FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukarezv
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukarezv » 07 feb 2015, 14:01

merak je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:Mersudin Ahmetović, ako se ne varam, došao do prvog tima Slobode, nije se naigrao, otišao u Rusiju, tamo bio standardan u Rostovu, igrao za još dva ruska kluba, zatim otišao u Kazahstan :D sad, ne znam u kakvom je stanju, niti je realno očekivat' da bude na nivou dok je bio u Rostovu, al' nije ni PL kao ruska liga :mrgreen: u martu puni 30 godina, mogao bi bit' stvarno odlično pojačanje, kažem mogao, to je samo do njega, kvalitet ima, da nema, ne bi do Rusije došao i bio standardan
E nije taj nazalost. U Avazu pise 24. godisnji Ahmetovic sto je ko fol igrao u Rumuniji. Pisalo se po forumu skoro o njemu. Nadam se da je Avaz pogresnog naveo

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
valjda je greskaa, cuje Esmir da nas pojaca ojj :damn: :damn: :damn: lik nema klubaa godinama, glavna zanimacija mu igranje rekreacija ojj :nene: :nene: :nene:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 07 feb 2015, 14:07

E taj pise a da nije greska potvrdjuje razgovor sa njim u kojem kaze da je u pregovorima sa klubom :/

samo Sloboda

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 07 feb 2015, 14:24

Mersudin Ahmetović novo pojačanje (Sloboda Tuzla; Rostov; Volga NN; Salyut Belgorod; Zhetysu), napadač. Samo ja ne znam gdje je nastao kratki spoj, opet gomilamo napadače a nemamo adekvatnog rješenja na poziciji zadnjeg veznog. :facepalm:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 feb 2015, 14:27

ako je Mersudin, on moze odigrati kvalitetno i na ofanzivnom veznom (kao poluspic)..cak je vise koristen na toj poziciji ono malo dok je bio kod nas...sto se tice gomilanja igraca smatram da je Ahmetovic previse kvalitetan da bi ga mogli ispustiti kad se nudi iako vec imamo rjesenja tu.

a doci ce i taj vezni cim se pronadje :D ..bitno je da imamo kostur, a jednog igraca je lako naci...jbg i Redzepi je dosao 7 dana pred pocetak lige...mada cinjenica je da vec 2 zimska prelazna roka imamo problem sa veznim igracem, ukleta pozicija :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 07 feb 2015, 14:39

NKMramor je napisao/la:Mersudin Ahmetović novo pojačanje (Sloboda Tuzla; Rostov; Volga NN; Salyut Belgorod; Zhetysu), napadač. Samo ja ne znam gdje je nastao kratki spoj, opet gomilamo napadače a nemamo adekvatnog rješenja na poziciji zadnjeg veznog. :facepalm:
Imas dva kvalitetna napadaca trenutno od kojih je jedan povrijedjen do aprila. Ahmetovic ako dodje donjet ce dodatnu sirinu u napadu. Taj defanzivac/destruktivac ce doci i sa nekoliko njih se pregovara sto je danas na radio Tuzla potvrdio pomocni trener Slobode. :cool:

samo Sloboda

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 07 feb 2015, 14:48

NKMramor je napisao/la:Mersudin Ahmetović novo pojačanje (Sloboda Tuzla; Rostov; Volga NN; Salyut Belgorod; Zhetysu), napadač. Samo ja ne znam gdje je nastao kratki spoj, opet gomilamo napadače a nemamo adekvatnog rješenja na poziciji zadnjeg veznog. :facepalm:
Otkud ti ta informacija? Jel' zvanicno? Ako jeste trebamo se udarat nogom u guzicu, a ako nije moli Boga da bude ;).

Kao sto ultrasstyle napisa - takvog igraca jednostavno ne smijes propustit. :)
Zadnja izmjena: TzBulevar87, dana/u 07 feb 2015, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
075

ziviniceMetropola
Kontakt:

Post Postao/la ziviniceMetropola » 07 feb 2015, 14:49

Chinaglia je napisao/la:ma taj drugi Ahmetović (Esmir) je prevara, što je neko već pisao, svugdje zadovolji i potpiše, a nigdje ne igra :rol:
opet ti Uške brbljaš po forumu, dođi na trening pogledaj malo ko kako lopte igra pa se javi i napiši koju pametnu ;)

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 07 feb 2015, 14:57

saberi se malo ;) Raodvanovic povrijedjen, Mujic nista nije pokazao pola sezone, imas jedino Krpica a Mersudin Ahmetovic je baba za njih sve :cool: sto se Eska Ahmetovica tice prva liga federacije mu je plafon ;)
Sloboda Tuzla

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 07 feb 2015, 15:12

fukaratz je napisao/la:
saberi se malo ;) Raodvanovic povrijedjen, Mujic nista nije pokazao pola sezone, imas jedino Krpica a Mersudin Ahmetovic je baba za njih sve :cool: sto se Eska Ahmetovica tice prva liga federacije mu je plafon ;)
U Avazu pise za ovog Esmira da je dogovorio sa Azmirom...sutra ce ga Husref probat...igro u Rumuniji zadnje vrijeme?!
Zlatan Nalić sin tuzlanski

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 07 feb 2015, 15:29

Gdje piše to za Esmira Ahmetovića?
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 07 feb 2015, 15:34

Nek' se usaglase ko je došao kao pojačanje. :cool:
http://su.per.spo.rt.ba/bh-nogomet/mujk ... obodi.html" onclick="window.open(this.href);return false;

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 07 feb 2015, 15:42

NKMramor je napisao/la:Nek' se usaglase ko je došao kao pojačanje. :cool:
http://su.per.spo.rt.ba/bh-nogomet/mujk ... obodi.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Na kraju ni jedan ni drugi ne dođu :rol: :rol:
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 feb 2015, 16:48

Ko je ovaj Haris Mehmedagic sto nas je pojacao igra na poziciji zadnjeg veznog,dijete NK Zagreb i bivsi reprezentativac u21 nase zemlje..igrao do sad za Vasas,a u Slobodu dolazi iz Novigrada !

Navodno smo bili u pregovorima sa Ibricicem,al je Vardar ponudio vise para i otisao zuco za Makedoniju !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 feb 2015, 17:21

ma spominjao sam vam vec Ibricica..to je kao i Vranjes, Fajic itd itd zabacis udicu, nemas neke velike sanse da ga dovedes, al ako se uhvati odlicno..a uhvatit ce se nekad neko :D

a za ovog veznog prvi put cujem :D i ponavljam ne svidja mi se to :mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 feb 2015, 17:33

http://admin.****/clanak/6575/i ... e-iz-tuzle" onclick="window.open(this.href);return false;

evo gdje sam to pronasao ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 07 feb 2015, 17:34

S'kim igramo sutra u 13:00?
Zlatan Nalić sin tuzlanski

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 feb 2015, 17:44

valjda Bratstvo

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 07 feb 2015, 17:54

a i Krdza vodi zvanicnu facebook stranicu a qurcem ne mrda, objavljuje neke stvari od prije par godina a nigdje novih vijesti :(
Sloboda Tuzla

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 07 feb 2015, 18:28

Mersudin Ahmetovic danas prisustvovao treningu ! Prosetao do stadiona i vidio svojim ocima .

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 07 feb 2015, 18:34

Izgleda da konacno idemo kompletni na zavrsne pripreme.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.