FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Hipergotiva
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hipergotiva » 03 apr 2010, 18:42

Za utakmicu Laktrasi Sarajevo se znalo da je 1. ;) Laktasi od ove sozene kuci svaku pobjede a u prosloj sezoni sa istim klubom nisu mogli meda to nije sumljivo?
PS. DOSTA IGRACA SARAJEVA NE IGRA SRCEM KO U PRVOJ POLUSEZONI!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 apr 2010, 18:44

alibi je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:
emir987 je napisao/la:Ne kontam kako se tako nervirate, a kad se rezira za Sarajevo za nekim zelenim stolovima protiv Slobode to je fer??? Jel posteno da se nakon sto je utakmica ponovljena i 2 puta izgubljena traze bodovi na nekim sastancima? Pokusajte dobit i Laktase za zelenim stolom, samo nesto mi se cini da protiv djubreta dodika to ne mozete.
ajd mali prosetaj kolko to 12 god hajd idi se igraj s vrsnjacima lopte,zmire sta hoces a ostavi internet za malo starije moze ;)
e sta reci vidim neki odma po igracima pa jebm zar ne vidite bhsavez i fsrs njihova kuhinja laktasi moraju ostati pa halo u 2 utekmice 4 crvena pa ipak jel to bas slucajnost ova se utakmica jednostavno NIJE mogla dobiti i to ptice na grani znaju ONOM BJELICI NJEGOVCIJELI ROD J...M :evil: i ova liga vec po kozna koji put pokazuje kako je sve izrezirano i samo mi zao ovi ludjaka koji daju ogromne pare za gostovanja,koreogrfije i sta sve ne da bi iz godine u godinu gledao ovakve lakrdije od lige CIRKUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Brate nisu oni "ludjaci" vjeruj mi .To se zove LJUBAV prema svom klubu.I ja sam jedan od njih,a i ti bi trebao da znas o cemu govorim.A ovo sve sto nam pakuju,odnosno sto se stvari odvijaju na proljece u "nasoj" ligi na ovaj nacin je zaloooooooooooosno i po mom misljenju pooooooooogubno za sve nas.Jer i sam znas da sa ovakvih gostovanjima samo isfrustran mozes doci gledajuci sta nam koje kakve "kuhinje" rade.Zaaaaaaaloosno.

Eto to je jos jedan od razloga zasto u nasem klubu trebaju doci utjecajni ljudi koji nece dozvoliti da te niko ne zakida i da se ne desavaju ovakve stvari...kako ces dopustiti da neki Laktasi imaju veci uticaj od tebe u ovoj ligi,mislim smjesno...

Trenutni nasi ljudi nemaju nikakvoj utjecaja u savezu i zato se desavaju svakakve stvari

Jedno je sigurno da od ovoga gore ne moze,a promjene su 22 aprila...izdrzat cemo sve ovo ,nek nas handre do kad mogu,ali kad dodje nasih 5 minuta ni predsjednik drzave im nece pomoci

Tako da momci ne nervirajte se,dignite glavu bolja vremena su pred nasim klubom su bolja vremena,jel smo se svi udzruzili i idemo napokon svi zajedno sa jednim ciljem

P.S. i sto se tice same igre danas nismo uopste lose odigrali kolko se moze cuti
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 03 apr 2010, 18:46, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FORZA ZELJO
Kontakt:

Post Postao/la FORZA ZELJO » 03 apr 2010, 18:45

Kroz isto sranje smo mi prosli, i ocistili **** iz uprave i gledaj nas sad jurimo po duplu. VELIKI sam navijac Zeljeznicara i nisam neki balavac jer vidim ima ih ovda svasta pisu. Jednosavno volim svoj klub kao i vi svoj, i znam kako je gledati svoj klub kako tone i kako po selendrama gubi. Cistite upravu i vadi mafiju iz fotelje i bolji dani dolaze.

Pozzz
BAS SVE TI DAJEMO.....

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 03 apr 2010, 18:46

" вас $ " свјесна ? је & $ " ?! $ су ? ову " $ & сезоне " " се $ ? за ? а не за &! А & % су у " са $ $ $ " ' $ $ " ? $ суђења!

$ " $ вас не ' " $ $ $ је ? ? суђење $ то не ¥ $ " " су ? на "! " ја ? / $ је ? $ суђења на тој ", ? то " $ нас не ' $ $ 100% јер ? " $ ", а " " $ нас " $ "
"" ПУТ ""

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 03 apr 2010, 18:50

Sarajevo treba otkloniti svoje slabosti pa tek onda razmišljati o eventualnim urotama. Nije moguće da Olimpik može u gostima uzeti bod, da Zvijezda može u gostima uzeti 3 boda i izgubiti 3 boda na domaćem terenu, da Sloboda može uzeti u gostima bod kao danas. Ako navijači Sarajve koji pišu na ovom forumu i dalje budu tvrdili da je cijeli Savez, svi klubovi, svi navijači, sve sudije protiv njih za to što su oni najveći i najbolji onda je to nepopravljivo i samo doza gorke realnosti to može raspuhati. Sarajevo je briljiralo u Evropi i želim im da ponove taj uspjeh pa i dalje da doguraju, no sa ovakvim timom to neće uspjeti.
A đe da znam?!

Hellas
Kontakt:

Post Postao/la Hellas » 03 apr 2010, 18:51

" je napisao/la:" вас $ " свјесна ? је & $ " ?! $ су ? ову " $ & сезоне " " се $ ? за ? а не за &! А & % су у " са $ $ $ " ' $ $ " ? $ суђења!

$ " $ вас не ' " $ $ $ је ? ? суђење $ то не ¥ $ " " су ? на "! " ја ? / $ је ? $ суђења на тој ", ? то " $ нас не ' $ $ 100% јер ? " $ ", а " " $ нас " $ "
tacno! gledat sutra pregled pa onda galamit il na sudije il na igrace.

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 03 apr 2010, 18:53

" je napisao/la:" вас $ " свјесна ? је & $ " ?! $ су ? ову " $ & сезоне " " се $ ? за ? а не за &! А & % су у " са $ $ $ " ' $ $ " ? $ суђења!

Nemoj i ti padati pod uticaj te propagande kako se radi o naglom i ogromnom povecanju kvaliteta ekipe :D

Gledao sam Laktase na Kosevu protiv Olimpika,Olimpik je bio duplo bolji na terenu,a u zadnjih 35 minuta Laktasi bukvalno,ali bas kbukvalno ,nisu presli u polovinu Olimpika.

Drugi,vrlo frisak,dokaz o toj kao "kvaliteti" Laktasa,je ova utakmica protiv Sarajeva. Pa sa igracem manje je Sarajevo bilo barem ravnopravno,ako ne i bolje u polju,to su javili i reporter i momci koji su gore.
Imali smo vise i konkretnijih sansi,ali ne,onda dolazi iskljucenje i drugoga igraca i totalni pad cijele nase ekipe.

Ovo sto sam sada naveo je vrlo jak indikator da ove pobjede koje sada ostvaruju Laktasi je daleko od ciste igre i stalno potencirane "kvalitete" igraca.

Nemoj da smo djeca,treba rezonovati bez obzira na boje klubova za koje navijamo.

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 03 apr 2010, 18:58

-A- je napisao/la:

Nemoj i ti padati pod uticaj te propgande kako se radi o naglom i ogromnom povecanju kvaliteta ekipe :D

Gledao sam Laktase na Kosevu protiv Olimpika,Olimpik je bio duplo bolji na terenu,a u zadnjih 35 minuta Laktasi bukvalno,ali bas kbukvalno ,nisu presli u polovinu Olimpika.

Drugi,vrlo frisak,dokaz o toj kao "kvaliteti" Laktasa,je ova utakmica protiv Sarajeva. Pa sa igracem manje je Sarajevo bilo barem ravnopravno,ako ne i bolje u polju,to su javili i reporter i momci koji su gore.
Iamli smo vise i konkretnijih sansi,ali ne,onda dolazi iskljucenje i drugoga igraca i totalni pad cijele anse ekipe.

Ovo sto sam sada naveo je vrlo jak indikator da ove pobjede koje sada ostvaruju Laktasi je daleko od ciste igre i stalno potencirane "kvalitete" igraca.

Nemoj da smo djeca,treba rezonovati bez obzira na boje klubova za koje navijamo.
" ја ' " $ је " на тој " ? $ суђење, ? ' " % " $ ¥ $ $ је $ све $. " " $ " све је $ $. А & се на & сезоне ? $ је тај " $ " & $ све " са " ?, а & & тога " $ $, $ " ?!
А " ја & $ - $ ? " $ & сезоне % $ суђења јер се & за &.
" % се не " $ " " је & ? " постове. " & пост ' " % $ пута ? је ". & " % " не " " ? % ?
"" ПУТ ""

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 03 apr 2010, 19:01

kolektivno se briše rasprava o politici, svi postovi koji citiraju nekorektne postove, psovke, uvrede isl.

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 03 apr 2010, 19:04

Znate kako ljudi,TREBAMO SVI JEDNOM REĆI STOP,svi prestajemo da lažemo,krademo,podmićujemo..igra se liga normalno kao svugdje u svijetu pa ko je najbolji neka osvoji,ko je lošiji neka ispadne i Bože moj..bilo bi i puno interesantnije,a i mi pravi gledaoci bi uživali..ja prvi se uvijek pobunim kada nam na Koševu navuče sudija,jer to ni meni nije interesantno...realno postoje neke sredine u kojiom jednostavno ni Barselona ne može pobijediti,a sa druge strane u BL,Zenici,Sarajevu na oba stadiona,Širokom,Mostaru,malo manje u zapadnom ali i tu je u granicama uvijek se može normalno igrati...bit ću iskren i reći da kada Leotaru,Slobodi,Travniku,Laktašima,prije Modriči trebaju bodovi na tim gostovanjima nema niko šansu da igra

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 03 apr 2010, 19:11

Evo momci ja sam bio na utakmici i mislim da sam prilicno objektivan forumas.

Sudjenje jeste bilo sramno domacinsko, medjutim sudij nije pogrijesio ni u jednoj situaciji koja bi mogla odluciti utakmicu. Ovom drugom sto je dobio crveni cak je jednom oprostio a trebao mu je dati drugi zuti jos u prvom poluvremenu.

Istina je da se sarajevo nije vidjelo u prvom poluvremnu, o cemu govore i povici vasih navijca, iGRAJTE P.CKE, DOBITE BATINE i sl.

U drugom je sarajevo zaigrlo dosta bolje , i bilo je bolje od laktasa koji nisu mogli nista konktretno uraditi u napdau.
Sarajevo je propustilo svoje sanse, ali su i laktasi imali nekoliko koje su propustili a bili cisti ziceri.
Iznenadio sam se grubom igrom sarajeva, ova ekipa inace ni blizu one koja je igrala u banjaluci s nama jesenas.

ZAsto je bilo sramno domacinsko, zato sto je sudija svirao svaki aul za laktase i dao im nekoliko slobodnjaka, na srecu sarajeva laktasi to nisu realizovali.
Faul iz kojeg je pao go na pocetku za laktase je postojao.

Svi su golovi cisti, svi su kartoni opravdani, ali je sudija ipak bio jako domacinski raspolozen u malim odlukama.

Moram da kazem da je jedan pomocnik ipak malo siljio za sarajevo, jer je dosudio dva sumnjiva ofsajda iz kojih je lako mogao pasti go, i nekad mi se cinilo da ima gips na ruci kad su laktasi unapadu.

eto tako sam ja vido utakmicu
TREĆI PUT ČASTIMO !

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 03 apr 2010, 19:12

admin je napisao/la:kolektivno se briše rasprava o politici, svi postovi koji citiraju nekorektne postove, psovke, uvrede isl.
не ? $ се ', јер ' " ' " ", а ово " " ' за "...
" $ " постова су ? за " по " " & " навео, ? " ". На " $ & ' " $ ? ? " & пост(у & се " ? " & је Сарајево ? у 94. ") " тај " је пост & ". & " & % - ? " $ $ " ? Сарајево је $ " ? & пораза па је претјерано ? " ? " постове.

Не " " ? на пању, него " ово & $ $ " $ се не " $ опет.
"" ПУТ ""

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 03 apr 2010, 19:13

ma jbo ovu ligu...ukratko...zgadilo mi se sve

al eto..nemamo bolje
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

alibi

Post Postao/la alibi » 03 apr 2010, 19:21

sarajlija89 je napisao/la:ma jbo ovu ligu...ukratko...zgadilo mi se sve

al eto..nemamo bolje
Na zalost,ja stvarno nemam snage da pisem o ovoj i slicnim "kradjama".Ali "oni" i zele da sutimo i presutno klimamo glavom dok svaki "covjek u crnom"moze dati sebi za pravo da frustrira igrace naseg kluba sa "domacinskim sudjenjem".Fc Sarajevo ovo mora zaustaviti,i ne dozvoljavati da koje kakvi pacenici "rasturaju"ime i instituciju od nase jedine ljubavi.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 03 apr 2010, 19:23

@ Borcev_navijac,a jel' bilo slucajno faulova koji su bili slicni tim faulovima za koej igraci Laktasa su dobijali samo po zuti,ili su usmeno kao upozoreni.

Znam sta pricam jer sam bio na ovoj utakmici u Travniku,crvene kartone koje smo dobili u Travniku su zasluzili igraci Sarajeva,ali su isti startovi takvi od strane igraca Travnika bili kao sankcionisati zutim kartonima ili usmenim upozorenjima. :shock:

A vjeruj i bilo je startova narocito na pocetku utakmice kada su igraci Travnika uletali Alenu Skori u visini koljena,sto ti moze samo po sebi oslikati koja je brutalnost bila.

Ne ujednacenost sancija prilikom davanja kartona,prekidanje akcija,ili sjeckanje igre..su samo neki od metoda ,onih manje uocljivih,koje itekako mogu biti prevaga u ovakvim mecevima.

Vjerovatno si svjestan toga.
I da naglasim da ovim pisanjem ne zelim amnestirati igrace Sarajeva

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 03 apr 2010, 19:33

-A- je napisao/la:@ Borcev_navijac,a jel' bilo slucajno faulova koji su bili slicni tim faulovima za koej igraci Laktasa su dobijali samo po zuti,ili su usmeno kao upozoreni.

Znam sta pricam jer sam bio na ovoj utakmici u Travniku,crvene kartone koje smo dobili u Travniku su zasluzili igraci Sarajeva,ali su isti startovi takvi od strane igraca Travnika bili kao sankcionisati zutim kartonima ili usmenim upozorenjima. :shock:

A vjeruj i bilo je startova narocito na pocetku utakmice kada su igraci Travnika uletali Alenu Skori u visini koljena,sto ti moze samo po sebi oslikati koja je brutalnost bila.

Ne ujednacenost sancija prilikom davanja kartona,prekidanje akcija,ili sjeckanje igre..su samo neki od metoda ,onih manje uocljivih,koje itekako mogu biti prevaga u ovakvim mecevima.

Vjerovatno si svjestan toga.
I da naglasim da ovim pisanjem ne zelim amnestirati igrace Sarajeva
Ne, moraqm da budem iskren, laktaši uopšte nisu igrali grubo i nisu radili teške startove, čak nisu ni oni ni klupa a ni publika kojih je bilo puno, bršili pritisak na sudiju.
Nije bilo nijednog starta laktaša koji je za žuti da ga nisu dobili.

Ne znam zašto,ali sarajevo igra po meni previše grubo, to priliči jednom travniku ali nikako jednom sarajevu.

Ne zanm, da li ih je sudija isfrustriurao ovim "malim domacinskim dodluka,ma, " koje su bile poceste, ali to ne bi smio biri razlog.
Moram ti recxi, da se sarajevo nije sastavilo s loptom u provkm poluvremenu, izgledali su poptuno dezorijentisano, i samo ih je bog sapsio da ne prime jos po koji gol da je bila neka samo malo jaca ekipa od laktasa natrpala bi ih.
U drugom su krenuli da TRČE, TAKO BIH REKAO, i poitpuno su nadtrčali laktaše, nisu to materijalizovali golovima imali su nekoliko dovbrih kontri, a kasnije oko 20 min pred kraj pokušačli su zatvoriti utakmicu na 1-1, i onda potpuno besšpotrebno je taj igrač napravio drugi žuti, a već je bio upoztoren prije (tebao ga vec u prvom dobiti),.
Me znam, mortam biti isken, razočaran sam igrom sarajeva.
TREĆI PUT ČASTIMO !

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 03 apr 2010, 19:35

@A nisi rayumio dobro, nije bilo direktnog crvenog sem treneru ybog psovanja sudije, sve su bili zuti.
TREĆI PUT ČASTIMO !

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 03 apr 2010, 20:25

vedran86 je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Haha pa dobro bogami vecina nas je ocekivala poraz...ja sam i onako halalio odavno ovu sezonu,tako da me ovaj poraz ne pogadja toliko...

Tek poslije 22 aprila sa novom upravom cu nesto ocekivati..ovako nema potrebe za gubljenjem zivaca
a jarane kako te nepogadza imas 1-1 i igras dobro i onda dva kretena dobiju kartone vala je nemoguce da nas sudije tolko mrze da 3 utakmice za redom dobijamo crvene
de malo razmisli koliko savez utiće na suđenje protiv nas jer smo ih provalili kod Uefe pa da imaju po nož u štucni u tri utakmice osam crvenih kartona(2-treneri i 6-igrači)ako su i tukli u Travniku hajde ali objasni mi ovo molim te pa ne gledam ja tekme od prije pola sata :o halali ništa lićno samo nam je uprava **** kad ovo dozvoljava što sad ne istupe iz lige ili ako ih j..u na terenu što ne napuste isti ma Baka je bog.
Sarajevo ljubavi moja!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 03 apr 2010, 20:33

Ti borčev navijać hvala za info i ne sumnjam u iskrenost ali u ovom momentu to što rade Sarajevu odgovara samo vama i Želji ali to nije opravdanje za loše igre Sarajeva.Ali ako si tako fer kao što pišeš razmisli o Osam crvenih i ne znam ni kolkiko žutih u 3 utakmice šta bi ti pomislio ali iskreno please! :?
Sarajevo ljubavi moja!

|-|0rD@Š
Kontakt:

Post Postao/la |-|0rD@Š » 03 apr 2010, 20:39

ne vezano za FKS da vas pitam ako neko zna jel ove godine prva 4 idu u evropu ili prva 3????
Svaki dan živim za FKS

...... do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], BungaBum i 43 gosta.