Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Donnie Darko
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Donnie Darko » 09 feb 2015, 01:00

Počelo je pljuvanje po Interu :rol: :salut:

Sloboda1919
Kontakt:

Post Postao/la Sloboda1919 » 09 feb 2015, 01:05

Bassha je napisao/la:
adoo11 je napisao/la:Sportski direktor Basela demantirao je natpise hrvatskih medija za dovođenjem Tine u klub.
:lol:
Ima li jos u nekim ligama da traje prelazni rok ?
ima kod nas... hahaha treba u Slobodu da predje :lol: :lol: :lol: :lol: al problem je sto i amidza hoce sa njim :rol: :rol: :rol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 feb 2015, 01:07

Neka se Sarajevo dobro pazi, moguce da ce im Papke i Sead probat uvalit ovog kloca, a Cimirot i Radovac su za njega Schweinsteiger.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 09 feb 2015, 01:16

Jedva čekam da ga Meša Selami pa nek' opetA aplicira kod Flamanaca il' kod susjeda, i 'vako s nama nema nikakve veze.

Hale on ne bi mog'o čistit na San Siru, a ko zna, karijeru možda nastavi i u Sarajevu. :bih:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 09 feb 2015, 01:18

Koji bolan scudetto sada ?? Pa nisi mogao vise da promasis u procjeni oko Brozovica i TSS nego sto jesi. Ja ti cak nisam ni nick naveo nego sam napisao neki "strucnjak" a ti mene citiras na kraju :lolno: :lolno: Pa valjda se sjecas sta si pisao prije deset-dvadeset dana. Priznaj jednom u zivotu gresku desava se **** ga.

Znas kada bi TSS izbacio Kovacica iz prvih 11 Intera kao sto je to Brozovic uradio i to poslje manje od mjesec dana.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 09 feb 2015, 01:26, ukupno mijenjano 1 put.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 feb 2015, 01:26

Ajax je napisao/la:Koji bolan scudetto sada ?? Pa nisi mogao vise da promasis u procjeni oko Brozovica i TSS nego sto jesi. Ja ti cak nisam ni nick naveo nego sam napisao neki "strucnjak" a ti mene citiras na kraju :lolno: :lolno: Pa valjda se sjecas sta si pisao prije deset-dvadeset dana. Priznaj jednom u zivotu gresku desava se **** ga.
Sta sam promasio?
Nije ti ovo stari Inter koji je uzimao Ligu prvaka, ovo je tim sa sredine tabele.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 09 feb 2015, 01:33

Govorio da je Brozovic u najmanju ruku igrac istog kvaliteta kao sto je TSS ako nije i losiji da bolji nije sigurno. Davao si neku statistiku ( doduse samo od zadnje polusezone inace bi izgledala drugacije ) kako je prema statistici TSS eto bolji igrac i da Brozovic igra navodno jos ofanzivniju poziciju sto nije istina. Govorio si da je jedini razlog interesa za Brozovica jer igra za bolji klub a eto Tino nema tu srecu.

I sta se desava na kraju. Igrac Brozovic te totalno demantuje. Umjesto za Arsenal potpise za Inter. Pa onda jos i vise izbori se za prvih 11 Intera gdje ga njihovi navijaci danas hvale da je bas ono sto im je trebalo. E sada ja tebe pitam koju poziciju bi TSS igrao da je kojim slucajem potpisao za Inter ?? i dali mislis da je stvarno jedina prednost Brozivica bolji klub i menadzer ili je mozda i do igrackog kvaliteta ??

Sto se tice tabele bice tamo od 4 do 8 mjesta na tabeli na kraju.

Najpametnija i najvaznija stvar za Tina ( pa i za reprezentaciju ) je da kod novog trenera zaigra na poziciji koja je njegova prirodna a to je centralni vezni ili ofranzivni vezni znaci u sredini terena. Nikako po krilima ili kao zadnji vezni jer tako ce najvise napredovati i napraviti transfer u jaci klub.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 feb 2015, 01:49

Kako si zakljucio da sam promasio? Sta kazes, Brozovic izbacio Kovacica? Nakon jedne utakmice?
I dalje tvrdim da Susic nije slabiji od Brozovica, a da li sam u pravu ce se viditi u buducnosti. Sigurno ga potpis za Inter nije ucinio boljim igracem nego sto je bio juce, iako neki misle da to tako funkcionise. :crazy:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 09 feb 2015, 01:55

Joj @calcio. Naprimjer ovaj Brozovic igra u Interu istu poziciju koju je igrao i prije za klub i za reprezentaciju. Zato se je i prodao. Zato te i pitam koju poziciju bi Tino igrao u Interu ovu sto igra sada u klubu mozda ?? Drugo je pitanje dali si ti stvarno mislio da bi on bio jedan od 17,18 igraca ili cak 20 ovog Intera i da je potpisao sada ?? Brozovic se je izborio vec za mjesec dana da je jedan od 14,15 najbitnijih igraca. Svi ga hvale. Naravno da ce igrati i Kovacic a ponekad i zajedno.

Problem TSS je sto on nije krilo i tu nemoze pruzati vrhunske partije moze samo solidne. Ni za klub ni za reprezentaciju. Jos manje je zadnji vezni. On bi trebao da igrao ono sto je Pape igrao na sredini terena. Za nadati se je da ce to novi trener prepoznati i da ce Hajduk kupiti neko pravo krilo a TSS da ce zaigrati u sredini terena.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 09 feb 2015, 02:01

Pa kad Brozovic nije bolji od Svena kako Inter dade 8 milona za njega bez ikakvih problema a za Tinkija ne dade nista,pa ni na rate?
Pazi ti bezobrazluka,oni nama hoce reci da je Tino klasa samo ovi glupani iz 300-tinjak evropskih klubova to ne vide jer su glupi i ne razumiju se u fudbal :lol: :lol: :lol:

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 feb 2015, 02:11

Bale vrijedi kao pola nase reprezentacije, znaci kad bi gledali prema tome on je realno trebao prohujati pored Besica (pisljivih 4 miliona) i ostalih i zabiti nam najmanje jedan hattrick. Jer cijena igraca odredjuje koliko je neko dobar, nista drugo. Covjek se uci dok je ziv a ja sam upravo ovo naucio od vas.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 feb 2015, 02:30

Ajax dijeli pljuske. :kafa:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 feb 2015, 02:32

calcio je napisao/la:Kako si zakljucio da sam promasio? Sta kazes, Brozovic izbacio Kovacica? Nakon jedne utakmice?
I dalje tvrdim da Susic nije slabiji od Brozovica, a da li sam u pravu ce se viditi u buducnosti. Sigurno ga potpis za Inter nije ucinio boljim igracem nego sto je bio juce, iako neki misle da to tako funkcionise. :crazy:
:rol: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 feb 2015, 02:55

MortemHz je napisao/la:
calcio je napisao/la:Kako si zakljucio da sam promasio? Sta kazes, Brozovic izbacio Kovacica? Nakon jedne utakmice?
:rol: :rol:
Ako se ne slazes, zasto ne pokusas obrazloziti? :eh:
Smajliji koje si tako samouvjereno postavio mi govore da si veliki poznavalac fudbala, stoga ti nece biti problem u detalje analizirati tehnicke, takticke, fizicke pa i mentalne predispozije ovih igraca. Vjerujem da neces propustiti ovu sansu da briljiras i pokazes svoje genijalno poznavanje fudbala. I usput me provalis kao niko do sada. :oops:
Cekamo te majstore, nemoj nas razocarati. :thumbup:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 feb 2015, 03:03

Dovoljno je pogledati jednu utakmicu i sve ce ti biti jasno,naravno od obojice ali da imas neutralno misljenje pa ce ti se sve samo reci.. ;)

P.S. Muscle je gledao utakmicu i shvatio je neke stvari,predlazem da i ti isto uradis :thumbup:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 09 feb 2015, 03:11

Ovaj gori od amidze javio se direktor Bazela i reko da ga nisu trazili Safet je navodno im'o ponudu Irana,a ona se ljudi javili i keli da nikad nisu pregovarali naravno dobio je 50tak hiljada od našeg saveza mjesečno plus bonuse

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 09 feb 2015, 08:04

Direktor Bazela dijeli pljuske..

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 09 feb 2015, 08:15

Gdje ste vi nasli taj demant iz Basela? Može link?
#Salihović

UnSub
Kontakt:

Post Postao/la UnSub » 09 feb 2015, 09:44

Ma sigurno je bila neka ponuda drugoligasa iz svice,
basel je ozbiljan klub ljudi moji

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 feb 2015, 09:56

UnSub je napisao/la:Ma sigurno je bila neka ponuda drugoligasa iz svice,
basel je ozbiljan klub ljudi moji
Haha a dobro nije bas nemoguce,marketing :lol:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.