u prvi polazem najvise nade... nadam se da ce bar jedna liska proci, pa da se vecer zavrsi u plusu

sretno

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ma ja kroz citavusezonu igram under na centra koji ide na indianu pa zato eto, al haj cemo da vidimo sretno namVelahalve je napisao/la:Sretno tebi prijatelju al ja tebi kažem ako Charlotte pobjedi Al je overxaves je napisao/la:Al under- zna se ko su i sta su Hibbert i West u branjenju reketa
DeRozan under - cuva ga Leonard ne moram nista vise objasnjavat
Horford under - Gasol najbolji defanzivac lige, plus utakmica ne bi trebala biti na puno poena
A na ovom sporednom imam Bradu over, Cousinsa over, Lillard under, Lamarcus over
E, yebo vam ja mater da vam yeboConsigliere je napisao/la:Inter 1 - ni ja ne znam zasto![]()
Bilbao- Barca odg - jer ne vjerujem Barcinoj odbrani
Lyon dg - jer ne vjerujem Parizovoj odbrani
Scavollini 1x - jer sam se bojao da ne pretjeram sa fudbalom
Milwaukee kp 1 - jer mi je ponestalo inspiracije
Utica kp 1 - jer mi je trebao sesti par
Na 3 KM oko petobe
NeverGiveUp je napisao/la:OKC - LAC 1
Athletic Bilbao - Barcelona 2
M. Gasol +16,5
Orlando - Chicago 2
Ima veceras u 00 :00 prelaz siguran,prelaz ponedjeljka na utorakMortemHz je napisao/la:Ima li sta sigurno za danas ljudi
kvota vrtoglavo opada pozuri uplati dok nije povuceno iz ponudeMortemHz je napisao/la:Koja je kvota
jopaa7 je napisao/la: Ajmo probati jos NBA
Pekovic over 12,5
Aldridge over 23,5
Cousins over 24,5
-
-
Detroit Minnesota 2 @3,60
Detroit Minnesota -6,5 H2 @2,00
nema nekog posebnog razloga, nesto me vuce na dvicu, dobra kvota, Minnesoti se vratili igraci, Detroit bez Jenningsa...
Kakva ti je ovo prica ulog 100, pa ubaci sliku kad ovako optimisticno lupas uloge. Neko ce jadan utipla 20-30 KM ne razmisljajuci da si ti samo lupio ulog 100 KM.hrcxxx je napisao/la:galatasaray + yilmaz daje
kof:6,00 ulog:100
mislim da ce lagano i hendikep!
Jel' ti frka da uslikas ?hrcxxx je napisao/la:galatasaray + yilmaz daje
decko je iz Hrvatske i igra u kunama,jucer je igrao besiktas pobjeda + Demba Ba daje gol i proslo mu je i kakve veze ima koliko je ko stavio ako hoces prati ako ne preskociMortemHz je napisao/la:Jel' ti frka da uslikas ?hrcxxx je napisao/la:galatasaray + yilmaz daje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.