi put ulaska među četiri momčadi. Siguran sam da u Mostaru nećemo razočarati, jer ćemo se zdušno boriti za pobjedu – istaknuo je Peršić.

Sloboda se poslije Zrinjskog HT Mostara vraća u Tuzlu gdje će se pripremati za ogled sa sarajevskim Studentima.

Utakmica u Mostaru igra se u subotu, 3. aprila u 18 sati, a sude Dragan Kralj (Trebinje), Medin Duškaj (Sarajevo) i Aco Okuka (Kiseljak).

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 apr 2010, 18:54

Jel zna neko trenutni razvoj dogadjaja? Vjerujem da je drugo poluvrijeme pocelo. Zna li se rezultat?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

hannibal825
Kontakt:

Post Postao/la hannibal825 » 03 apr 2010, 20:27

omerbavarac je napisao/la:Jel zna neko trenutni razvoj dogadjaja? Vjerujem da je drugo poluvrijeme pocelo. Zna li se rezultat?

Dobila Sloboda 103:104, nakon dva produžetka. (75:75, 89:89)

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 03 apr 2010, 20:29

hannibal825 je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Jel zna neko trenutni razvoj dogadjaja? Vjerujem da je drugo poluvrijeme pocelo. Zna li se rezultat?

Dobila Sloboda 103:104, nakon dva produžetka. (75:75, 89:89)

...svaka cast...cestitke Slobodi....vi ste Partizan u Bh ligi....zelim vam da se plasirate u NLB ligu
Nema vise :P

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 03 apr 2010, 21:07

to je suplja ba kako je moguce da on kaze u 19 30 nakon 2 produzetka da je sloboda dobila a u 18 00 utakmica pocela nidje veze ccccccccccccc :? :?
Za zivot cijeli!

hannibal825
Kontakt:

Post Postao/la hannibal825 » 03 apr 2010, 21:19

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:to je suplja ba kako je moguce da on kaze u 19 30 nakon 2 produzetka da je sloboda dobila a u 18 00 utakmica pocela nidje veze ccccccccccccc :? :?
Sta je tebi tu nejasno? :)

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 03 apr 2010, 21:19

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:to je suplja ba kako je moguce da on kaze u 19 30 nakon 2 produzetka da je sloboda dobila a u 18 00 utakmica pocela nidje veze ccccccccccccc :? :?

...imas oficijelan rezultat na http://www.basket.ba

oficijelna stranica saveza i tamo je isto potvrdjeno
Nema vise :P

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 03 apr 2010, 21:33

Zrinski_Sloboda 103: 14

(15:21 ; 22:22 ; 22:10 ; 16:22)

Susret je zavrsio 75:75.Prvi produzetak smo izjednacili tricom Adamovica.Rezultat je tada glasio 89:89.Drugi produzetak Zrinski je bolje otvorio utakmicu ,ali zlatna ruka Adamovica-zamsilite sad ovo: tri sekunde do kraja sa devet metara pogadja za tri poena i donosi nam radost.Dvorana je utihnula

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 apr 2010, 21:41

I ponovo ta djeca dolaze do pobjede. :D :D :D
Momci svaka cast, zasluzujete igrati u NLB ligi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 03 apr 2010, 21:47

omerbavarac je napisao/la:I ponovo ta djeca dolaze do pobjede. :D :D :D
Momci svaka cast, zasluzujete igrati u NLB ligi.
stvarno su zasluzili....oni i siroki....
bosna nije zasluzila zbog uprave i ako opet udjemo u nlb nista se nece promjeniti....ovako MOZDA....a igosi nisu zasluzili zato sto svake godine dovedu jednog igraca koji kosta kao citava sloboda.....
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 03 apr 2010, 22:29

remistarmo je napisao/la:Zrinski_Sloboda 103: 14

(15:21 ; 22:22 ; 22:10 ; 16:22)

Susret je zavrsio 75:75.Prvi produzetak smo izjednacili tricom Adamovica.Rezultat je tada glasio 89:89.Drugi produzetak Zrinski je bolje otvorio utakmicu ,ali zlatna ruka Adamovica-zamsilite sad ovo: tri sekunde do kraja sa devet metara pogadja za tri poena i donosi nam radost.Dvorana je utihnula
:o :o :shock: :shock: ..jel se z.a.j.e.b.a.j.e.s da je frajer pogodio sa 9 metara :shock: :D
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 04 apr 2010, 00:02

ako meni nevjerujes pitaj Adamovica

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 apr 2010, 00:03

Liga 6 košarkaša: Zrinjski HTM – Sloboda 103:104 (75:75, 89:89)

Košarkaši Slobode upisali su drugu pobjedu u Ligi za prvaka Bosne i Hercegovine. Tuzlaci su u Mostaru, u šokantnoj završnici utakmice 3. kola savladali nakon dva produžetka Zrinjski HTM sa 104:103 (15:21, 22:22, 22:10, 16:22 – 14:14, 14:15).

Susret je, kako nam je javio saradnik Mire Mostarac, zavrsio 75:75. Prvi produžetak Sloboda je izborila tricom Adamovića. Rezultat je tada glasio 89:89.

Drugi produžetak Zrinski je bolje otvorio utakmicu, ali zlatna ruka Adamovića – zamislite, tri sekunde do kraja, kod rezultata 103:101, sa devet metara pogadja za tri poena i donosi radost svom timu, a šok domaćinu.

Treba reci da je Sloboda prikazala odličnu igru u prvom poluvremenu koje je završeno 37:43, ali u drugom poluvremenu postali su neprecizn,gr, i srljali su iz pogreške u pogrešku.

Ipak, taktika Senada Muminovića na kraju je dala rezultat, ponajviše zahvaljujući solidno odigranoj odbrani, ali i pucački raspoloženom Filipu Adamoviću, koji je iz utakmice u utakmicu sve više preuzima ulogu lidera, i u potpunosti je zamijenio Zlatka Jovanovića najboljeg playa lige iz prošle sezone.

Sloboda je tako u prva tri kola uveliko premašila očekivanja, a svakako i rezultatski plan. Kada se vidi kako je Bosna Asa BH Telekom prošla u Širokom brijegu, jasno je da Slobodinih -13 protiv Širokog TT Kabela nije bila lagana pobjeda domaćina.

Rezultati trećeg kola Lige za prvaka košarkaškog prvenstva BiH – petak: Široki Brijeg: Široki TT Kabeli – Bosna ASA BH Telecom 104:77. Subota – Aleksandrovac: Igokea – Čapljina Lasta 92:52, Mostar: Zrinjski HTM – Sloboda 103:104 (dva produžetka).

Ovog Adamovica treba sacuvat za narednu sezonu,ako Zare i njega proda,nek hebe mamu sebi.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 apr 2010, 00:33

Doci ce novi biser, nista ne brini. Uvijek su pogadjali sa transferima i dovodili neafirmisane igrace, koji su se dokazali u Diti.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 apr 2010, 00:37

omerbavarac je napisao/la:Doci ce novi biser, nista ne brini. Uvijek su pogadjali sa transferima i dovodili neafirmisane igrace, koji su se dokazali u Diti.
MA joj on odmah rasproda,vidi kakve igrace imamo,al lopov ostaje lopov,ako ovo rasproda nek se goni u 3 lijepe ...

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 04 apr 2010, 08:51

Kamo sreće da ga ne proda... Ako nam on ostane, nama ne bi bilo kraja. Ali, nažalost, bojim se da će završiti kao Jovanović.

Na dobrom smo putu da izborimo "play of" :D
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 apr 2010, 14:58

Sad idemo Bosni,tu cemo izgubit,jer Bosna mora da dobije utakmicu,i onda 2 kuci da dobijemo,ako nekim slucajem iznenadimo i dobijemo Bosnu,i naredne 2 kuci pobjedimo,moglo bi biti svasta .

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 apr 2010, 19:19

harry_90 je napisao/la:Sad idemo Bosni,tu cemo izgubit,jer Bosna mora da dobije utakmicu,i onda 2 kuci da dobijemo,ako nekim slucajem iznenadimo i dobijemo Bosnu,i naredne 2 kuci pobjedimo,moglo bi biti svasta .
Ne budu pesimistican. Mozemo mi i Bosnu iznenaditi. ;)

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.