FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Romariooo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Romariooo » 02 apr 2010, 01:18

Angel di Maria veceras ponovo odlican u dresu Benfice, paklen igrac nema sta i u ovim jacim utakmicama, bice dosta ponuda za njega ovog ljeta, nadam se da ce nama doci, sumnjao sam onako da mozda i nije dovoljno dobar za nas. ali cini mi se da je frajer vec sad igracina.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 02 apr 2010, 11:17

Laporta: Chelsea je nudio mito za Ronaldinhov transfer
Predsjednik Barceloninog sportskog društva Joan Laporta lansirao je optužbu na račun nogometnog kluba Chelseaja i Sandra Rosella za davanje, odnosno nagovaranje na primanje mita vezan uz transfer Ronaldinha.
Rosell je 2004. godine obnašao dužnost Barceloninog dopredsjednika, a sada ga je Laporta preko svoje knjige San za moju djecu optužio za nagovaranje na primanje mita od Chelseaja i uzimanje postotka od potencijalnog transfera Ronaldinha za koji je londonski klub navodno bio spreman platiti 100 milijuna eura.

Rekao sam mu da si to izbije iz glave jer Ronnie nije na prodaju i da ne želim više o tomu pričati, ali on mi je odgovorio: Joane, daju nam proviziju od 10 posto. Sandro je inzistirao da prihvatimo ponudu Chelseaja, ali se pretvarao da ne želi prodaju Ronaldinha, stoji u Laportinoj knjizi koja je objavljena u ponedjeljak.

Ronaldinho je 2004. godine bio na svom vrhuncu i svi su se najbolji svjetski klubovi otimali za njega, a Rosell je napustio mjesto Barceloninog dopredsjednika 2005. nakon žustre svađe s Laportom. Danas je Rosell jedan od glavnih kandidata za mjesto Barceloninog čelnog čovjeka na nadolazećim predsjedničkim izborima katalonskog giganta, budući Laporta odstupa s predsjedničke pozicije istekom drugog mu mandata krajem lipnja, nakon čega se namjerava kandidirati za guvernera Katalonije.

Iz Chelseaja su ogorčeni ovakvim Laportinim tvrdnjama, kao što je uostalom i sam Rosell koji mu prijeti tužbom ukoliko se javno ne ispriča ili ne povuče ono što je rekao.

To je totalna glupost. Nismo nikad dali takvu ponudu za Ronaldinha - objasnio je Chelseajev glasnogovornik.

Nakon optužbi koje je gospodin Laporta iznio u svojoj knjizi, a koje su vezane uz transfer Ronaldinha i Chelseajevu ponudu, moram reći da su potpuno neistinite. To je napad na moju čast i iz tog razloga spreman sam pokrenuti pravni postupak – rekao je Rosell.
Por que ? Por que somos los mejores...

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 02 apr 2010, 11:23

eto to je ono o cemu sam govorio ranije za rossela ;) 8-)
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 02 apr 2010, 12:07

Bili kako bilo, nadam se da ovaj Rosel nece biti izabran za predsjednika. Laporta je bio extra dobar predsjednik u ovih 5 godina, vodio je dobru politiku i vjerovatno je jedan od najzasluznijih za sve ove nase uspjehe. Kad napusti predsjednicku poziciju iza sebe ce ostaviti vrhunsku ekipu i vrhunskog trenera za sto je bio veoma zasluzan, najvise kod njega sto cijenim je to sto je veliko povjerenje dao domacim ljudima, Pepu i djeci Barcelone, jos ako na kraju mandata dovede i Fabregasa, kapa dole. Vrlo sposoban covjek, a ne mozemo ni zaboraviti to da je bio i u Srebrenici.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 02 apr 2010, 12:19

mislim da je ovo Laporti 7-a godina kao predsjednik Barcelone .
Nisam siguran :S

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 02 apr 2010, 20:14

katalonci s kim picite sljedecu ;)

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 02 apr 2010, 20:23

MElloo je napisao/la:katalonci s kim picite sljedecu ;)
sa bilbaom kod kuce.......
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 apr 2010, 20:33

Nadam se da ćete to laganini dobiti, iako su neugodni, no više na domaćem terenu, nego u gostima.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 03 apr 2010, 12:42

Veceras pobjeda ne smije doci u pitanje, a neki igraci mogli bi se mozda i odmarati, nece biti Alvesa rad kartona pa ce na njegovom mjestu igrati Puyol, ja bi na stopere stavio Milita i Marquesa da se malo i ustele i uigraju za Asrsenal, lijevo Abidal povratnik, onda Yaya, Keita, Xavi na sredini, te Messi, Ibra i Henry kojeg sad treba gurati u vatru, da bi bio protiv Reala spreman, a Ibra i Messi mogli bi odmoriti u drugom poluvremenu ak budemo vodili 2 - 3 razlike.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 03 apr 2010, 12:51

Veceras igramo tekmu protiv Bilbaa.Naizgled lagana utakmica,ali nece biti tako,pogotovo ako se ovi budu branili,a to znaju vrlo dobro.U napadu i nisu losi,mogu zaprijetiti itekako,a treba se paziti prekida,kornera,tu su jako opasni.

Mislim da ce desno Puyol,ko drugi,stoperi Pique i Milito najvjerovatnije,a lijevo bi volio vidjeti Abidala,jer se oporavio,ali mislim da nema snage za svih 90.min.Sredina Yaya,Keita,Xavi i napad Messi,Ibra i Pedro.

Ali,mislim da bi Messi mogao i odmarati ovu utakmicu i uci ako bude bilo potrebe.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 03 apr 2010, 19:16

jos malo pa ce poceti utakmica na nou campu,barca-bilbao,nevjerujem da ce biti lako al sto se mora nije tesko,a mi nesmijemo kiksati kao ni real......bice prenos na hayatu :D i nadam se da ce ibra nastaviti zabijati :mrgreen:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 apr 2010, 19:24

Ah ti boga dragog gledaj sastava :)

-------------Valdes-------------

--Maxwel--Pique--Puyol---Abidal--

--------------Cigrinski----------

---------Toure------Busquets------

Messi--------Ibra-----Jefrren---------
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 03 apr 2010, 19:27

Bas me zanima kako ce ovo izgledati.Chigra,Toure i Bus u sredini,mislim da nikad nisu igrali,da vidim kako ce to sad biti,nadam se da Pep zna sta radi.Desno Maxvell,pa nije mu strano,igrao je par puta,ostalo ok.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 03 apr 2010, 19:29

Henry-a ni na klupi -.-
Na sta ce ovo liciti sada , bez ijednog pravog kreativca u ekipi .

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 03 apr 2010, 19:34

miky_hz je napisao/la:Ah ti boga dragog gledaj sastava :)

jel to 100% sastav ako jest onda tesko da cemo do pobjede :shock: pa pogledaj samo vezni red,nista onda se uzdati u messija :mrgreen:

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 03 apr 2010, 19:35

mozda Pique bude zadnji vezni , igrao je par tekmi za Barcu tako , a i u katalonskoj repki je odigrao tako .
Bit ce patnje

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 apr 2010, 19:36

http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... artit.html

A dobro navikli smo ovo od Guardiole,ako nebude islo ubacit ce Xavi,Pedra i to je to :) ako bude proslo dobro i jest :D
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 03 apr 2010, 19:40

Bio sam siguran da ce Messi odmarat veceras i mozda uci kasnije,a ovako ako bude se to ranije rijesilo,nek izadje.Za Ibru sam bio siguran da ce igrat.Vezni red me stvarno iznenadio,mislim kao i sve nas.Nema kreativca uopste,ali hajde vidjecemo kako ce to ici.

Blaugrana

Mes Que Un Club

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 03 apr 2010, 19:41

pa bolje da je dao dos santosu sansu od 1. minute nego sergiu

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 03 apr 2010, 19:48

miky_hz je napisao/la:Ah ti boga dragog gledaj sastava :)

hahahhahahahahaha
ti kralja vidi gdje cigra igra oj moj boze
vezni red nam je beton haj mozda nas i iznenade danas i dobro odigraju al mozda nas i nedo Bog oni pobjede
al vjerujem da ako bude kakvih problema uletice to xavi rjesit
a ovako treba ocekivat da opt ili mesi il ibra pobjede za barcu
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.