Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Ajax
-
Kontakt:
Ne ide i Dzeko i Aguero i nikad nije islo. Koliko god se Dzeko tu trudio i neki saigraci i trener/i to nikad nije nastao pravi tandem. I jedan i drugi igrac zauzimaju iste dijelove terena. Ni jedan od njih dvojice ne zeli da "radi" za onog drugog odnosno da igra iza njega i da mu stvara sanse nego bi da zabijaju. Dzeko ima veliki ego a Aguero ima jos veci. Jedino kada je Dzeko u ove cetiri ipo godine odigrao kvalitetno je kada je bio jedini prvi napadac a Aguera nije bilo zbog povreda u drugom dijelu prosle sezone. Posto je Aguero svjestan svoje vaznosti u timu on zna da ce uvijek trener da zamjeni Dzeku prije nego njega kakvu god on partiju pruzio i to koristi.
Aguero zeli pored sebe ili fizicki jakog centarfora sa prosjecnom tehnikom koji ce raditi za njega i vezati igrace na sebe a ne zauzimati njegove pozicije ili igraca iza njega kao sto su Silva, Jovetic, Nasri koji ce mu stvarati gol prilike tako da on bude taj jedini istureni napadac. Koliki god City bio raj i koliko god bile fenomenalne plate ovo se nikada nece promjeniti. I neznam zasto je Dzeko mislio da se hoce poslje toliko godina. Aguero se ponasa kao razmazeno deriste i moze mu se. Trener ga dozivljava kao bozanstvo i prije ili kasnije uvijek ce stati na njegovu stranu. Dzeki ce dati jos par sansi zbog dobre prosle sezone i to je to. Jednostavno Aguero je egomanijak kao Messi ili Ronaldo i to se nece nikada promjeniti. Isto kao kad bi neko gurao igraca na poziciju Messija ili Ronalda u njihovim klubovima. Ne ide.
To su neki igraci prepoznali i otisli a ovdje se pricaju price da ih je Dzeko otjerao

a ljudi otisli jel su vidjeli da ce biti u sijeni Aguera uvijek i da nece moce dozivjeti maksimum. To je cak i ona budala Balotelli shvatio.
-
Ajax
-
Kontakt:
Head je napisao/la:Da ti je bogdom Mandzukicev mozak, em bi igrao standardno, em bio bio u formi.
Covjek je vidio da nije u prvom planu kod trenera i otisao cak prije nego sto su ovi doveli novog napadaca. A Dzeko koji je isto mogao u Atletico i jos neke slicne klubove samo je cekao godinama. E pa neka sada bira. Pitanje je dali ce moci i u Wolfsburg vise jer ce Schürrle sigurno biti starter a Wolfsburg igra sa samo jednim napadacem. Ali najbitnije je da njega vole navijaci.
-
Clutch
-
Kontakt:
Dzeko, Espanyol je i dalje opcija.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
-
FaraonTM
-
Kontakt:
Jedino što mislim da mu ide u prilog je to da ni Bony-u neće odgovarati ova igra City-a. Mislim da će mu trebati vremena da se privikne

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
gost
-
Kontakt:
Clutch je napisao/la:Dzeko, Espanyol je i dalje opcija.

mlad i potentan tim sa velikim ambicijama
Zadnja izmjena:
gost, dana/u 07 feb 2015, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.
-
krmpotich
-
Kontakt:
Džeko, Željo čeka na tvoj potpis!!! Dominiraj

-
bosnas_
-
Kontakt:
dobra igra Dzeke danas,polako ulazi u sovju pravu formu,vjerujem da ce do Barce biti pravi... City los,i nisu zasluzili da budu prvaci sa onako skandaloznom odbranom!
-
harishp
-
Kontakt:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Cartman
-
Kontakt:
Head je napisao/la:Da ti je bogdom Mandzukicev mozak, em bi igrao standardno, em bio bio u formi.
Najvise me iritira kad kazu "Otisli Tevez, Balotelli i Negredo, a Dzeko ostao", kao da je to nesto pozitivno i dokaz da je Dzeko bolji od njih. Ostao je zato sto nema ambicija osim da zaradjuje pare. Igranje, forma i repka ga ocito ne zanima. Jer repka pati zbog njegove vrlo lose forme. Mogao je i Mandzukic ostat u Bayernu i grijat klupu da je htio.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
plavipatriota
-
Kontakt:
Postao/la plavipatriota » 08 feb 2015, 14:36
Cartman je napisao/la:Head je napisao/la:Da ti je bogdom Mandzukicev mozak, em bi igrao standardno, em bio bio u formi.
Najvise me iritira kad kazu "Otisli Tevez, Balotelli i Negredo, a Dzeko ostao", kao da je to nesto pozitivno i dokaz da je Dzeko bolji od njih. Ostao je zato sto nema ambicija osim da zaradjuje pare. Igranje, forma i repka ga ocito ne zanima. Jer repka pati zbog njegove vrlo lose forme. Mogao je i Mandzukic ostat u Bayernu i grijat klupu da je htio.
i meni je to glavno, lafo Džeko ih sve ispratio...
a ne tako mali broj puta su svi nabrojani bili ispred Džeke, ali su htjeli otići negdje gdje će igrati i biti jedni od glavnih...
a on ih je ispratio jer je već dosta vremena neambiciozan krajnje!
-
Greivis
-
Kontakt:
plavipatriota je napisao/la:Cartman je napisao/la:Head je napisao/la:Da ti je bogdom Mandzukicev mozak, em bi igrao standardno, em bio bio u formi.
i meni je to glavno, lafo Džeko ih sve ispratio...
a ne tako mali broj puta su svi nabrojani bili ispred Džeke, ali su htjeli otići negdje gdje će igrati i biti jedni od glavnih...
a on ih je ispratio jer je već dosta vremena neambiciozan krajnje!
Cekamo Virtuelnog.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
Jordan23
-
Kontakt:
Dzeko je obicni papak... Nista vise... Ocigledno da su mu pare jedini cilj u zivotu. Osim toga je "glup" u smislu da jednostavno nije neka pamet tj. IQ u najboljem(!) slucaju "normala".
Kad zavrsi karijeru ja mu predvidjam posao gdje moze da pametuje. Mislim da bi lahko mogao biti komentator a posle toga - jednog dana - ode u politiku, gdje ce biti u stanju da koristi one njegove fraze poput "zajedno smo jaci" i sl. Tad ce mu u svakom slucaju biti dobro sto ima onog drugog papka kao "spin doctor" i reditelja na svojoj fb stranici.
A najveci papci su oni koji ga prate i sahate gube gledajuci njega na ekranu kad igra utakmice (ili grije klupu, sto je prije realnost), komentarisu po forumima (kao sto ja trenutno radim) itd. umjesto da trose to vrijeme na svoj zivot kako bi jednog dana nesto postigli.
-
gost
-
Kontakt:
Cartman je napisao/la:
ne sekiraj se druže, na ljeto u Espanjol, i onda slijedi rešetanje mreža po Španiji

-
Cartman
-
Kontakt:
gost je napisao/la:Cartman je napisao/la:
ne sekiraj se druže, na ljeto u Espanjol, i onda slijedi rešetanje mreža po Španiji

Ma kakav Espanyol, treba u Sociedad kod Moyesa. Takav strucnjak bi ga preporodio.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
gost
-
Kontakt:
Cartman je napisao/la:
Ma kakav Espanyol, treba u Sociedad kod Moyesa. Takav strucnjak bi ga preporodio.

A ne, ne....mlađu i potentniju ekipu ima Espanjol,a koliko ja znam, uskoro dolazi i novi vlasnik kluba pravo sa bliskog istoka. Sa njim i velike ambicije.
Kakav Sosiedad

-
Ajax
-
Kontakt:
Eto najjaci "argument" postade ismijavanja Espanyola ovog gosta kao loseg klube kojega nije niko normalan nikad ni spomenuo sto ovaj jako dobro zna da je tako. Izmislio covjek neki los klub i sada on poredi taj klub sa Cityem kako bi dokazao koliko je City bolji klub. E svasta

I hajde ti sad njemu ( ili par ljudi njemu slicnih ) pokusaj nesto dokazati kad covjek nezeli razumijeti nista sto se razlikuje od njegovog vec unaprijed formiranog misljenja.
Zadnja izmjena:
Ajax, dana/u 08 feb 2015, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
-
Virtu4l
-
Kontakt:
Šta se tu ima dokazivati, City je trenutno bolji klub od Espanjola, ali Espanjol je potentna ekipa i sigurno će u skorijoj budućnosti pomutiti račune velikanima. Edin treba biti dio tog mućenja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Ajax
-
Kontakt:
Spominjanje (samo) vas dvojice tog Espanyola na takav nacin na koji ga spominjete je stvarno nemoj se naljutiti smijesan argument. Najlosiji klubovi koji su pokazali interes za Dzeku su bili Inter, Valenica i Wolfsburg. Znaci klubovi koji su u i oko lige prvaka u ligama petice. ( ako izuzmemo tu Inter koji je u krizi samo je cak i prema tvojim rijecima veliki klub ) I to samo iz razloga jer je predugo cekao sa transferom i iz godine u godinu ga zele sve losiji klubovi.
I svaka ti cast na ovom brzinskom minutnom odgovoru. Mogao si komotno onda odgovoriti i cetvorici momaka koji ti postavljaju pitanje par postova iznad.
-
Virtu4l
-
Kontakt:
Ko mi postavlja pitanje? Greivis? On se ne broji, to ti je Google[bot], imaš ga često kad pogledaš ko je online.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Ajax
-
Kontakt:
Nevidim svrhu spominjanja Espanyola kojega niko nikad i nigdje osim vas dvojice nije spomenuo i za koji transfer ne postoji ni 1% realnih sansi. To je cisto skretanje sa teme i nista drugo. Sa ismijavanjem Espanyola se velica City. Eto bolje biti na klupi u Cityu nego igrat u Espanyolu. I skrece se sa realne rasprave dali je bolji igrati povremeno u Cityu ili biti prvo ime nekog kluba koji je u i oko lige prvaka u ligama petice.