AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Pa sama cinjenica da novine nista ne pisu mi je dovoljna. Sky je takodjer u studiju analizirao i zakljucio da nema ofsajda.
Opet kazem, to nista ne mjenja situaciju. Drugo je "slucaj Muntari" prije par sezona kada nam je izmakla titula, al' izvlaciti se na nekakve greske u ovakvoj utakmici je dno dna. Nismo zasluzili ni bod i to je to, nema potrebe cigancit oko par milimetara.
Opet kazem, to nista ne mjenja situaciju. Drugo je "slucaj Muntari" prije par sezona kada nam je izmakla titula, al' izvlaciti se na nekakve greske u ovakvoj utakmici je dno dna. Nismo zasluzili ni bod i to je to, nema potrebe cigancit oko par milimetara.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sudija nista Juventusu nije navukao cak ga je I ostetio za penal... sve situacije su itekako regularno ipo propisima svirane osim tog penala...
Nego mi je smjesnije sto se Milan pretvara na nivo Atalante ili Lecea... pa da Juve skoro uvijek (sinoc nije) ima sitnu sudijsku pomoc...dakle Milan se pretvara u mali klub... ubrzo ocekujem da sudijsku naklonost protiv njih imaju I Roma I Napoli...isto tako I Inter postaje majorizovan...jadno..
Nego mi je smjesnije sto se Milan pretvara na nivo Atalante ili Lecea... pa da Juve skoro uvijek (sinoc nije) ima sitnu sudijsku pomoc...dakle Milan se pretvara u mali klub... ubrzo ocekujem da sudijsku naklonost protiv njih imaju I Roma I Napoli...isto tako I Inter postaje majorizovan...jadno..

Zadnja izmjena: MrMuscle, dana/u 08 feb 2015, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Druze ovo brat bratu ne bi svirao penal, pogotovo jer ga lopta sa pola metra pogadja u ruku, i nikakve yebene namjere da se igra rukom nije postojalo, nije svako igranje rukom u 16 penal, to i sam znas da ne idemo dalje.Padovan je napisao/la:Galiani iskusno skreće pažnju sa ključni stvari vezani za Milan, pa priča smiješne priče o kontroli medijima od strane Juventusa, što je još veća glupost, jer najviše se Juventus pljuje po tim istim medijama.
Čudno da nije ovo spomenuo kad je već pravedan. Izjava Inzaghia “Iskreno, s klupe mi se činilo da je Tevezov pogotka neregularan, ali gledao sam snimku i sve je regularno na kraju.”
Morao sam odgovoriti, jer milanist mnogo hejta u zadnje vrijeme
Ja sam prenio sta je Galijani rekao u Vezi offside-a, i da linija koja je povucena u studiju pri analizi offside-a ''kriva''. Sto se vala i vidi na slici, ne znam ko je ona ovdje corav, to tesko reci da linija nije paralelna sa ovom sto oznacava polovicu terena?
Dalje, Evra je zasluzio karton kojeg naravno nije dobio, pravio je milion prekrsaja nad Cercijem ali ko to yebe. Chielini zasluzuje suspenziju za laktanje Pazza, ali toga nece biti, nije ti to Mexes

I onda situacija kada se Pazzi svira igranje rukom u vasem 16-ercu, kojeg po mojoj procjeni nije bilo, jasno se vidilo da je ramenom zaustavio loptu, a kako znam to se ne svira.
Da ne bude zabune, ne trazim ovdje alibi u porazu Milana, nasa igra i igraci su glavni faktor sinocnjeg poraza, ali da je moglo bez ovih greski moglo je, i onda se zapitate zasto vas neko nekada hejta.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Pa i ovdje se vidi kad se kamera postavi blize da je sve ok, dok iz ove prve perspektive linija je kriva, ali u italiji je i tehnologija lažirana, kako će tek biti naredne sezone kad bude i na utakmicama prisutnaStranac je napisao/la:Sami procjenite, s tim da vodite računa o prespektivi. Nabolji način da pratiš linije na terenu u odnosu na liniju na centru.

Ovo su poražavajući podaci, i ovom bi se trebalo pisati, ali ponavljam Galiani je stari lisacOd 2011. Milan je izgubio 33 utakmice. Juventus osam.
Prvi put od 1984. Milan je izgubio pet utakmica u nizu od Juventusa.

Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 08 feb 2015, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Pa naravno da nije paralelna niti može biti. Moraš druže voditi računa o perspektivi iz koje je snimano. Pogledaj kako je trava košena kad je kamera u liniji sa redinom terena.milanist je napisao/la:Sto se vala i vidi na slici, ne znam ko je ona ovdje corav, to tesko reci da linija nije paralelna sa ovom sto oznacava polovicu terena?
Stranac je napisao/la:Pa naravno da nije paralelna niti može biti. Moraš druže voditi računa o prespektivi iz koje je snimano. Pogledaj kako je trava košena kad je kamera u liniji sa redinom terena.milanist je napisao/la:Sto se vala i vidi na slici, ne znam ko je ona ovdje corav, to tesko reci da linija nije paralelna sa ovom sto oznacava polovicu terena?
Znaci da ne gledam u liniju, da gledam u travu ? pa nisam krava yebote

ta haman perspektiva uvijek prekriva neke stvari, yebena neka stvarka...
ne ide mi se u neku vecu raspravu vjeruj.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Upravo to, mene je stid u sta se ovaj Milan pretvorio kada se raspravlja o milimetarskom ofsajdu (koji ni nije postojao) koji nije ni na sta uticao i u utakmici gdje ni po kojoj osnovi nismo zasluzili bodove.
Jos ajde kad mi forumasi raspravljamo, al' kad ti zvanicni twitter nalog postavi onakvu sliku da je citav dunjaluk vidi, to je dno dna u pm.
Jos ajde kad mi forumasi raspravljamo, al' kad ti zvanicni twitter nalog postavi onakvu sliku da je citav dunjaluk vidi, to je dno dna u pm.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Pa kad je neko namjerno igrao rukom u sesnaestercu a da nije kao golman skidao loptu???
Mislim da ne moze cistiji penal rukom biti od ovog.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922
VFC1922
https://pbs.twimg.com/media/B9UTjizIgAAzl7X.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
evo slika koja malo bolje pojasnjava ovo o cemu pricamo ... boze, tek me sad stid u njihovo ime

evo slika koja malo bolje pojasnjava ovo o cemu pricamo ... boze, tek me sad stid u njihovo ime

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Jao glupe priče.
Ne znam jesu li gori ovi što su pali na Gallianijevu ofucanu priču da je nepostojeći offside uzrok poraza, ili epidemija Juventina na temi, s ciljem da se "otvore" oči Milanistima.

Ne znam jesu li gori ovi što su pali na Gallianijevu ofucanu priču da je nepostojeći offside uzrok poraza, ili epidemija Juventina na temi, s ciljem da se "otvore" oči Milanistima.

Pa gdje je bolan igrao namjerno, Bonuci ga sa pola metra napcua u ruku i to tebi namjerno, niti ima vremena da je izmakne, niti uopste sta drugo, da je kojim slucajem drzao ruku iznad glave vjerujem da bi i bilo argumenata za penal, ovako NE.Juventino1995 je napisao/la:Pa kad je neko namjerno igrao rukom u sesnaestercu a da nije kao golman skidao loptu???
http://www.olejarz.com/arted/perspective/" onclick="window.open(this.href);return false;milanist je napisao/la:
ta haman perspektiva uvijek prekriva neke stvari, yebena neka stvarka...
Ne mogu da vjerujem da o ovome rasparavljamo, al hajde.
Izvinjavam se, nisam vidio ovaj post, gdje je i bolje pojašnjeno.rope11 je napisao/la:https://pbs.twimg.com/media/B9UTjizIgAAzl7X.jpg
evo slika koja malo bolje pojasnjava ovo o cemu pricamo ... boze, tek me sad stid u njihovo ime![]()

Zadnja izmjena: Stranac, dana/u 08 feb 2015, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
De malo bolje procitaj moj komentar izgleda da se ne razumijemo 

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922
VFC1922
Razumijemo razumijemo, znam ja sta pokusajes reci, ali penala nemaJuventino1995 je napisao/la:De malo bolje procitaj moj komentar izgleda da se ne razumijemo

- GoonerGirl
- Kontakt:
Komunistički Milan protiv aristokratskog Intera. To mi ade na pamet.
Victoria Concordia Crescit
ajde mali prestani zayebavati vise, inace biti cemo primorani da te prijavimo rehabilitacijskom centru u banovicima 

da ovo nas baresi ne zajebava, samo sto je sad poceo za arsenal navijati?
ovo je neki gej trol... ili samo trol. nebitno, svi su dobrodosli kod nas, al' ne smarajte nas pobogu, to ne tolerisemo.

ovo je neki gej trol... ili samo trol. nebitno, svi su dobrodosli kod nas, al' ne smarajte nas pobogu, to ne tolerisemo.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nisu svi druze, Gejevi sto dalje od mene

Čuj Galliani se vadi na ofsajd (kojeg usput nije bilo) yebem li mu sve na svijetu. A navijači Milana kao ovce, još se naložile na tu priču. Ne mogu da vjerujem stvarno 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
milanisto, osim sto si sovinist, sad si i homofob
al' mene i dalje ne prestaje biti stid sto su oni postavili onu sliku na twitter, pa yeboteeee koji kreteni
... pa sve i da jeste bio ofsajd, ono je fail teski sto se objavilo, a kamo li u situaciji kad nije. 

al' mene i dalje ne prestaje biti stid sto su oni postavili onu sliku na twitter, pa yeboteeee koji kreteni

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.