AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
A yebote što umije mlada razaznat razliku između engleske i talijanske lige, svaka ti čast 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- LegendKiller
- Kontakt:
ne bi ja rekao da je Milan u istim problemima kao Juventus. Juventus je ranije dosta ulagao, trošio pare na igrace, doduse problem je bio što su trošili pare na pogrešna pojacanja ( diego, klasnić, elia, itd. ). Milan ne troši ništa već samo dovodi mrtve polovnjake.tuzlak1987 je napisao/la:Na ljeto u ocima navijaca treba biti potpuni remont ali hajd ti to objasni upravi? Mora se malo promijeniti filozofija.LegendKiller je napisao/la:Prvo što treba uraditi večeras jeste riješiti se pola ekipe, znaci: alex, mexes, rami, zapata, bonera, eseien, poli, muntari, honda, bonaventura, zacardo, noga iz Milana. Pustiti ove omladince da igraju, gori od ovih ne mogu biti, ako ništa barem ce se boriti.
Ako se može izdvojiti išta pozitivno onda su to nastupi antonelia i palete, sasvim solidni su bili.
Iduce kolo ja bi postavio stoperski tandem paleta-boceti, a u vez ineka igraju mastali i modic
Milan je u istim problemima kao Juventus prije 5 godina. Kako se to moze okrenuti? Prvo se treba dovesti svjetsko ime na klupu i dozvoliti mu da gradi svoj sistem. Drugo sto treba je rijesiti se onih koji su imali vremena da se pokazu i pokusati dovesti par igraca koji su odigrali par sezona ali imaju veliku sansu da napreduju. Treba se razdvojiti od ove politike iz januara.
Evo bubam prvi potez, dovedi Dybalu, drugi dovedi Darmiana, dovedi Allana. Uzmes mlade igrace koji su glavni igraci svojih timova.
PS
odličan avatar "karma is a bitch", naumpade mi odmah jedan od omiljenih filmova iz srednje škole!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Vrijeme ce itekako pokazati,a opet dok naletite na neku ozbiljniju ekipu u Ligi Prvaka bit ces i uvjerena da Arsenal nema kadar za trofej prvaka starog kontinenta,bas kao i svake sezone.GoonerGirl je napisao/la:Arsenal je za razliku od Milana učesnik Lige prvaka i po meni, možete me nazvati i ludom, pretendent na naslov prvaka Evrope. Ništa nismo lošiji od Reala, Bayerna ili Chelseaja. Vrijeme će pokazati.
A nas sto se opet tice ne mozemo ti ni prigovoriti za Milan nista,ali nisi u pravu kad kazes da je Tottenham 50% jaca ekipa od Juventusa. Juve je kvalitetnija ekipa. Ziva bila

- GoonerGirl
- Kontakt:
To samo kažeš jer si neralno općinjen tim klubom, jer su vas pobjedili. Ali vjeruj mi vi niste velik zalogaj jer u Engleskoj bi se borili s Lesterom da opstanete u ligi. Juventus je solidna ekipa, ali nije dorasla Tottenhamu. Treba biti realan, mjeriti po evropskim standardima, a ne talijanskim.UrbyEmanuelson je napisao/la:Vrijeme ce itekako pokazati,a opet dok naletite na neku ozbiljniju ekipu u Ligi Prvaka bit ces i uvjerena da Arsenal nema kadar za trofej prvaka starog kontinenta,bas kao i svake sezone.GoonerGirl je napisao/la:Arsenal je za razliku od Milana učesnik Lige prvaka i po meni, možete me nazvati i ludom, pretendent na naslov prvaka Evrope. Ništa nismo lošiji od Reala, Bayerna ili Chelseaja. Vrijeme će pokazati.
A nas sto se opet tice ne mozemo ti ni prigovoriti za Milan nista,ali nisi u pravu kad kazes da je Tottenham 50% jaca ekipa od Juventusa. Juve je kvalitetnija ekipa. Ziva bila
Arsenal itekako može da osvoji LP. Doveli smo Sancheza.
Victoria Concordia Crescit
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vjeruj da je preslikana situacija jer je i Juve u to vrijeme imao jedno 15 cistokrvnih polovnjaka. Milan moze osloboditi novac za transfere jer npr Destro nije jeftin ali vas vjerovatno sada sa nekih 30 igraca pod ugovorom plate guse. Mnogi uzimaju novac koji sada kvalitetom ne zasluzuju. Valjda se u buducnosti opamete pa pocnu davati realne ugovore i bez ugovora vecih igracima koji ih traze kada krenu u 30+.LegendKiller je napisao/la:ne bi ja rekao da je Milan u istim problemima kao Juventus. Juventus je ranije dosta ulagao, trošio pare na igrace, doduse problem je bio što su trošili pare na pogrešna pojacanja ( diego, klasnić, elia, itd. ). Milan ne troši ništa već samo dovodi mrtve polovnjake.tuzlak1987 je napisao/la:Na ljeto u ocima navijaca treba biti potpuni remont ali hajd ti to objasni upravi? Mora se malo promijeniti filozofija.LegendKiller je napisao/la:Prvo što treba uraditi večeras jeste riješiti se pola ekipe, znaci: alex, mexes, rami, zapata, bonera, eseien, poli, muntari, honda, bonaventura, zacardo, noga iz Milana. Pustiti ove omladince da igraju, gori od ovih ne mogu biti, ako ništa barem ce se boriti.
Ako se može izdvojiti išta pozitivno onda su to nastupi antonelia i palete, sasvim solidni su bili.
Iduce kolo ja bi postavio stoperski tandem paleta-boceti, a u vez ineka igraju mastali i modic
Milan je u istim problemima kao Juventus prije 5 godina. Kako se to moze okrenuti? Prvo se treba dovesti svjetsko ime na klupu i dozvoliti mu da gradi svoj sistem. Drugo sto treba je rijesiti se onih koji su imali vremena da se pokazu i pokusati dovesti par igraca koji su odigrali par sezona ali imaju veliku sansu da napreduju. Treba se razdvojiti od ove politike iz januara.
Evo bubam prvi potez, dovedi Dybalu, drugi dovedi Darmiana, dovedi Allana. Uzmes mlade igrace koji su glavni igraci svojih timova.
PS
odličan avatar "karma is a bitch", naumpade mi odmah jedan od omiljenih filmova iz srednje škole!
Uglavnom ko ce ga razumiti, prvi korak je da se nadje sposoban trener koji ce iskoristiti ove igrace jer Milan po sastavu treba da bude daleko vise na tabeli. Treba samo covjek koji ce to sloziti i svakom naci mjeru..
A dalje je sve sreca. Juve je imao ebenu srecu sa Pirlom, Vidalom, Pogbom, Tevezom i nekim igracima koje drugi nisu trazili.
Isto kao što Milan može osvojiti talijansku ligu, tu ti je to negdje pa ti prokontaj.GoonerGirl je napisao/la:To samo kažeš jer si neralno općinjen tim klubom, jer su vas pobjedili. Ali vjeruj mi vi niste velik zalogaj jer u Engleskoj bi se borili s Lesterom da opstanete u ligi. Juventus je solidna ekipa, ali nije dorasla Tottenhamu. Treba biti realan, mjeriti po evropskim standardima, a ne talijanskim.UrbyEmanuelson je napisao/la:Vrijeme ce itekako pokazati,a opet dok naletite na neku ozbiljniju ekipu u Ligi Prvaka bit ces i uvjerena da Arsenal nema kadar za trofej prvaka starog kontinenta,bas kao i svake sezone.GoonerGirl je napisao/la:Arsenal je za razliku od Milana učesnik Lige prvaka i po meni, možete me nazvati i ludom, pretendent na naslov prvaka Evrope. Ništa nismo lošiji od Reala, Bayerna ili Chelseaja. Vrijeme će pokazati.

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
HahahaGoonerGirl je napisao/la:To samo kažeš jer si neralno općinjen tim klubom, jer su vas pobjedili. Ali vjeruj mi vi niste velik zalogaj jer u Engleskoj bi se borili s Lesterom da opstanete u ligi. Juventus je solidna ekipa, ali nije dorasla Tottenhamu. Treba biti realan, mjeriti po evropskim standardima, a ne talijanskim.

Ako hoces da mjerimo Juve i Tottenham po evropskim standardima reci mi onda kako to da Juve igra najelitnije takmicenje na svijetu(LP),a tu Tottenham-a koliko ja znam nema.

Ne razmisljas racionalno

Aj brate ne yebite nam temu
al' vas sve nejebica pere, gluho bilo.
mozda ne bi bilo lose da otvorimo kakav chat na ovom podforumu, sta znas, pa nek' se tamo kolju. a taman mi fali i preporuka za neku seriju, a ne znam DJe pitat u pm.

mozda ne bi bilo lose da otvorimo kakav chat na ovom podforumu, sta znas, pa nek' se tamo kolju. a taman mi fali i preporuka za neku seriju, a ne znam DJe pitat u pm.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Previse podtema pa svi pisu ovdje jer je aktivnarope11 je napisao/la:Aj brate ne yebite nam temual' vas sve nejebica pere, gluho bilo.
![]()

Moja preporuka True Detective, Sherlock, Hannibal, Boardwalk Empire
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 08 feb 2015, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
Nije istina, yebu me svi k'o mladog majmunarope11 je napisao/la:Aj brate ne yebite nam temual' vas sve nejebica pere, gluho bilo.
![]()

A imaš temu na forumu za te serije yebemu kako ne znaš

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Oj jbmti život. Idi curo u kuhinju pravi čorbu, ostavi se fudbala i analizaGoonerGirl je napisao/la:
To samo kažeš jer si neralno općinjen tim klubom, jer su vas pobjedili. Ali vjeruj mi vi niste velik zalogaj jer u Engleskoj bi se borili s Lesterom da opstanete u ligi. Juventus je solidna ekipa, ali nije dorasla Tottenhamu. Treba biti realan, mjeriti po evropskim standardima, a ne talijanskim.

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- GoonerGirl
- Kontakt:
Jednostavno je. Pogledaj kakve Tottenham ima konkurente: Manchester City, Manchester United, Chelsea, Arsenal, Liverpool, Southampton, Everton, Newcastle. Pogledaj kakve konkurente ima Juventus, jednu Romu kojoj bježe 10 bodova. Juve u Serie A i Bayern u Bundesligi. Šetaju se. U Engleskoj se za sve puno teže izboriti, jer je liga najteža i konkurencija najveća.UrbyEmanuelson je napisao/la:HahahaGoonerGirl je napisao/la:To samo kažeš jer si neralno općinjen tim klubom, jer su vas pobjedili. Ali vjeruj mi vi niste velik zalogaj jer u Engleskoj bi se borili s Lesterom da opstanete u ligi. Juventus je solidna ekipa, ali nije dorasla Tottenhamu. Treba biti realan, mjeriti po evropskim standardima, a ne talijanskim.
Arsenal itekako može da osvoji LP. Doveli smo Sancheza.Arsenal ne moze da osvoji LP. Za to je potrebno mnogo vise od Sancheza,vjeruj mi,znam iz iskustva.
Ako hoces da mjerimo Juve i Tottenham po evropskim standardima reci mi onda kako to da Juve igra najelitnije takmicenje na svijetu(LP),a tu Tottenham-a koliko ja znam nema.![]()
Ne razmisljas racionalno
A sad vratimo se temi. Tema je propast Milana. Do kad će ovako padati?
pa valjda napada do sutraDo kad će ovako padati?

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Dijete ne bacaj više bisere kasno je, čuj Arsenal kandidat za CL.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma sve ok, nije problem kada se diskutuje o Milanu, al' ne moram slusati epl/serie a i totenhem/arsenal price, samo nam bezveze zacatavaju temu.
I cuj, spominjati Totenhem na Milanovoj temi, pa bic pliz, grijeh je stavljati to dvoje u istu recenicu.
I cuj, spominjati Totenhem na Milanovoj temi, pa bic pliz, grijeh je stavljati to dvoje u istu recenicu.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- GoonerGirl
- Kontakt:
Taj Tottenham je izbacio Milana iz Lige prvaka. Sjeti se kako je Bale izvozao Zanettija i zabio vam 3 gola.rope11 je napisao/la:Ma sve ok, nije problem kada se diskutuje o Milanu, al' ne moram slusati epl/serie a i totenhem/arsenal price, samo nam bezveze zacatavaju temu.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Curo draga,problem je taj,sto ce Arsenal dok je u najboljoj formi i situaciji,osvojiti bas onoliko titula koliko ce i Milan u najgoroj krizi ikada 
Hahahahahahahahha,jasta bona,Zaneti je nasa legenda,casno branio crveno crne boje

Hahahahahahahahha,jasta bona,Zaneti je nasa legenda,casno branio crveno crne boje

Zadnja izmjena: UrbyEmanuelson, dana/u 08 feb 2015, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
E cuj doveli smo Sancheza ahahaha.Pa kad nisu onda protiv Barse sa onakvom ekipom osvojili titulu nece vala nikad.Pa prije ce titulu osvojiti MonacoL'Avvocato je napisao/la:Oj jbmti život. Idi curo u kuhinju pravi čorbu, ostavi se fudbala i analizaGoonerGirl je napisao/la:
To samo kažeš jer si neralno općinjen tim klubom, jer su vas pobjedili. Ali vjeruj mi vi niste velik zalogaj jer u Engleskoj bi se borili s Lesterom da opstanete u ligi. Juventus je solidna ekipa, ali nije dorasla Tottenhamu. Treba biti realan, mjeriti po evropskim standardima, a ne talijanskim.
Arsenal itekako može da osvoji LP. Doveli smo Sancheza.![]()

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Ma hajde neka malo, i onako u nazad pola godine čitam samo kako Pippo nema pojma i kako imamo hadalje u sredini terenarope11 je napisao/la:Ma sve ok, nije problem kada se diskutuje o Milanu, al' ne moram slusati epl/serie a i totenhem/arsenal price, samo nam bezveze zacatavaju temu.

I sve je to istina nažalost

Edit: Kakvog Zanettija i to "vam" bog ti pomogao

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Yebo majku nisam ni znao da nam je Zaneti bio udarna igla u toj utakmici.
@Rope sta bi sa ovim

@Rope sta bi sa ovim
Ma pustite je, ima cura pravo reci misljenje, ne mora se odmah napadati i vrijedjati. Od mene sisterka se bolje razumije u fudbal tako da, pustite se tih predrasuda o zenama i sportu, nemojte da vam je zovem ovamo.

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.