golDIE je napisao/la:@sodaacm
Nemoj mislit da sam ja ikog vrijedjao pa tako i tebe i nemoj se ljutit,iznerviran sam citavom situacijom oko kluba u poslednjih 2,3 godine,uvjek isto obecavaju i zavale nam ga duboko.Znam kako se ulazi i kako se igra u PL ali mozemo makar jednu **** godinu uci makar... zasluzili smo to.. ako nije uprava i trener zasluzio onda je barem zasluzila navijacka skupina i citav grad koji dolazi da gleda.. zar nam nije dosta da igramo sa nekim Podgrmecom,Braniteljom,Orasjem,lopovima iz Gabele.. zar nam nije toga dosta ?? iako nemam nista protiv navedenih ekipa,svako ima svoje al mislim da je Radnicki klasa iznad svih ovih navedenih i po tradiciji i po svemu..Citao sam starije postove gdje se govori o sponzorima,da nemamo jake sponzore za PL ako bi se kad uslo.. pa ljudi moji jel vitez imao sponzora prije ulaska ? jel Radnik kad je ulazio imao sponzora ? glavni sponzor im bio Tvornica Carapa Bijeljina u kojem ima svega 5 radnika.. sponzori dolaze nakon rezultata .. udji u premier ligu pa ces vidit kad pocnu zivkati sponzori sa svih strana BiH kao sto naprimjer neki dan Mladost ili je Gorazde,ne znam sad tacno ali neko od njih su ugovor dobili sa sponzorom koji je njih trazio... i naravno odma je doveden igrac iz PL u taj klub.
Ma daleko od toga da se ljutim na ikoga ovde pa tako i na tebe ali trebas biti realniji, mnogo realniji i moras shvatiti kako klub funkcionise,,,NIti sam nisam zadovoljan sto je politika uveliku u klubu ali nema nam druge a sto se tice sponzora tu temu smo sazvakali vise puta,,,u Lukavcu su veoma cudni ljudi pogotov u sportu,,,samo kada vidim da mi imamo dva kosarkaska i rukometna kluba, a kod zena dva odbojkaska odmah ti je jasno da vladaju dvije struje u gradu koji zele dio kolaca za sebe,,,a sto se tice fudbala ,,, svaki zaseok ima svoj klub , mislim da smo "najbogatiji" u BH sto se toga tice,,, o Vitezu pricati je suvisno, iako su "podjeljeni" opet su mnogo jaci finansijski od nas samih,,,Pa pogledaj Slobodu,,,oni bez Azmira bi propali jos isti dan,zato sto su imali uhljeba u klubu koliko oces, a 5 puta veci grad i barem 5 puta razvijeniji od nase opcine.
Nas 'ebe sto mi nemamo jake lobije u savezu ako vec nemamo para , mislim kada bi neko iz Lukavca ili neki prijatelj Lukavca bio u savezu , da bi nam mnogo lakse bilo uci u tu PL, Cinjenica je dok nas JEDAN AL VRIJEDAN privatnik ne preuzme pod svoje mi necemo vidjeti PL, Bilo bi lijepo ove sezone jer sam misljenja da imamo sanse jos imamo dvije 3 sezone , poslije ce biti ne moguce jer svi znamo da se PL skracuje uskoro