jopaa7 je napisao/la:Idemo opet s Monacom
EA Guingamp(-3+)-Monaco manje @ 1,55
Zbroj golova manje od 3
Pisao sam nedavno kako utakmice Monaca cesto zavrsavaju ispod 3 gola, cak zadnjih 16 utakmica (ako se ne varam) je islo ispod

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
jopaa7 je napisao/la:Idemo opet s Monacom
Zbroj golova manje od 3
Pisao sam nedavno kako utakmice Monaca cesto zavrsavaju ispod 3 gola, cak zadnjih 16 utakmica (ako se ne varam) je islo ispod
Eeeee jesi srećkovićzgmiky je napisao/la:87.min ajax pobjeda 6.00
nema to veze sa srećom ahahahaaa jbg nije nikom pomoglo odmah ga dali, pogledaj sve utakmice su dobili, leže im ovi i znao sam da će dobit, valjda hoćegonzales je napisao/la:Eeeee jesi srećkovićzgmiky je napisao/la:87.min ajax pobjeda 6.00
stari moj kad bih ti krenuo pričati malo o sreći i kako su padali golovi sve ove godine vidio bi onda, bezbroj puta sam pao u nadoknadi i red je da koji put i prođemgonzales je napisao/la:Stigao si barem ti, a sreća je jako bitna, ako ne i najbitnija![]()
Evo ja, nisam prošao ne pamtim, čim odigram tiket znam da je pad na jednom al neznam na kojem, imam ih takvih u zadnjih 10 dana nema broja.
IDE TO DRUŽE !!zgmiky je napisao/la:stari moj kad bih ti krenuo pričati malo o sreći i kako su padali golovi sve ove godine vidio bi onda, bezbroj puta sam pao u nadoknadi i red je da koji put i prođemgonzales je napisao/la:Stigao si barem ti, a sreća je jako bitna, ako ne i najbitnija![]()
Evo ja, nisam prošao ne pamtim, čim odigram tiket znam da je pad na jednom al neznam na kojem, imam ih takvih u zadnjih 10 dana nema broja.
idemo dalje probati live
grass-basel 0-0 25.min
over 0.5 1.pol. 2.05
ispratio samjopaa7 je napisao/la:jopaa7 je napisao/la:Idemo opet s Monacom
Zbroj golova manje od 3
igraj bursi da dobija do krajazgmiky je napisao/la:stari moj kad bih ti krenuo pričati malo o sreći i kako su padali golovi sve ove godine vidio bi onda, bezbroj puta sam pao u nadoknadi i red je da koji put i prođemgonzales je napisao/la:Stigao si barem ti, a sreća je jako bitna, ako ne i najbitnija![]()
idemo dalje probati live
grass-basel 0-0 25.min
over 0.5 1.pol. 2.05
zgmiky je napisao/la:stari moj kad bih ti krenuo pričati malo o sreći i kako su padali golovi sve ove godine vidio bi onda, bezbroj puta sam pao u nadoknadi i red je da koji put i prođemgonzales je napisao/la:Stigao si barem ti, a sreća je jako bitna, ako ne i najbitnija![]()
idemo dalje probati live
grass-basel 0-0 25.min
over 0.5 1.pol. 2.05
i daljezgmiky je napisao/la:idemo daljezgmiky je napisao/la:jutro svim! da probamo uduplati lovu na ranim utakmicama
Feyenoord-Cambuur zp1+ 1.20
Cordoba-Almeria zp1+ 1.45
Fiorentina-Atalanta zp1+ 1.35
2.35
Kortrijk-Club Brugge zp1+ 1.25
Cagliari-Roma zp1+ 1.35
Go Ahead Eagles-Ajax zp1+ 1.20
2.02
To turcibojler je napisao/la:igraj bursi da dobija do krajazgmiky je napisao/la:stari moj kad bih ti krenuo pričati malo o sreći i kako su padali golovi sve ove godine vidio bi onda, bezbroj puta sam pao u nadoknadi i red je da koji put i prođemgonzales je napisao/la:Stigao si barem ti, a sreća je jako bitna, ako ne i najbitnija![]()
idemo dalje probati live
grass-basel 0-0 25.min
over 0.5 1.pol. 2.05
Congratulations!gonzales je napisao/la:Eeeee jesi srećkovićzgmiky je napisao/la:87.min ajax pobjeda 6.00
" onclick="window.open(this.href);return false;gonzales je napisao/la:Eeeee jesi srećkovićzgmiky je napisao/la:87.min ajax pobjeda 6.00
padzgmiky je napisao/la:
West Ham-Manchester Utd. zp1+ 1.35
Getafe-Sevilla zp1+ 1.40
Cercle Brugge-Anderlecht zp1+ 1.25
2.36
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.