Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
ima kod nas... hahaha treba u Slobodu da predjeBassha je napisao/la:Ima li jos u nekim ligama da traje prelazni rok ?adoo11 je napisao/la:Sportski direktor Basela demantirao je natpise hrvatskih medija za dovođenjem Tine u klub.
Sta sam promasio?Ajax je napisao/la:Koji bolan scudetto sada ?? Pa nisi mogao vise da promasis u procjeni oko Brozovica i TSS nego sto jesi. Ja ti cak nisam ni nick naveo nego sam napisao neki "strucnjak" a ti mene citiras na kraju![]()
Pa valjda se sjecas sta si pisao prije deset-dvadeset dana. Priznaj jednom u zivotu gresku desava se **** ga.
calcio je napisao/la:Kako si zakljucio da sam promasio? Sta kazes, Brozovic izbacio Kovacica? Nakon jedne utakmice?
I dalje tvrdim da Susic nije slabiji od Brozovica, a da li sam u pravu ce se viditi u buducnosti. Sigurno ga potpis za Inter nije ucinio boljim igracem nego sto je bio juce, iako neki misle da to tako funkcionise.
Ako se ne slazes, zasto ne pokusas obrazloziti?MortemHz je napisao/la:calcio je napisao/la:Kako si zakljucio da sam promasio? Sta kazes, Brozovic izbacio Kovacica? Nakon jedne utakmice?
I dalje tvrdim da Susic nije slabiji od Brozovica, a da li sam u pravu ce se viditi u buducnosti. Sigurno ga potpis za Inter nije ucinio boljim igracem nego sto je bio juce, iako neki misle da to tako funkcionise.![]()
Haha a dobro nije bas nemoguce,marketingUnSub je napisao/la:Ma sigurno je bila neka ponuda drugoligasa iz svice,
basel je ozbiljan klub ljudi moji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.