Sviraju donjem navijaci Vfb-a.Vedo u losoj formi jest.Propustio polusezonu,oni u zoni ispadanja,i traze nesto.Prelosa je Stuttgart ekipa.Nije ni Vedo trenutno za bolji klub,al nek se kupi dok jos ima vremena.Ja da sam na njegovom mjestu ja bi u Herthu
Najbitnije je da je odigrao konacno svih 90 minuta,sto se ucinka tice ni bolji ali ni losiji od ostatka ekipe..Uz to igrali su protiv Bayerna,tako da.. Mislim da bi trebao otici iz Stuttgarta na ljeto bez obzira ispali ili ostali,nekako vjerujem da bi mu godina nova sredina..
Hoffenheim sa dvojicom nasih igraca bi bila premija za Vedu ako ga oni jos zele. Nema dovoljno upotrebljivih lopti za njega a on je kao i Dzeko klasicni napadac koji zavisi od upotrebljivih lopti puno. Pohvalno je da ga trener nije zamjenio do kraja. Mozda to bude neki pozitivan znak za buducnost.
Nekorektno i nezahvalno. Shvatam poruku koju nosi, ali ne razumijem zašto je Ibišević sam na udaru, kad kompletna ekipa igra očajno i to bi bar ovi navijači koji prave ovakve transparente trebali da znaju baš kao i što bi trebali da znaju da napadač valjda prvo treba dobiti upotrebljivu loptu da bi je mogao poslati u gol, a po ovome ispade da ih eto ovdje dijele kao na traci, a Vedad jednu po jednu upropaštava. Pošteno bi bilo i da se osvrnu malo i na svoje Njemce u ekipi: Wernera, Niedermeiera, Gentnera...ne znam baš da oni briljiraju...
Propao je teska rijec, proslu je presjedio na klupi ili ti ga bio potpuno nevidljiv osim sto je u jednoj situaciji gotovo sam sebi slomio nogu u duelu sa Benatiom.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Napadaci su nam na aparatima? Od 29. januara 2014. nije dao gol u BL.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!