2014/2015 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: 2014/2015 NBA Sezona
Uglavnom bitno je kako ti je ekipa rangirana.
Kako to da se Curryju nesto osporava ove godine. Ekipa je ovakva zbog Kerra i to je to, covjek je napravio upgarde tamo gdje im je trebao.
Igra sezonu na nivou Rosea iz 2011. kada je Rose uzeo Jamesu MVP ispred ociju iako je Miami igrao kasnije finale. Cisto jer je Chicago bio uspjesan sa 62 pobjede. Iako je James imao bolju sezonu od Rosea.
Znaci kriterij je, MVP je najvazniji igrac prve ekipe ako ta ekipa ima najvaznijeg igraca.
Kako to da se Curryju nesto osporava ove godine. Ekipa je ovakva zbog Kerra i to je to, covjek je napravio upgarde tamo gdje im je trebao.
Igra sezonu na nivou Rosea iz 2011. kada je Rose uzeo Jamesu MVP ispred ociju iako je Miami igrao kasnije finale. Cisto jer je Chicago bio uspjesan sa 62 pobjede. Iako je James imao bolju sezonu od Rosea.
Znaci kriterij je, MVP je najvazniji igrac prve ekipe ako ta ekipa ima najvaznijeg igraca.
Kriterij je da moras biti voljen od strane medijatuzlak1987 je napisao/la:Uglavnom bitno je kako ti je ekipa rangirana.

Curry ce biti mvp

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma nije vec do ovog ljeta su svi govorili Bogut i Lee rupe. Green nije bio ni priblizno ovakav, Speights pogotovo, a sada svi govore da su kvalitetni.
A do prosle godine su bila ekipa koja je zabavljala narod tako sto se klala sa Clippersima. Covjek je izvukao max iz ove ekipe i svaks mu cast. Niko nije ovo ocekivao tako da je po meni zasluzeno
A do prosle godine su bila ekipa koja je zabavljala narod tako sto se klala sa Clippersima. Covjek je izvukao max iz ove ekipe i svaks mu cast. Niko nije ovo ocekivao tako da je po meni zasluzeno

Jeste, medija glasa, pored Currija, Brada nea sansetuzlak1987 je napisao/la:Ma nije vec do ovog ljeta su svi govorili Bogut i Lee rupe. Green nije bio ni priblizno ovakav, Speights pogotovo, a sada svi govore da su kvalitetni.

Nista bolju sezonu ne igra James od Bradonija
Curriju Lee I Iggy ulaze s klupe

Za mene je Harden MVP.
Covjek ima duplo lošiju ekipu nego Steph, dosta utakmica igrao bez DH, a opet treci na zapadu.
Covjek ima duplo lošiju ekipu nego Steph, dosta utakmica igrao bez DH, a opet treci na zapadu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa sada je takva situacija. A da su pitali Houston prije sezone hocetel Greena za Arizu ovi bi odbili
Jednostavno ovo nije toliko do kvaliteta nekih koliko do sistema koji im je prilagodjen. Vecina ih je stavljala bok u bok sa Portlandom, Houstonom, Clippersima, a oni su napravili neki blagi iskorak..

Jednostavno ovo nije toliko do kvaliteta nekih koliko do sistema koji im je prilagodjen. Vecina ih je stavljala bok u bok sa Portlandom, Houstonom, Clippersima, a oni su napravili neki blagi iskorak..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sad Iggy igracina, a komentari u augustu bili da je zavrsio svoje. Kao i Bogut i Lee kojih nema nikad zbog povreda i to.. Ljudima je se poklopilo. I u vrhu su, tako da ako tu i ostanu Curry je legitimni MVP osim ako nekim cudom James ne bude prvi na istoku.
Izvadi Currija dobili bi 50 tekmi, izvadi Bradu nea Po, simple as that.
Samo da mu Morey hoce dovest Dragica/Lawsona ili tako jakog playa, pas vidjeti I bolje brojeve, kad nebude morao igrati cesto kroz double team
Samo da mu Morey hoce dovest Dragica/Lawsona ili tako jakog playa, pas vidjeti I bolje brojeve, kad nebude morao igrati cesto kroz double team
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ali ne shvatam vas. Stalno nesto vagate jacine ekipa. Nije uopste komplikovano, najbolji igrac vodece ekipe ima najvece sanse da dobije MVP.
Malone je dobio MVP tek kada je Utah postao prva ekipa na zapadu, do tada je Jordan uzimao i nikog nije zanimalo sto Jordan ima bolju ekipu.
Tako da vidjet cete kada se bude glasalo da ce vise glasova imati neki igraci drugi od Davisa koje i ne spominje niko.
Malone je dobio MVP tek kada je Utah postao prva ekipa na zapadu, do tada je Jordan uzimao i nikog nije zanimalo sto Jordan ima bolju ekipu.
Tako da vidjet cete kada se bude glasalo da ce vise glasova imati neki igraci drugi od Davisa koje i ne spominje niko.
moses malone kad je dobio prvu svoju MVP titulu,njegovi rocketsi bili 7. ekipa citave lige
- dr.van nostrand
- Kontakt:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Pa ne bih se slozio da bi uzeli 50 tekmi. Mislim, mi sada mozemo nagadjati, ali ja sumnjam da bi bez Currya bili 6. ili neko bolje mjesto. Cinjenica jeste da Harden ima veci znacaj za ekipu.. ali ne zato sto su Wariorsi ne znam ni ja koliko bolji od Rocketsa, nego zato sto covjek pola sezone igra bez drugog najboljeg igraca u ekipi.alemsa je napisao/la:Izvadi Currija dobili bi 50 tekmi, izvadi Bradu nea Po, simple as that.
Ovo sada sto cu reci nije iskljucivo za tebe, nego generalno.. Mnogima je kao sto rece Tuzlak, Iggy istrosen igrac, centarska linija busna kao sir, Thompson na nivou koji nije elitni.. a onda ispada kako bi GSW i bez Currya bio prvi. Znam ja da to prvenstveno pisu troleri, ali kada ih vec niko ne banuje, moram se osvrnuti na to.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ima li iko sve poene Davisa, ja sam nasao samo pregled nekih 

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nebi bili prvi, ali 50 pobjeda bi ih stavilo u PO.dscile je napisao/la:
Pa ne bih se slozio da bi uzeli 50 tekmi. Mislim, mi sada mozemo nagadjati, ali ja sumnjam da bi bez Currya bili 6. ili neko bolje mjesto. Cinjenica jeste da Harden ima veci znacaj za ekipu.. ali ne zato sto su Wariorsi ne znam ni ja koliko bolji od Rocketsa, nego zato sto covjek pola sezone igra bez drugog najboljeg igraca u ekipi.
Ovo sada sto cu reci nije iskljucivo za tebe, nego generalno.. Mnogima je kao sto rece Tuzlak, Iggy istrosen igrac, centarska linija busna kao sir, Thompson na nivou koji nije elitni.. a onda ispada kako bi GSW i bez Currya bio prvi. Znam ja da to prvenstveno pisu troleri, ali kada ih vec niko ne banuje, moram se osvrnuti na to.
Iggy je i dalje koristan igrac posebno u odbrani, tako ako se kaze da j eistrosen, vjerovatno se misli na to da nije sto je nkad bio (istina). Thompson nije elita, ali jeste star-allstar i vrlo dobar igrac.
@tuzlak
Ne mora znaciti da prva ekipa ima MVP, dobro to za Davisa je ok, nea sanse da bude MVP. Ni okc prosle godine nisu zavrsili prvi, ni PHX kad je Nash bio mvp, i Boston je imao 66 pobjeda, cak 9 vise od Lakersa pa je Bryant bio MVP, pa i 2012-e su OKC, Bullsi i SAS imali bolji rekord, pa je LeBron bio mvp. Obicno da, rekord igra veliku ulogu, ali nije presudan u smislu ako si prvi moras imati mvp.
2014/2015 NBA Sezona
Kucaj na YT GD Extra highlights ili Dawk Ins, tu bude uvijek svega.10DelPiero je napisao/la:Ima li iko sve poene Davisa, ja sam nasao samo pregled nekih
- 10DelPiero
- Kontakt:
Hvala nema jos izgleda, provjerim kasnijeBelmin6 je napisao/la:Kucaj na YT GD Extra highlights ili Dawk Ins, tu bude uvijek svega.10DelPiero je napisao/la:Ima li iko sve poene Davisa, ja sam nasao samo pregled nekih

Alessandro Del Piero !
Mora biti, ja jutros gledao. 
" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto.

Eto.

- 10DelPiero
- Kontakt:
Svasta nisam vidio, hvala.Belmin6 je napisao/la:Mora biti, ja jutros gledao.
Eto.
Alessandro Del Piero !
alemsa je napisao/la:Kriterij je da moras biti voljen od strane medijatuzlak1987 je napisao/la:Uglavnom bitno je kako ti je ekipa rangirana.
Curry ce biti mvp

momcino ne budi adriano, mozes ti nekad i objektivan biti. Curry je zasluzio MVP.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Pa objektivno ne zasluzuje vise od Brade, koji ima losiju ekipu I igra bez Dwighta, prvi scorer lige, I svi su mu brojevi career high, sa rekordom 35-15, 20 tekmi preko .500, 18 tekmi bez Dwighta, koji I kad je igrao nije igrao na jakom nivou, ako to nije most valuable player onda ne znam sta je. Ali ne bitno, nek bude ko bude.Clutch je napisao/la:alemsa je napisao/la:Kriterij je da moras biti voljen od strane medijatuzlak1987 je napisao/la:Uglavnom bitno je kako ti je ekipa rangirana.
Curry ce biti mvp![]()
momcino ne budi adriano, mozes ti nekad i objektivan biti. Curry je zasluzio MVP.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 07 feb 2015, 18:33, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.