zasluzeno

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Čuj to, ugušim se i tamoBelmin6 je napisao/la:Arsenal cemo odraditi na Wembleyu, prvo Preston, pa opet neki ako ostanu iz niže lige.![]()
Cartmane ja sam daleko od željezare, moja opština je cista, najljepši dio Zenice.
Možel jedan listić za danas dobitni,kad si već tako dobraGoonerGirl je napisao/la:Ja vam kažem, danas ako bod ugrabite budite zadovoljni. Ja sam inače dobra prognostičarka
Bas mi te zao meni javili 0:3GoonerGirl je napisao/la:Ja vam kažem, danas ako bod ugrabite budite zadovoljni. Ja sam inače dobra prognostičarka
Ti dosad uglavnom fulas sve zivo sto kazes. Ali ko zna, mozda danas i pogodis, i corava koka zrno ubode.GoonerGirl je napisao/la:Ja vam kažem, danas ako bod ugrabite budite zadovoljni. Ja sam inače dobra prognostičarka
Znaci Blind dm, Rooney na desnoj strani, Januzaj lijevo krilo, Angel ispod napada.De Gea, Valencia, Jones, Rojo, Shaw, Blind, Rooney, Januzaj, Di Maria, Falcao, van Persie
Eh, ni ovo ne razumijem. Kad se već igra ova formacija (hvala Bogu), zar nije logičnije da Rooney bude ispod špiceva, a Di Maria bliže aut-liniji? Ovako nema prave koristi ni od jednog.OnlyUnited je napisao/la:Znaci Blind dm, Rooney na desnoj strani, Januzaj lijevo krilo, Angel ispod napada.De Gea, Valencia, Jones, Rojo, Shaw, Blind, Rooney, Januzaj, Di Maria, Falcao, van Persie
Expert je to, zar sumnjaš u njegove zamisli.Cartman je napisao/la:Wayne Rooney has not had a shot on target in 2015. He's played 360 minutes.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.