Inace i dalje bez poraza ove godine

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
konacno je poceo braniti kako se od njega i ocekujeSimon Mignolet has now kept 9 clean sheets in the Premier League this season, only Fraser Forster has more (11).
Nemoj tako, imali smo mi i većih failovamoj uzor-S.G je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da sam ovo zaboravio napisat: KOJA JE PREVARA JOE ALLEN!
Mi inace smo poznati kao klub sa ne tako dobrom transfer politikom, ali su stvarno prekucali ovaj transfer. Usudjujem se reci, najveci fail u historiji omiljenog nam kluba.
Ne znam, cisto sumnjam. Ali ovog genija smo i preplatili, a mislim da nije ni milion funti opravdao. Ne pravi nikakvu prevagu na terenu, samo zna dat loptu onom do sebe, kad pocne sprintat imam osjecaj da ce sebi slomit nogu. Ne znam, ali po meni niko sa njim ne moze u istu receniculfckop je napisao/la:Nemoj tako, imali smo mi i većih failovamoj uzor-S.G je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da sam ovo zaboravio napisat: KOJA JE PREVARA JOE ALLEN!
Mi inace smo poznati kao klub sa ne tako dobrom transfer politikom, ali su stvarno prekucali ovaj transfer. Usudjujem se reci, najveci fail u historiji omiljenog nam kluba.
Kokoske su uvijek bile nase musterije,lahko cemo mi sa njima,jedino nas mogu dobiti ako Xavi bude u timu,dabogda se povrijedio i nikad vise ne zaigraoVirtu4l je napisao/la:Protiv kokoški ne smijete izgubiti, čak vam ni bod ne odgovara, zakuhalo se opasno za LP.
100% istina.Paradajz je napisao/la:Ma umor, tacno se videlo da nemamo snage za 90. minuta, pa i manje. Utakmica sa Boltonom je uzela danak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.