Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Schneiderlin
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Schneiderlin » 07 feb 2015, 22:25

chily-rz je napisao/la:Ma nije poraz ko poraz toliko težak ali nacin na koji smo izgubili utakmicu jeste..Hajmo biti realni,Totenhem je dominirao vecim djelom utakmice,.

Možemo pricati o tome da su oni ti koji su morali ganjati rezultat ali i o tome da u istom tom periodu kada su domaci napadali i sa 7-8 igraca u našem polju mi nismo bili u stanju jednu kvalitetnu kontru odigrati i to je ono što nema opravdanja..

Wenger prica o dobroj odbrani ? Ballerin je tokom citave utakmice kasnio na desnoj strani,Pero bar pet puta spustio loptu protivncikim igracima,Ospina vadio dok je mogao...

23 šuta Totenhema,8 u okvir gola i on prica o dobroj odbrani ?

kao da smo prvi put na isti način spušili tekmu :kafa: cijela ekipa za kitu,obrana kreće od špica,oba gola nam dali nakon obrambenih grešaka,prvi gol ospina je mogao i uhvatiti loptu a ne ju odbijati i onda lik sam kraj trojice naših zabija,a drugi gol nakon greške stopera,sve već viđeno.više sam umoran od tih sranja kao da su neki klinci umjesto profesionalaca,makar to dosta govori kako se voajer taktički sprema za tekmu

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 07 feb 2015, 22:29

Što je najgore ovdje se pljuje kada izgubimo, kada odigramo nerješeno, a Bogami i kada pobjedimo .
Pld W D L
38 26 12 0

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 07 feb 2015, 22:34

Ali u manjim količinama jer Šnajderlin tada manje svraća

Do Čelzia sve treba dobit,pa onda ko čovjek zjanit protiv Joze
Ova sezona je izgubljena i to sam rek'o milion puta. FA Cup probat uzet.

Već od slijedeće mora biti druga priča a ne da u Septembru sahranimo sezonu
A.F.C. Bournemouth!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 07 feb 2015, 22:35

AllGunsBlazing je napisao/la:Svjestan sam ja da ti nemas kapaciteta da to razumijes.

Probati cu ti ipak to nacrtati: Arsenal ne moze osvojiti titulu. Nju smo izgubili. Jedan poraz medjutim nece promjeniti borbu za to 4 mjesto. Sta ti niej jasno? Jesam ja to rekao da mi je drago sto smo izgubili od ovih? Kao da ja ne bih volio da sve dobiju i osvoje ligu, ali srati oko ovog poraza je smijesno. Chelsea je tu primio pet. Arsenal je glupostima izgubio utakmicu, ali je zbog pobjede nad Cityem imao "pravo" na kiks.
PA sta ako je Chelsea primio 5 to znaci da i mi trebamo, a btw Chelsea dao 3 u toj tekmiu toj cudnoj utakmici. Ti si sepostavio tako da ovaj poraz nije nista bitno imamo pravo na kiks titulu necemo osvojiti samo pogledaj tabelu dobro pa nismo mi imali 10 bodova vise od Totenhema pa da kazemo haj nema veze poraz hebiga vec 2 i sad su nas presisali, dakle itekako bitna utakmica koja mozda na kraju ispadne i odlucujuca pogotov kad se uzme u obzir da ih nismo pobjedili ni na Emiratesu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 07 feb 2015, 22:38

Dali smo i mi 3 Sitiju, pa je bio poraz epskih razmjera, a ne neka čudna utakmica.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 07 feb 2015, 22:38

rambo16 je napisao/la:Ali u manjim količinama jer Šnajderlin tada manje svraća

:rol: šnaderlin je kriv i za voajerove promašene taktike i transfere,neki se ponašaju ko da su voajerovoj sisi,**** vas on,lik vodi klub u pm a vi mu plješćete :clap: i tako 10 godina i pravite se ćoravi,možda mu još 20 godina treba za osvojiti ligu

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 07 feb 2015, 22:42

Šnajderlinu,ti ti tek od ljeta u našem taboru tako da tebe razumem kad nas pljuješ
S tobom će počet dominacija
A.F.C. Bournemouth!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 07 feb 2015, 22:44

Pa sta eto neka je Chelsea dozivio poraz epskih razmjera od Spursa, oni ce se utjesiti tim da su trenutno na +7 u odnosu na drugoplasiranog, vjerovatno ce se utjesiti titulom, pobjedili su Spurse na SB ladno ih zaboli imaju finale liga kupa na webleyu jos da se osvete boli ih. Cime cemo se mi utjesiti, u najboljem slucaju ponovo cetvrtim mjestom.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 07 feb 2015, 22:46

Bgm meni ne može utješit poraz od ovih govana ništa. Bolje da me ko ciglom u glavu udarao čitav dan.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 07 feb 2015, 22:52

Poraz kao poraz. I jaci su gubili od Tottenhama pa sta.

Nije problem poraz, problem je u ovakvom razmisljanju kao sto ja sad radim. Ovo sto je postalo normalno da kazemo "i jaci su gubili od Tottenhama" eee to je problem. A sasvim je normalno tako razmisljati jer Arsenal nije medju tim jacima. Ili rekao i jaci su gubili ili rekao i Chelsea je gubio, misli se na isto i na isti nacin se razmislja.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 07 feb 2015, 23:17

Ono izvođenje auta 30 metara dalje i stvaranje kontre iz koje nam umalo lamela ne dade gol. Još jedan mogući penal koji ne mogu da nađem.

Šta neko reče Atkinson bio dobar. :mrgreen:
Al neka, ovo se Arsenalu dešava svaku utakmicu, a izgleda i Wenger više ne smije pisnut

VOLIM TE ČELIK!!!!!

GoonerGirl
Kontakt:

Post Postao/la GoonerGirl » 07 feb 2015, 23:25

Prestanite pljuvati po Giroudu! Sramite se. Dečko daje sve od sebe i toliko nas je puta spasio. I danas je imao fenomenalnu asistenciju za Ozila. Najlakše ga je pogrdnim nazivima nazivati i liječiti frustracije na taj način. Ali nije fer.

Olivier <3
Victoria Concordia Crescit

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 07 feb 2015, 23:27

Ti nam djevojko još nisi fb poslala u pp. Srami se.

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 08 feb 2015, 00:36

[youtube][/youtube]

:kafa:

[youtube][/youtube]

:mrgreen:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 08 feb 2015, 00:49

GoonerGirl je napisao/la:Prestanite pljuvati po Giroudu! Sramite se. Dečko daje sve od sebe i toliko nas je puta spasio. I danas je imao fenomenalnu asistenciju za Ozila. Najlakše ga je pogrdnim nazivima nazivati i liječiti frustracije na taj način. Ali nije fer.

Olivier <3
Imao fenomenalnu asistenicju krampa htjela sutati i to ispalo ko asistencija :lol:

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 08 feb 2015, 01:11

fazon je što smo mi spustili muda Totenhemu :lol:

ko da je **** barcelona a ne totenhem...

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 08 feb 2015, 01:21

Spavajte baksuzi :lol:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 08 feb 2015, 13:24

One stat to sum up Arsenal's day
Arsenal's most successful passing combination was Ospina and Giroud with 14 successful attempts. From goal kicks!!

ovo sam jučer rekao na poluvremenu, da se rezultat može promijeniti kao što se i desilo

previše respekta smo dali kokoškama, nit želje, nit motivacije, ono jučer je bio još jedan od sve češćih arsenalovih mečeva u kojima je samo raspad prisutan

sa gorom ekipom smo dobili fenomenalnu barcelonu na emiratima, sta danas nije uredu, kad ce se neko ozbiljan u klubu zapitati? kad ispadnemo iz top4?

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 08 feb 2015, 13:33

Na ovoj temi za svaki poraz Arsenala kriv je Giroud... :rol: :rol: :rol:
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

Amarildo
Kontakt:

Post Postao/la Amarildo » 08 feb 2015, 14:44

BigBigBang je napisao/la: Imao fenomenalnu asistenicju krampa htjela sutati i to ispalo ko asistencija :lol:

Jedan od rijetkih tvojih postova s kojim se slažem.

Što se tiče jučerašnje utakmice...
Ne vidim razloga za pljuvanje svih igrača, desio se loš dan, loša timska igra, boli poraz od rivala, ali barem nismo bili jadni kao na početku sezone, npr, kao u porazu od Dortmunda da nismo mogli "opelit".
Jučer se vidjelo ko drži našu igru, a i protiv Brightona se vidjelo. Cazorla i Alexis. Protiv Brightona smo počeli bez njih i nije bila igra za pohvaliti, a jučer Alexisa nije bilo Santi 0, te odmah smo bezidejni.

Što se tiče Girouda, jedan od simpatičnijih igrača, ali da je klada,klada. Sad će neko reći da je dao 7-8 golova. Izuzev gola protiv Uniteda, ono ostalo bi skoro pa svaki napadač dao. Nije on kalibar za Arsenal.

Nas koči prosječni igrači, a puno ih je takvih i uvijek će nam se dešavati ovakve stvari bez pravih transfera i bez najjače prve postave.
I uništava naš način igre, ona defanziva jučer mi se ogadila, plašim se da ćemo početi ličiti na Chelsea.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"

Meša Selimović

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.