FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 03 apr 2010, 17:54

Haha pa dobro bogami vecina nas je ocekivala poraz ,ovi nasi kad idu dalje od Ilidze oni se useru i znaju da ce izgubiti...ja sam i onako halalio odavno ovu sezonu,tako da me ovaj poraz ne pogadja toliko...

Tek poslije 22 aprila sa novom upravom cu nesto ocekivati..ovako nema potrebe za gubljenjem zivaca
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 03 apr 2010, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 03 apr 2010, 17:54

Eto im tri boda majku im lopovsku morali su 2 igraca da nam iskljuce barem nek se zna kako kradu ! Cuj u 94 minuti haha

alibi

Post Postao/la alibi » 03 apr 2010, 17:55

Ova liga sa ovakvim arsinima jos dugo nece naprijed,na zalost da konstantujem ide nazad.Smijesno,i alaima bi iskljucio samo da laktasi dobiju.Shvatite to raja.

vedran86
Kontakt:

Post Postao/la vedran86 » 03 apr 2010, 17:56

miky_hz je napisao/la:Haha pa dobro bogami vecina nas je ocekivala poraz...ja sam i onako halalio odavno ovu sezonu,tako da me ovaj poraz ne pogadja toliko...

Tek poslije 22 aprila sa novom upravom cu nesto ocekivati..ovako nema potrebe za gubljenjem zivaca
a jarane kako te nepogadza imas 1-1 i igras dobro i onda dva kretena dobiju kartone vala je nemoguce da nas sudije tolko mrze da 3 utakmice za redom dobijamo crvene
HZSA87

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 03 apr 2010, 17:56

cera1 je napisao/la:
EnZo_85 je napisao/la:Ma ovo i budala zna da je izrežirano, treba istupit iz lige. Jedina utakmica na koju se danas nije moglo kladit je Laktaši - Sarajevo, malo ima jedan crveni, nego tri, 6 min sudijske nadoknade, **** im Dodik mater. Gospoda iz NS RS su žrtvovali Modriču samo da se Laktaši spase.

ja sam kladio laktasi - sarajevo 1 :) i proslo je heheh
Boli nas **** **** odavde

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 apr 2010, 17:58

vedran86 je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Haha pa dobro bogami vecina nas je ocekivala poraz...ja sam i onako halalio odavno ovu sezonu,tako da me ovaj poraz ne pogadja toliko...

a jarane kako te nepogadza imas 1-1 i igras dobro i onda dva kretena dobiju kartone vala je nemoguce da nas sudije tolko mrze da 3 utakmice za redom dobijamo crvene
Pa naravno da je do nasih sve,niko nije kriv nego igraci...ni sudije,ni Laktasi,ni neki lobiji vec jednostavno igraci...

Ko ih ****,kad oni mogu tako da se ponasaju,moze i mene trenutno boliti neka stvar za njih...
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 03 apr 2010, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

|-|0rD@Š
Kontakt:

Post Postao/la |-|0rD@Š » 03 apr 2010, 17:59

ne zelim vise da cujem rijec izrezirano pa nije nam niko kriv sto nemam 20 igraca u klubu,sto igraci nasi se ponasaju ko manekeni na gostovanjima i lome noge protivnickim igracima,sto gola neznaju dati ma sramota!!

JEDNO DRUGOM SMO BILI SVE PRVA LJUBAV SRECA I PROLJECE SADA PROSLO JE NEMA TITULE ALE ALE ALE ALE ALE ALE ALE AOOOO SVE VAM ****
Svaki dan živim za FKS

...... do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo

vedran86
Kontakt:

Post Postao/la vedran86 » 03 apr 2010, 18:00

miky_hz je napisao/la:
vedran86 je napisao/la:

Pa naravno da je do nasih sve,niko nije kriv nego igraci...ni sudije,ni Laktasi,ni neki lobiji vec jednostavno igraci...

Ko ih ****,kad oni mogu tako da se ponasaju,moze i mene trenutno boliti neka stvar za njih...
pa za igrace imas pravo i mene boli za njih oni su bjednici koji nezasluzuju bit tu
al unistise nesto sto je meni bitno tako da mi nije nikako svejedno
HZSA87

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 03 apr 2010, 18:00

Stvarno je žalosno to što kod nas kad uspijes u jednoj sezoni ( i odes daleko u nekom evropskom takmicenju), a onda dodju izvjesni novci u klub, sljedeca sezona je odmah pad zahvaljujući lešinarima koji se lijepe na te evropske pare i tako uniste sve sto je dobro uradjeno... Nekada Željo (posle Osimovog prvog mandata), sada Sarajevo.. Iskreno,žalosno :(

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 03 apr 2010, 18:00

Ne kontam kako se tako nervirate, a kad se rezira za Sarajevo za nekim zelenim stolovima protiv Slobode to je fer??? Jel posteno da se nakon sto je utakmica ponovljena i 2 puta izgubljena traze bodovi na nekim sastancima? Pokusajte dobit i Laktase za zelenim stolom, samo nesto mi se cini da protiv djubreta dodika to ne mozete.
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 03 apr 2010, 18:01

Nisam navijač Sarajeva ali ovo izgleda više nije slučajnost.Poklonite brate titulu Želji,završite prvenstvo,poštedite ostale klubove troškova.
P.S naravno,ostavite Laktaše i izbacite još jedan "nesrpski " klub jer puno je da ispadaju dva.
"Indija,Pakistan..."

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 03 apr 2010, 18:02

vedran86 je napisao/la:

U ovom slucaju nije bila bitna mrznja ili ne prema Sarajevu.

Ovdje je bilo bitno to da Laktasi moraju uzeti 3 boda,jer svaki eventualni poraz kod kuce bi ih direktno vodio u drugu ligu.

Sasvim jednostavna jednacina,e sada dal smo dobili dva,tri crvena ili su svirali penal za Laktase i ko je ekipa protiv koje oni igraju,to je manje bitno.

To sto pis u ili ce napisati neki portali ili mediji,to ostavite po strani. Mislion puta sam licno bio prisutan utakmicama a kada se vratim kuci i gledam sportski ili citam u nekim novinama e mogu da vjerujem sta pisu i govore.
Jedino relevantno mjerilo sta je zapravo bilo u Laktasima je od nasih sa tribine kada se vrate odozgo.

Hzlatište
Kontakt:

Post Postao/la Hzlatište » 03 apr 2010, 18:02

Stvarno se treba zapitati jeli ovo normalno, svaka utakmica po dva crvena i trener isključen. Pa stvarno jel ti igrači naši zasluže te žute i crvene ili nas ovi suci pokopaše. Pa mater im **** ima li iko u savezu da poslije utakmice podleda snimak pa da malo vidi kako ti suci sude, kako daju te kartone, jel zasluženo ili nije pa da im jebu mater u p**** više. Dokle ova sranja više da se trpe **** ti ligu i sve

vedran86
Kontakt:

Post Postao/la vedran86 » 03 apr 2010, 18:03

emir987 je napisao/la:Ne kontam kako se tako nervirate, a kad se rezira za Sarajevo za nekim zelenim stolovima protiv Slobode to je fer??? Jel posteno da se nakon sto je utakmica ponovljena i 2 puta izgubljena traze bodovi na nekim sastancima? Pokusajte dobit i Laktase za zelenim stolom, samo nesto mi se cini da protiv djubreta dodika to ne mozete.
degenerik jedan sta se rezira sve je po pravilniku bilo kako ste tako maloumni isto ko da smo dobili tu utakmicu
HZSA87

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 apr 2010, 18:04

Pa bolje da imas sad losije rezultate,da bi doslo do nekih promjena...ovako da igraju toplo-hladno vjerovatno im se nebi nesto ni prigovaralo kako ces reci vi ne radite dobar posao,ovako kad su dno dna,onda znas da je suvisno o svemu dalje pricati,i da je vrijeme da se izvrse rokade u svakom smislu,sto ce se ubrzo i destiti

Eto zato mi je u neku ruku drago sto se sve ovo desava,jel znam da cu za neko odredjeno vrijeme gledati pravo Sarajevo sa pravim ljudima na celu...

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 03 apr 2010, 18:07

miky_hz je napisao/la:Pa bolje da imas sad losije rezultate,da bi doslo do nekih promjena...ovako da igraju toplo-hladno vjerovatno im se nebi nesto ni prigovaralo kako ces reci vi ne radite dobar posao,ovako kad su dno dna,onda znas da je suvisno o svemu dalje pricati,i da je vrijeme da se izvrse rokade u svakom smislu,sto ce se ubrzo i destiti

Eto zato mi je u neku ruku drago sto se sve ovo desava,jel znam da cu za neko odredjeno vrijeme gledati pravo Sarajevo sa pravim ljudima na celu...
E tako i ja mislim. Jedini kakav-takav spas ove sezone je Evropa, a pored nje prvo nova uprava.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 03 apr 2010, 18:09

emir987 je napisao/la:Ne kontam kako se tako nervirate, a kad se rezira za Sarajevo za nekim zelenim stolovima protiv Slobode to je fer??? Jel posteno da se nakon sto je utakmica ponovljena i 2 puta izgubljena traze bodovi na nekim sastancima? Pokusajte dobit i Laktase za zelenim stolom, samo nesto mi se cini da protiv djubreta dodika to ne mozete.
ajd mali prosetaj kolko to 12 god hajd idi se igraj s vrsnjacima lopte,zmire sta hoces a ostavi internet za malo starije moze ;)
e sta reci vidim neki odma po igracima pa jebm zar ne vidite bhsavez i fsrs njihova kuhinja laktasi moraju ostati pa halo u 2 utekmice 4 crvena pa ipak jel to bas slucajnost ova se utakmica jednostavno NIJE mogla dobiti i to ptice na grani znaju ONOM BJELICI NJEGOVCIJELI ROD J...M :evil: i ova liga vec po kozna koji put pokazuje kako je sve izrezirano i samo mi zao ovi ludjaka koji daju ogromne pare za gostovanja,koreogrfije i sta sve ne da bi iz godine u godinu gledao ovakve lakrdije od lige CIRKUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Sedrenik
Kontakt:

Post Postao/la Sedrenik » 03 apr 2010, 18:18

Nikakva "teorija "zavjere" i sl. ali svako normalan u ovoj zemlji je znao da se povratkom Nijaza Brkovica i ono malo pravog fudbala unistava i unazadjuje. Ovo je sezona kada nije bitno kako igras, ove godine je bitno samo da li smetas "zeljeznicarskoj fudbalskoj sekciji" ili ne, sve ostalo je nebitno! Sto prije to shvatite,realnije cete sagledati stvari a i unaprijed znati rezultate pojedinih utakmica. Uzdravlje!

alibi

Post Postao/la alibi » 03 apr 2010, 18:19

adnanhz je napisao/la:
ajd mali prosetaj kolko to 12 god hajd idi se igraj s vrsnjacima lopte,zmire sta hoces a ostavi internet za malo starije moze ;)
e sta reci vidim neki odma po igracima pa jebm zar ne vidite bhsavez i fsrs njihova kuhinja laktasi moraju ostati pa halo u 2 utekmice 4 crvena pa ipak jel to bas slucajnost ova se utakmica jednostavno NIJE mogla dobiti i to ptice na grani znaju ONOM BJELICI NJEGOVCIJELI ROD J...M :evil: i ova liga vec po kozna koji put pokazuje kako je sve izrezirano i samo mi zao ovi ludjaka koji daju ogromne pare za gostovanja,koreogrfije i sta sve ne da bi iz godine u godinu gledao ovakve lakrdije od lige CIRKUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Brate nisu oni "ludjaci" vjeruj mi .To se zove LJUBAV prema svom klubu.I ja sam jedan od njih,a i ti bi trebao da znas o cemu govorim.A ovo sve sto nam pakuju,odnosno sto se stvari odvijaju na proljece u "nasoj" ligi na ovaj nacin je zaloooooooooooosno i po mom misljenju pooooooooogubno za sve nas.Jer i sam znas da sa ovakvih gostovanjima samo isfrustran mozes doci gledajuci sta nam koje kakve "kuhinje" rade.Zaaaaaaaloosno.

EnZo_85
Kontakt:

Post Postao/la EnZo_85 » 03 apr 2010, 18:34

Ne opravdam vam ih nikako ni igrače ni trenera katastrofa su kako je počeo proljetni dio sezone
Al ovam utakmica u Laktašima ljudi je bila izrežirana i nemoj te biti naivni. Sad sto su poklopile dvije stvari oni nemaju nikakve igre, fizički nespremni, jos kad sudije kuhaju sta mozes drugo ocekivat.

Kazem vam dans danas da je Chelsea dosao u Laktase ne bi pobjedio, niti ce iko boda tamo uzeti do kraja. Ne znam jel na ovom forumu stvarno "vise" djeca koja su zaluđena euforijom nekom. Budimo realni...
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amco46, Bilosta, Bing [Bot], BordoAhbab, gh0stHZ, Kabinet1987, KarlMarx, n0dix, OsmanhodzicBuco, Serha, THEC, Varijantas8 i 133 gosta.