Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Od engleskih timova ja navijam za Arsenal i Everton , jer igraju meni najljepsi nogomet u EPL.GunnerS je napisao/la:Plus dodaj da Andreja nema 3 sedmice, da Gallasa nema do kraja sezone, kao i već RVP-a, GIbbs-a, Djourua, Vele... Mašala... Od ovog spiska povređenih može se jaka ekipa sastavit
Ovaj sin3x je rekao da Vela nije igrao godinu dana ,a ja mu odgovorio kako nije igrao godinu dana ako je skupio 17 nastupa za Arsenal , pa evo sada je sam pobio ono sto je napisao , rekao da je zadnju tekmu odigrao protiv Stoke-a u januaru , znaci prije 3mjeseca -.-GunnerS je napisao/la:@Furymaker, ako nije igrao godinu dana, kako će odigrat onda i jednu utakmicu ove sezone ?!
ja sam rekao tako kako sam rekao... jesi ti rekao ikad za svoga jarana kojeg nisi vidio 2 mjeseca nisam te vidio godinu???? zadnja pocetna tekma u januaru koji je sad mjesec ??? bas si bukva/lacFurymaker je napisao/la:Od engleskih timova ja navijam za Arsenal i Everton , jer igraju meni najljepsi nogomet u EPL.GunnerS je napisao/la:Plus dodaj da Andreja nema 3 sedmice, da Gallasa nema do kraja sezone, kao i već RVP-a, GIbbs-a, Djourua, Vele... Mašala... Od ovog spiska povređenih može se jaka ekipa sastavit
Stvarno sam ocekivao da ce osvojiti EPL ove sezone , al stvarno , s ovim silnim ozljedama , mislim da nisu sposobni tako nesto uraditi .
Ali kao sto su pokazali da nakon ozljeda mogu dobro igrati , moze se desiti i cudo.
Sada ce Walcott doci do prilike da pokaze kakav je potencijal.Ovaj sin3x je rekao da Vela nije igrao godinu dana ,a ja mu odgovorio kako nije igrao godinu dana ako je skupio 17 nastupa za Arsenal , pa evo sada je sam pobio ono sto je napisao , rekao da je zadnju tekmu odigrao protiv Stoke-a u januaru , znaci prije 3mjeseca -.-GunnerS je napisao/la:@Furymaker, ako nije igrao godinu dana, kako će odigrat onda i jednu utakmicu ove sezone ?!
Ma ja cu vjerovati u titulu sve do zadnjeg kola, i da nam rezerve igraju imali bi dovoljno jak tim da pobjedimo timove tipa Wolverhampton. Ko kaze da cemo ispasti iz LP?!Neutral je napisao/la:Arsenal je po meni otpao iz svih kalkulacija za titulu. Ispasti će i nažalost po njihovim navijačima i u Ligi prvaka. Arshavin i Fabregas, dvije svjetske zvijezde out for the season. Šteta.
Hehe, tješi seRomariooo je napisao/la:Drago mi je sto Arsenal ostaje u utrci za titulu, ali mnogo ste tanki.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.