Real Madrid CF (tema za kompleksase :kava:)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF (opća diskusija)
Od kako nema Modrića, Real neprepoznatljiv! To sve govori... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Da, bez njega imas 14 pobjeda i 3 poraza gdje su 2 od Atletica koji te pobijedjivao i sa Modricem.marconato je napisao/la:Od kako nema Modrića, Real neprepoznatljiv! To sve govori...
Ekipa u zadnje vrijeme igra losa zbog tvrdoglavosti Ancelottija i formacije koju forsira a ne zbog Modrica il nekog drugog.
Isco je tu upao odlicno da se izostanak Luke i nije osjetio koliko se ocekivalo.
- MisterGuardiola
- Kontakt:
Čudo nije Mesi rekao ,on im je dijagnoza redovna u postovimaPoliceman je napisao/la:![]()
kakav Wolfsburg![]()

Opasne posljedice Atletiko ostavio izgleda

samo da pozdravim emira18@
.four4,eto vratilo ti se ko bumerang za proslu heftu
zivio

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Ne pripada on bavarskom miljeu.madridist je napisao/la:wolfsburgMisterGuardiola je napisao/la:tješi seRaul_64 je napisao/la:Kad skontas koliko igraca bude u igri , onda ces doci do zakljucka da Kroos bude na terenu zajedno s ovih pet nabrojanih , pokusaj.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pozdrav,a desava se drugPEP je napisao/la:samo da pozdravim emira18@.four4,eto vratilo ti se ko bumerang

Zadnja izmjena: emir18, dana/u 08 feb 2015, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
kakve veze ovaj lik sa wolfsburgom ima ,mislio suknut covjeku a ono ...madridist je napisao/la:wolfsburgMisterGuardiola je napisao/la:tješi seRaul_64 je napisao/la:Kad skontas koliko igraca bude u igri , onda ces doci do zakljucka da Kroos bude na terenu zajedno s ovih pet nabrojanih , pokusaj.

wolfsburg

para iz usiju haman ide

prisjele izjave o "bezveznom" atleticu i cholu

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
A mislio je čovjek da je bavarac u pitanju. Ono po uzoru na onog @PEP-a, ništa strašno, jer ne prati naš pdf. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
A ja cu da pozdravim Dzonija: - Dobar ovaj Atletiko.emir18 je napisao/la:Pozdrav,a desava se drugPEP je napisao/la:samo da pozdravim emira18@.four4,eto vratilo ti se ko bumerang

- anelbavarac
- Kontakt:
Stvarno velika sramota... 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
muamerc je napisao/la:A ja cu da pozdravim Dzonija: - Dobar ovaj Atletiko.emir18 je napisao/la:Pozdrav,a desava se drugPEP je napisao/la:samo da pozdravim emira18@.four4,eto vratilo ti se ko bumerang

Odlicni su majke im ga nabijem.
@anelbavarac seljoberu

- MisterGuardiola
- Kontakt:
Dobro jutro.
Kako kome...
(valjda mi neće prisjest Bilbao
)
*
znao sam da Cholo utiče na zakmo negativno ali da je ovoliko
Kako kome...

(valjda mi neće prisjest Bilbao

*
jojSuperkup i Kup su za gubitnike, to se namjerno izgubilo

- anelbavarac
- Kontakt:
Sad bi ti prijavio post al' nisam kao ti.Dzoni je napisao/la:@anelbavarac seljoberu

Slavi se u udruženju odbačenih maskota aMisterGuardiola je napisao/la:Dobro jutro.
Kako kome...![]()
(valjda mi neće prisjest Bilbao)
*jojSuperkup i Kup su za gubitnike, to se namjerno izgubilo![]()
![]()

naprijed rejal
Po analogiji nakon finala Lp puno je suza proliveno
divi ovog gore,pa znam da si culerdes,ali sa tim nickom si mogao bit i navijac Rome ili Brescie isto ko i Bayerna ,mada jasno je da su culerdesi oni koji su skloni podlostima(cast izuzecima)..

divi ovog gore,pa znam da si culerdes,ali sa tim nickom si mogao bit i navijac Rome ili Brescie isto ko i Bayerna ,mada jasno je da su culerdesi oni koji su skloni podlostima(cast izuzecima)..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Momci, jel danas malo lakse nego sinoc? 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Nakon sezone 06/07 te proslogodisnjeg finala lp ja sam postao neunistiv,tako da iako mi je poraz mrzak nije me ni okrznuo.messilla je napisao/la:Momci, jel danas malo lakse nego sinoc?
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- GoonerGirl
- Kontakt:
Jako ste daleko od najbolje ekipe u Evropi. Rekla bih po igračkom kadru da niste ništa ni iznad Bayerna, Barcelone, Chelseaja i Arsenala. A ni po igri. Treba biti realan (navijač Reala) i priznati da će biti dobro ako osvojite Primeru. Ne zanositi se previše.
Victoria Concordia Crescit
voliš da nabrajaš vidimGoonerGirl je napisao/la:Jako ste daleko od najbolje ekipe u Evropi. Rekla bih po igračkom kadru da niste ništa ni iznad Bayerna, Barcelone, Chelseaja i Arsenala. A ni po igri. Treba biti realan (navijač Reala) i priznati da će biti dobro ako osvojite Primeru. Ne zanositi se previše.

Idalje smo prvi, zašto bi nam bilo teškomessilla je napisao/la:Momci, jel danas malo lakse nego sinoc?

naprijed rejal
To je to !Idalje smo prvi, zašto bi nam bilo teško

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.