Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Chelsea demolirao Swansea sto je bilo ocekivano.Tako da se danas jednostavno mora dobiti Arsenal sa kojim City na svom terenu uglavnom igra bez problema.Kompanydefinitivno moze nastupitit danas,Dzeko barem po Pelleu jos uvijek nije spreman.Kad su se bas poceli oporavljat igraci Nasri se povrijedio i nece ga biti barem 3 sedmice.Zanimljivo da City bez Yaye Tourea u sastavu nema pobjedu od aprila 2014.S obzirom kakva je konkurenicija na AKN ocekujem da Obala Bjelokosti dodje do finala sto znaci da ce se bez Yaye igrati mjesec dana.Sto se tice Bonyja nemam komentar a mislim da nije bolji ni od jednog napadaca Cityja.Volio bih da grijesim ali to je moje misljenje.Prognoza neka za danas 3-1
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Hart-Zaba-Kompany-MDM-Clichy-Fernando-Fernandinho-Silva-Navas-Milner-Kun.Ocekivan sastav ono najbolje sto ima Pelle je poslao na teren.Ocekujem jaku igru u duelima sto najmanje odgovara igracima Arsenala.
Zasluzen poraz.Od danas na -5.Nista jos nije gotovo dosta ce odlucivat mec sa Chelsea.Ako se i tu izgubi onda je gotovo jer Chelsea bas ima dosta laksi raspored.Ne treba se vadit na sudjenje bilo je elemenata za penal.Barem su pale u vodu teorije Mourinha da City neko gura.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jadno,nikad vam necu halaliti ovih 60 KM 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
@tevezito
Jel ti pratis Apachea u dres Juventusa?
Jel ti pratis Apachea u dres Juventusa?

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Pogledam neki mec ali liga je slaba.Kad vidim da je Roma konkurent Juventusu a nema postenog napadaca sve mi bude jasno.
gledaj veceras kako trpa lagano 2 komadatevezito je napisao/la:Pogledam neki mec ali liga je slaba.Kad vidim da je Roma konkurent Juventusu a nema postenog napadaca sve mi bude jasno.

Forza Apache Tevez!
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
ko sto sam rekaoAndrej je napisao/la:gledaj veceras kako trpa lagano 2 komadatevezito je napisao/la:Pogledam neki mec ali liga je slaba.Kad vidim da je Roma konkurent Juventusu a nema postenog napadaca sve mi bude jasno.![]()
Forza Apache Tevez!

Zaista me iznenadio ovaj Boro igraju dosta hrabro imaju golmana koji je danas ocito raspolozen.Dosta losih poteza u odbrani Cityja.Ne bi bilo dobro da se mora igrati jos jedna utakmica u ovakvom rasporedu koji slijedi.Aguero jos nije onaj stari a cijelu sezonu je drzao City u igri u svim takmicenjima.Sumnjam da se iduce sedmice moze dobiti Chelsea sa ovakvom igrom i formom kljucnih igraca.
nek se Peligrini zapita sa ovim spicevima u CL i nastavak Premier lige
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... tihad.html
Po meni jedino se ne bi slozio za MDM jer je i on promasaj za ove ostale se moze reci da je novinar Daily Maila bio u pravu.
Po meni jedino se ne bi slozio za MDM jer je i on promasaj za ove ostale se moze reci da je novinar Daily Maila bio u pravu.
Danas Lampard u prvih 11? 

- Cautinho
- Kontakt:
Kad je Remy zabio mislio sam da nema nista od Citya ako ne zabiju gol brzo.Sreca pa Silva zabi u roku 5 minuta.
Idemo,nadam se Edinu u nastavku.
Idemo,nadam se Edinu u nastavku.
Keep walking.
Demichelis. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Manchester Shity,da Bog da vam Barca utrpala 10 golova u dvije utakmice. Zali Boze na sta seik daje pare 

Pellegirni sad ubire plodove svoje transfer politike, svakog koga je doveo je potpuni promašaj.Odbrana komedija Kompany,Demichelis,Mangala itd,..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Koliko ste dali za ovog Mangalu?
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Napokon Aguero ne pamtim period kad je ovako dugo bio bez gola.Ocito da je zadnja povreda bas unazadila.Mislim da od titule nema nista jer Chelsea nece nista poklonit Pellegriniju.
sami sebe ukopavate, evo odmah 1-1tevezito je napisao/la:Napokon Aguero ne pamtim period kad je ovako dugo bio bez gola.Ocito da je zadnja povreda bas unazadila.Mislim da od titule nema nista jer Chelsea nece nista poklonit Pellegriniju.
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.