Clippersi bi u ovom periodu bez Blakea po meni trebali dobiti samo jednu tekmu. U najboljem slučaju 2 što bi sigurno bilo dovoljno da ih Oklahoma pređe. Pa i Pelicansi možda. E onda kad se vrati Blake bila bi zanimljiva borba za te zadnje dvije pozicije koje vode u playoff.NEZALAGANJE je napisao/la:Polako,polako...Prvo,OKC mora nadoknaditi 6 utakmica(ako racunamo danasnji poraz) da bi LAC ispali iz PO slike.Jako tesko za 30 utakmica je to uraditi.Druga stvar,nece Griffin biti toliko dugo out,da bi se oni totalno raspali...Jedino sto je realno,po meni,ali opet uz dobru igru PHX i veliki pad LAC, je da te dvije ekipe zamjene PO poziciju.Medjutim,ponavljam,jako jako tesko da ce doci do toga...Greivis je napisao/la:Idealan scenarij bi bio da Sunsi zavrse sedmi, Oklahoma osma.
Phoenix Suns
Re: Phoenix Suns
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jedna od onih tekmi gdje se od prve sekunde vidi da će izgubit. Hornacekov poraz. Kieff na Cousinsu 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Odgrali su užasno poluvrijeme, vjerovatno gore nisu mogli, i opet gube samo 6 razlike. Samo pokazatelj kolika je **** od ekipe Sacramento. Ne vjerujem da ću gledati dalje jer jedva gledam, tako da ću lupit jednu pesimističnu prognozu. Sunsi će napraviti seriju u prvom dijelu treće četvrtine i preći u prednost, da bi onda dopustili seriju Sacramentu koji će se odvojiti na 10+. U četvrtoj će biti poen za poen a onda će Sacramento privesti kraju i pobjediti 18 razlike.
Nisam trebao napisati da gore ne mogu, sad će u inat meni pucati 25% iz igre do kraja i primit jedno 50 poena samo iz reketa.

Nisam trebao napisati da gore ne mogu, sad će u inat meni pucati 25% iz igre do kraja i primit jedno 50 poena samo iz reketa.
- BlueBosnian
- Kontakt:
Čim Kieffa ne ide šut, poraz je neminovan..
Ja sam ugasio nakon što je Plamliju lopta "pobjegla" iz ruku..
(a i bolje je.. jer gigant zvani Plamli bi izveo "mega kucanje u obruč", odvalio bi koš i meč bi se vjerovatno prekinuo)
Warren je bio odličan.. Čitam povrijedio se?
Tucker me užasno nervira, i Smith isto.. Iako je uz Kieffa najbolji skorer Sunsa ove sezone.
Ae McD obraduj nas nekim trejdom.. Green + Plumlee + Tucker ili Thomas/Dragić + Green za T.Harrisa recimo, ili Favorsa..
Čuj Smith (Ish)
Thomas

Ja sam ugasio nakon što je Plamliju lopta "pobjegla" iz ruku..

Warren je bio odličan.. Čitam povrijedio se?

Tucker me užasno nervira, i Smith isto.. Iako je uz Kieffa najbolji skorer Sunsa ove sezone.
Ae McD obraduj nas nekim trejdom.. Green + Plumlee + Tucker ili Thomas/Dragić + Green za T.Harrisa recimo, ili Favorsa..
Čuj Smith (Ish)

I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
You won't be lonely
It's over..

Andrew Joseph @AndyJ0seph 13m13 minutes ago
There have been 15 buzzer-beaters this season. The #Suns have lost on 4 of them. Just brutal.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Thomas je rak ove ekipe.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kako god da se završi ova utakmica, gotov sam sa gledanjem ove ekipe do deadlinea. Ako ne trejdaju Thomasa, gotov sam za sezonu.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Na 20-3 u trećoj, ulaze Thomas i Marcus Morris, sav momentum što su imali nestaje Momentalno.
Bold prediction: Hornacek će se na klupi zadržati jos sljedeću sezonu i dobit će nogu u guzicu.
**** mu tri playmakera familiju kompletnu.

Bold prediction: Hornacek će se na klupi zadržati jos sljedeću sezonu i dobit će nogu u guzicu.
Uzlei bi mi Thomasa
Dobra tekma, **** volio bi da uletite u PO, ali nama je svaka pobjeda zlatna dok se Dwight ne vrati, ****

Dobra tekma, **** volio bi da uletite u PO, ali nama je svaka pobjeda zlatna dok se Dwight ne vrati, ****
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nisam upoznat bas ali koliko se mogu sjetiti vi imate bruku nekih pickova u buducnosti zar ne ?..ne znam kakvi su vam planovi, ali mislim da bi tim pickovima mogli sebi izgraditi neeku svjetliju buducnost ..sad posto nisam upoznt ti znas bolje de mi reci koliko pickova ste dobili u onim nekim tradovima i da li ste to iskoristili ili to jos uvjek imate ?Donnie Darko je napisao/la:Na 20-3 u trećoj, ulaze Thomas i Marcus Morris, sav momentum što su imali nestaje Momentalno.![]()
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
sreca pa sam ucio za ispit sinoc i nisam gledao ovo
nista mi nismo naucili od prosle godine, samo smo jos vise stvari pokvarili
prosle godine je protok lopte i postojao nekako, ove godine svodimo se na ISO kosarku 90% vremena

prosle godine je protok lopte i postojao nekako, ove godine svodimo se na ISO kosarku 90% vremena
- BlueBosnian
- Kontakt:
Problem je u Hornaceku..miki_92 je napisao/la:sreca pa sam ucio za ispit sinoc i nisam gledao ovo![]()
"On" ništa nije naučio..
I kad vidim da se forsira Tucker (koji igra odbranu i ponekad pogodi tricu, al' je ipak idiot), Green, Plumlee..

Nadam se nekom trejdu, jer ovaj tim nije sposoban da se izbori "prije svega sam sa sobom"..
Green, Thomas, Plumlee, Tucker (kako bi Goodwin, Warren, Ennis i Bulock imali neku minutažu

Dovesti 1 ili 2 kvalitetna igrača i davati šansu mlađim igračima..
Draže mi je da budu zadnji nego ponovo 9..

I hope you're with me
You won't be lonely
It's over..
You won't be lonely
It's over..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Poslat sve pikove što imaju, i sve što Kingsi žele od igrača za Cousinsa. **** ovu ekipu. Nisu više ni simpatični kao prošle sezone.
Bled, Thomas i 2-3 fillera. Onda imamo magiju u Dragonu i RođakuDonnie Darko je napisao/la:Poslat sve pikove što imaju, i sve što Kingsi žele od igrača za Cousinsa. **** ovu ekipu. Nisu više ni simpatični kao prošle sezone.

Kawhi je napisao/la:Bled

Dragon bi procvjetao bez njega.miki_92 je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Bled
- Donnie Darko
- Kontakt:
Šta fol ne bi dao Bledsoa za Cousinsa?
fuck outta here
fuck outta here

Nemoj mi reci da vise cijenis Bledsoa od Thomasa.miki_92 je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Bled
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Midzet ne moze u istu recenicu sa Mini LeBronom
Dragon za Rodjaka bolje zvuci

Dragon za Rodjaka bolje zvuci

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.