AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Žao mi lopeza gdje on došao da brani , ostalo nam je velahavle ccc
Da Bog da te moje oci ne gledale na klupi Milana! Antonelli vise pokazao u ovoj utakmici nego Siljo i Armero u pola sezone
Il Club più titolato al mondo!
sta je ovo u pm, stoper za stopera kad gubis... vela havle. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- _forzamilan_
- Kontakt:
Gledaj Cercija izgubi duel od Pogbe i isprati ga pogledom, reko bi čovjek oslobodio Kraijnu pa se šepuri, ma marš u pm 

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Sto je on oslobodio ja mogu uzhašat 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Pippo i pojedinci na terenu trebaju letiti iz Milana još večeras! 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
pazzini doktor nogometa,ne razumijem zašto taj igrač ne dobiva više prilike
samo šteta ovog veznog reda ,da je neko umjesto ovih ganaca..pojeli bi juve

samo šteta ovog veznog reda ,da je neko umjesto ovih ganaca..pojeli bi juve
- muha milanez
- Kontakt:
Koja mucnina, ne zna covjek kojeg hajvana bi prije nabijo nogom. Inzagi
Muntari, esien, poli, honda

Muntari, esien, poli, honda

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Iskljucio sam se od prenosa odmah nakon treceg primljenog,ne gledah ih ja sa dozom zanimacije do daljnjeg i odredjenih promjena. Pratit ih cisto da se zna gdje su dogurali. Ne isplati se da mi sjebu psihu i donesu mi depresiju svake sedmice.
Forza Milan!!
Forza Milan!!
Pa dobro nismo nista drugo ni ocekivali osim poraza. Da su Muntari i Essien trube to smo i prije znali. Jedino pozitivno je Antonelli, momak mora imati mjesta prije svih na poziciji beka, uz njeg pohvale idu jedino Lopezu, te Pazzi. ostalo talasika zesca.
Nek je prosao i ovaj derbi vala, sad idu nesto malo lakse utakmice, pa eto im fine prilike da uberu koji bod.
Forza Milan
Nek je prosao i ovaj derbi vala, sad idu nesto malo lakse utakmice, pa eto im fine prilike da uberu koji bod.
Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Eh tek sada kreće rasipanje bodova, hajde protiv Juventusa izgubiti ok al' sad kad krene rasprodaja bodova 

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
_forzamilan_ je napisao/la:Gledaj Cercija izgubi duel od Pogbe i isprati ga pogledom, reko bi čovjek oslobodio Kraijnu pa se šepuri, ma marš u pm

Paletta je odlicno odigrao, ali po meni su flopovi Essien i Muntari, jer oni su bedem ispred odbrane, a tu je pucalo najvise, treci gol Essien pustio igraca da puca nesmetano, kod 2 gola Muntari glumi Djalminhu...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma nista, ocekivan poraz.
Juventus je prilicno lezerno igrao citavu utakmicu i dosao do tri gola, eto dokle smo dosli, da se neko u derbiju sprda s nama jer znaju da im ne mozemo nista. I to s pravom. Nasi su opet na momente dobro izgledali, al' dzabe, ne mozes ti sa ovim konjima i antitaktikom ista uciniti.
Muntari i Essien, samo jedan smajli ce biti dovoljan... fuj
Nisu ni drugi bili bajni, al' ova dvojica su katastrofa, pa koja uvreda za ovaj klub i sve legende koje su prosle kroz njega da onaj ebolas nosi kapitensku traku.
Pa treba ih bolan zakucati za tribine, ma davno je to trebalo biti ucinjeno, a ovaj nas ih nagradjuje igrama iz sedmice u sedmicu i to ih jos ucini kapitenom Milana. Gonite se u pm vise.
Honda katastrofalan, na klupu do daljnjeg.
Od ostalih bih pohvalio Lopeza, Antonelija, napokon dobar bek koji zna na oba fronta, Paletta takodjer solidan na svoj debi i Pazzo, bolje igramo sa klasicnom devetkom (al' naravno, ako dosad nisu to skontali, nece ni od sad). Yebi ga, steta za onaj zicer, al' ako nisam onda Saravija krivio i kudio, necu ni ovog.
Juventus je prilicno lezerno igrao citavu utakmicu i dosao do tri gola, eto dokle smo dosli, da se neko u derbiju sprda s nama jer znaju da im ne mozemo nista. I to s pravom. Nasi su opet na momente dobro izgledali, al' dzabe, ne mozes ti sa ovim konjima i antitaktikom ista uciniti.
Muntari i Essien, samo jedan smajli ce biti dovoljan... fuj

Honda katastrofalan, na klupu do daljnjeg.
Od ostalih bih pohvalio Lopeza, Antonelija, napokon dobar bek koji zna na oba fronta, Paletta takodjer solidan na svoj debi i Pazzo, bolje igramo sa klasicnom devetkom (al' naravno, ako dosad nisu to skontali, nece ni od sad). Yebi ga, steta za onaj zicer, al' ako nisam onda Saravija krivio i kudio, necu ni ovog.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Bio je dobarmeskalin je napisao/la:Paletta je odlicno odigrao, ali po meni su flopovi Essien i Muntari, jer oni su bedem ispred odbrane, a tu je pucalo najvise, treci gol Essien pustio igraca da puca nesmetano, kod 2 gola Muntari glumi Djalminhu...

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- GoonerGirl
- Kontakt:
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Odradili ljudi lagani treningGoonerGirl je napisao/la:Ubiše vas.
- L'Avvocato
- Kontakt:
_forzamilan_ je napisao/la:Gledaj Cercija izgubi duel od Pogbe i isprati ga pogledom, reko bi čovjek oslobodio Kraijnu pa se šepuri, ma marš u pm

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
GoonerGirl je napisao/la:Ubiše vas.
i vas

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, galia95, Google Adsense [Bot], jasmin10, memaga i 18 gostiju.