valjda je greskaa, cuje Esmir da nas pojaca ojjmerak je napisao/la:E nije taj nazalost. U Avazu pise 24. godisnji Ahmetovic sto je ko fol igrao u Rumuniji. Pisalo se po forumu skoro o njemu. Nadam se da je Avaz pogresnog naveoChinaglia je napisao/la:Mersudin Ahmetović, ako se ne varam, došao do prvog tima Slobode, nije se naigrao, otišao u Rusiju, tamo bio standardan u Rostovu, igrao za još dva ruska kluba, zatim otišao u Kazahstansad, ne znam u kakvom je stanju, niti je realno očekivat' da bude na nivou dok je bio u Rostovu, al' nije ni PL kao ruska liga
u martu puni 30 godina, mogao bi bit' stvarno odlično pojačanje, kažem mogao, to je samo do njega, kvalitet ima, da nema, ne bi do Rusije došao i bio standardan
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
E taj pise a da nije greska potvrdjuje razgovor sa njim u kojem kaze da je u pregovorima sa klubom :/
samo Sloboda
Mersudin Ahmetović novo pojačanje (Sloboda Tuzla; Rostov; Volga NN; Salyut Belgorod; Zhetysu), napadač. Samo ja ne znam gdje je nastao kratki spoj, opet gomilamo napadače a nemamo adekvatnog rješenja na poziciji zadnjeg veznog. 
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ako je Mersudin, on moze odigrati kvalitetno i na ofanzivnom veznom (kao poluspic)..cak je vise koristen na toj poziciji ono malo dok je bio kod nas...sto se tice gomilanja igraca smatram da je Ahmetovic previse kvalitetan da bi ga mogli ispustiti kad se nudi iako vec imamo rjesenja tu.
a doci ce i taj vezni cim se pronadje
..bitno je da imamo kostur, a jednog igraca je lako naci...jbg i Redzepi je dosao 7 dana pred pocetak lige...mada cinjenica je da vec 2 zimska prelazna roka imamo problem sa veznim igracem, ukleta pozicija 
a doci ce i taj vezni cim se pronadje
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Imas dva kvalitetna napadaca trenutno od kojih je jedan povrijedjen do aprila. Ahmetovic ako dodje donjet ce dodatnu sirinu u napadu. Taj defanzivac/destruktivac ce doci i sa nekoliko njih se pregovara sto je danas na radio Tuzla potvrdio pomocni trener Slobode.NKMramor je napisao/la:Mersudin Ahmetović novo pojačanje (Sloboda Tuzla; Rostov; Volga NN; Salyut Belgorod; Zhetysu), napadač. Samo ja ne znam gdje je nastao kratki spoj, opet gomilamo napadače a nemamo adekvatnog rješenja na poziciji zadnjeg veznog.
samo Sloboda
- TzBulevar87
- Kontakt:
Otkud ti ta informacija? Jel' zvanicno? Ako jeste trebamo se udarat nogom u guzicu, a ako nije moli Boga da budeNKMramor je napisao/la:Mersudin Ahmetović novo pojačanje (Sloboda Tuzla; Rostov; Volga NN; Salyut Belgorod; Zhetysu), napadač. Samo ja ne znam gdje je nastao kratki spoj, opet gomilamo napadače a nemamo adekvatnog rješenja na poziciji zadnjeg veznog.
Kao sto ultrasstyle napisa - takvog igraca jednostavno ne smijes propustit.
Zadnja izmjena: TzBulevar87, dana/u 07 feb 2015, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
075
-
ziviniceMetropola
- Kontakt:
opet ti Uške brbljaš po forumu, dođi na trening pogledaj malo ko kako lopte igra pa se javi i napiši koju pametnuChinaglia je napisao/la:ma taj drugi Ahmetović (Esmir) je prevara, što je neko već pisao, svugdje zadovolji i potpiše, a nigdje ne igra
saberi se maloNKMramor je napisao/la:Mersudin Ahmetović novo pojačanje (Sloboda Tuzla; Rostov; Volga NN; Salyut Belgorod; Zhetysu), napadač. Samo ja ne znam gdje je nastao kratki spoj, opet gomilamo napadače a nemamo adekvatnog rješenja na poziciji zadnjeg veznog.
Sloboda Tuzla
U Avazu pise za ovog Esmira da je dogovorio sa Azmirom...sutra ce ga Husref probat...igro u Rumuniji zadnje vrijeme?!fukaratz je napisao/la:saberi se maloNKMramor je napisao/la:Mersudin Ahmetović novo pojačanje (Sloboda Tuzla; Rostov; Volga NN; Salyut Belgorod; Zhetysu), napadač. Samo ja ne znam gdje je nastao kratki spoj, opet gomilamo napadače a nemamo adekvatnog rješenja na poziciji zadnjeg veznog.Raodvanovic povrijedjen, Mujic nista nije pokazao pola sezone, imas jedino Krpica a Mersudin Ahmetovic je baba za njih sve
sto se Eska Ahmetovica tice prva liga federacije mu je plafon
Zlatan Nalić sin tuzlanski
-
intercontinental
- Kontakt:
Gdje piše to za Esmira Ahmetovića?
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
Nek' se usaglase ko je došao kao pojačanje.
http://su.per.spo.rt.ba/bh-nogomet/mujk ... obodi.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://su.per.spo.rt.ba/bh-nogomet/mujk ... obodi.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
intercontinental
- Kontakt:
Na kraju ni jedan ni drugi ne dođuNKMramor je napisao/la:Nek' se usaglase ko je došao kao pojačanje.![]()
u transu pjesma nek zagrmi
Ko je ovaj Haris Mehmedagic sto nas je pojacao igra na poziciji zadnjeg veznog,dijete NK Zagreb i bivsi reprezentativac u21 nase zemlje..igrao do sad za Vasas,a u Slobodu dolazi iz Novigrada !
Navodno smo bili u pregovorima sa Ibricicem,al je Vardar ponudio vise para i otisao zuco za Makedoniju !
Navodno smo bili u pregovorima sa Ibricicem,al je Vardar ponudio vise para i otisao zuco za Makedoniju !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma spominjao sam vam vec Ibricica..to je kao i Vranjes, Fajic itd itd zabacis udicu, nemas neke velike sanse da ga dovedes, al ako se uhvati odlicno..a uhvatit ce se nekad neko
a za ovog veznog prvi put cujem
i ponavljam ne svidja mi se to 
a za ovog veznog prvi put cujem
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
http://admin.****/clanak/6575/i ... e-iz-tuzle" onclick="window.open(this.href);return false;
evo gdje sam to pronasao
evo gdje sam to pronasao
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
a i Krdza vodi zvanicnu facebook stranicu a qurcem ne mrda, objavljuje neke stvari od prije par godina a nigdje novih vijesti 
Sloboda Tuzla
Mersudin Ahmetovic danas prisustvovao treningu ! Prosetao do stadiona i vidio svojim ocima .
Izgleda da konacno idemo kompletni na zavrsne pripreme.
Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 4 gosta.