Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Otelo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Otelo » 07 feb 2015, 20:31

LP ce biti veoma daleko ako United dobije sutra no cudna je ova sezona :wtf:

Inace i dalje bez poraza ove godine :salut:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 07 feb 2015, 20:33

Ma umor, tacno se videlo da nemamo snage za 90. minuta, pa i manje. Utakmica sa Boltonom je uzela danak. Vec u utorak sa Spursima, s obzirom kako su oni u formi, a i deluju fizicki spremno, bice to vrlo tezak mec, i mec koji ce odrediti tok ove sezone.

thekoplegend
Kontakt:

Post Postao/la thekoplegend » 07 feb 2015, 20:34

Ibe igrač utakmice.. dobro je poceo :D

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 07 feb 2015, 20:36

Najbitnije je da nismo izgubili, primjetno je da su ispuhali, vjerovatno i ona protiv Boltona je imala danas udjela u njihovoj igri. Takođe i Martinez je dobro postavio ekipu, na kraju i oni su imali jednu priliku. Stu danas nije dobio loptu u prostor, većinom okrenut leđima prema golu, vidi se da mu treba još vremena i utakmica. Gadan ritam imamo, sad protiv Pijetlova. Tu očekujem još težu utakmicu.

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 07 feb 2015, 20:38

Ono što je i najbitnije jeste da se nije izgubilo od susjeda...ostalo nije vrijedno pomena...
Joint_fc

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 07 feb 2015, 20:42

Zadnje 4 utakmice nismo primili niti jedan gol u ligi sto je za svaku pohvalu. Medjutim, misljenja sam da smo danas morali pobijedit Karamele koji odavno nisu losije odigrali u derbiju, ali sa druge strane mozda cak mozemo biti i zadovoljni jednim bodom jer je Coleman promasio, po meni, jedinu 100% priliku na utakmici.

Sad imamo dva Sterlinga, znaci ima da budemo duplo opasniji :mrgreen: Ibe-u naklon do poda :bow:
Edit: Ovaj Can i Sakho umislili da su Maldini i Nesta pa drkaju loptu po sat vremena, tacno su me iznervirali svojom nonsalantnoscu u pojedinim trenucima.
ZZ

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 07 feb 2015, 21:08

E cuj 4 utakmice bez primljenog zaredom :D Mingole Golden glove 2014/15

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 07 feb 2015, 21:17

Simon Mignolet has now kept 9 clean sheets in the Premier League this season, only Fraser Forster has more (11).
konacno je poceo braniti kako se od njega i ocekuje :salut:
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 07 feb 2015, 21:41

Ne mogu da vjerujem da sam ovo zaboravio napisat: KOJA JE PREVARA JOE ALLEN!
Mi inace smo poznati kao klub sa ne tako dobrom transfer politikom, ali su stvarno prekucali ovaj transfer. Usudjujem se reci, najveci fail u historiji omiljenog nam kluba.
ZZ

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 07 feb 2015, 21:49

moj uzor-S.G je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da sam ovo zaboravio napisat: KOJA JE PREVARA JOE ALLEN!
Mi inace smo poznati kao klub sa ne tako dobrom transfer politikom, ali su stvarno prekucali ovaj transfer. Usudjujem se reci, najveci fail u historiji omiljenog nam kluba.
Nemoj tako, imali smo mi i većih failova :)

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 07 feb 2015, 21:54

lfckop je napisao/la:
moj uzor-S.G je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da sam ovo zaboravio napisat: KOJA JE PREVARA JOE ALLEN!
Nemoj tako, imali smo mi i većih failova :)
Ne znam, cisto sumnjam. Ali ovog genija smo i preplatili, a mislim da nije ni milion funti opravdao. Ne pravi nikakvu prevagu na terenu, samo zna dat loptu onom do sebe, kad pocne sprintat imam osjecaj da ce sebi slomit nogu. Ne znam, ali po meni niko sa njim ne moze u istu recenicu :thumbup:
ZZ

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 07 feb 2015, 22:04

Nisam ocekivao pobjedu, zbog umora, pa i zbog kapitena, jer se znalo da mora igrati a on ne moze vise igrati na ovom nivou niti se uklapa u igru Liverpoola, i tesko je gledati Gerrarda kako izgleda toliko nemocno, i kako je on taj koji koci ekipu :(
Nisam ocekivao da je Everton toliko los, i na kraju se moze reci da smo izgubili dva boda, jer ovaj Everton se morao dobiti...
Drago mi je sto je Ibe dobio priliku, kada je vec vracen sa posudbe, i pokazao je da se na njega moze racunati, cak za tako mladog igraca previse pegla loptu i sam sebe dovodi u teske situacije...Sakho opet imao one svoje momente :roll:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 07 feb 2015, 22:26

Sakho izdominiro,da hoce nauciti hodat vise.Tacno mene sramota kad vidim kako pegla loptu
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 08 feb 2015, 02:10

ocekivao sam da cemo dns uzeti i nastavit seriju dobrih rezultata,ni bod nije los ali mogli smo 3 boda bit blize LP.Stiven po meni najgori igrac u ekipi a fkt su djelovali istroseno.Vec u utorak protiv spursa i to moraju pobjedit,nemaju vise pravo na kiks ako zele do LP.
Jel mario povrijeden ? Volio bih da odigra jos jednu pa makar,on i ss u napadu,trojica na sredini cou,hendo,stiven u 4-3-3 formaciji

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 feb 2015, 08:45

Protiv kokoški ne smijete izgubiti, čak vam ni bod ne odgovara, zakuhalo se opasno za LP.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 08 feb 2015, 09:56

Virtu4l je napisao/la:Protiv kokoški ne smijete izgubiti, čak vam ni bod ne odgovara, zakuhalo se opasno za LP.
Kokoske su uvijek bile nase musterije,lahko cemo mi sa njima,jedino nas mogu dobiti ako Xavi bude u timu,dabogda se povrijedio i nikad vise ne zaigrao

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 08 feb 2015, 11:24

slika
Najzdraviji odnosi izmedju gradskih rivala :thumbup:
ZZ

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 08 feb 2015, 12:25

Paradajz je napisao/la:Ma umor, tacno se videlo da nemamo snage za 90. minuta, pa i manje. Utakmica sa Boltonom je uzela danak.
100% istina.
Vidjelo se da nemamo snage za taj završni pritisak,bilo je tako očigledno.Samo jedan pritisak početkom drugog poluvremena kada smo imali i ponajbolju šansu,Sterling ne daje loptu samom Gerrardu na 10-tak metara nego puca iz mrtvog ugla.Mora neko popričati sa tim momkom.Stu će očigledno trebati još utakmica da bude onaj stari.
Gerrard više ne bi trebao biti u prvoj postavi uopšte.Prema naprijed je trom,prema nazad isto tako,Henderson i Lucas dva zadnja vezna trebaju da budu.
Cou je bio istrošen,vidjelo se te su ga i udarali,imao je onaj jedan očajan pas kad je bila dobra šansa za nas.
Sakho ima kontrolu lopte kao i ja.Izgubi se čovjek,sreća pa ima snagu pa može često zagradit.Can bi morao u vezu,zašto ne pokušati sa Lovrenom,pogotovo kada su igrači ovako istrošeni.Ok,nije vrijeme za kockanje,ali rotirati se mora,pa zamislite kako će teška utakmica biti u utorak.Najgore je što moramo pobijediti,inače TOP 4 će biti teško dostižan.Ako ništa,još jedan clean sheet ekipe se desio.
Ne smijem ni zamislit kako će biti u utorak.Sturridge bi mogao zaigrati od prve minute konačno.Sterling i Cou iza.Henderson i nadam se Lucas iza njih.Marković(odmoran),Moreno,Can,Škrtel,Sakho,Mignolet.Mada bih lično volio Lovrena da vidim,a da se Can gurne naprijed umjesto eventualno povrijeđenog Lucasa.
You'll never walk alone.

lolja72
Kontakt:

Post Postao/la lolja72 » 08 feb 2015, 13:07

Moja zelja za utorak je da se ovako igra
Minjole
Mankiljo-Skrtel-Shako-Moreno
Can-Henderson
Coutinho
Ibe/Lazar - Stu - Sterling

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 08 feb 2015, 19:10

Da je kako šugavo dobit Horke u utorak :pray:
Ja i dalje zalim zbog ona 2 boda prosuta protiv Lisica :(
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.