Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Rosicky
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Rosicky » 07 feb 2015, 15:45

**** mu welbek mater.Stavi Rosickog lik uvijek najjaci ubderbijima a i odlucio je zadnja dva čini mi se.
Ucestvuje u odbrani i sve al ajde.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 07 feb 2015, 15:45

Aron Ramsey, ovo po ko zna koji put kazem, najveci PANJ u ekipi... Za pare koje dobija, sramota ga gledati u bilo kojoj ekipi liga 5, jer mu je yebeni pass zakurac... Yebo ga hljeb zalizani

Treba reci da je Wengerova taktika danas bila jedan veliki QURAC..

Grijesim se, ni dzehenem me ne zeli, a stoka se smije.. Boli ih qurac hocel dobiti il ne

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 07 feb 2015, 15:47

SEXATORU VRAĆAJ SEEEE
Pld W D L
38 26 12 0

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 07 feb 2015, 15:48

Ramiz,Santi i co. izgubili sredinu.
Poraz neminovan

Čak su i ušli u utakmicu kontajući 'ma šta će nama Mason i kojekakvi uhljupi'
Bgmi Mason našamarao Ramiza samo tako.
A.F.C. Bournemouth!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 07 feb 2015, 15:50

totenhem zaslužuje vise top 4 nego mi, 23-6 a mi kao male pichkice igrali, sjajno nema sta

ocekivala se jedna losa partija jer cudo bi bilo da smo mi nesto novo uradili i poceli igrat kako treba

ocekivala se i slaba partija naseg peglatora santija, maestralno je igrao ali pokazao je danas kako on to zna najbolje

ozil na krilu, BRAVO!!! To samo mentol na klupi moze raditi, niko drugi, da se najbolja desetka stavi na krilo :lol: nastavi voditi u propast ovu ekipu sa svojim genijalnim zamislima

proklet bio dan kad smo mi doveli onog panja girouda JER CITAV **** MEC SAMO SE LOPTA ISPUCAVA I NA NJEGA, DRUGO NISTA NEMA

boring boring arsenal, al hajd tad se rezultat znao cuvati...

ospina je tito za sve nase golmane, sprcili bi oni nas 5-1 da nije njega bilo, svaka cast majstore, opravdavas ulogu prvog golmana arsenala

odbrana, koscielny je los bio drugo poluvrijeme a posto je citava ekipa usporena mora i on sjebat

imali su zelju, umijece, volju i snagu a mi se ufurali kontamo dobicemo i ovo, eh evo nam ga

spustimo se malo na zemlju, nismo mi trenutno za top 4, nas je i liverpul karo u 90 minuta, sreca pa se izvukosmo tamo..

jadno, gdje je onaj stari tecni arsenal kojeg je europa znala, po najljepsem nogometu u engleskoj, nema ga vise, nestao je

mozete vi srat po meni koliko hocete al il ste fakat retardirani da ne vidite ono sto par osoba na forumu vidi i mislite da mozemo ovako, a-a nece moći

Alexise vrati se sto prije ti si Bog fudbala za nase ljenivce i kloceve

dok god je Giroud u spicu mi nikad nista značajnije osvojit necemo

Kane sa 20 godina odluci londonski derbi :lol:

u ovakve meceve se ulazi sa motivacijom da se uzmu sva tri boda a ne da se branimo kao pichkice..

sramota prosto, ubio nas totenhem i umalo nije 5 golova dao ( zahvaljuci ospini nije ), idemo dalje i bice sreca da se provucemo u top 4..

welbeck danas bio najbolji

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 07 feb 2015, 15:54

Aj brata AA23, ljudi manje obiman doktorat pisali. :urnebes:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 07 feb 2015, 15:57

Rosicky ispred Ramseya,ovaj drugi nije u stanju normalan pas dati a uz to je postao nevjerovatno trom..Ne može se igrati na osnovu starih zasluga,pogotovo u ovakvim utakmicama,moraju igrati oni koji su trenuto bolji a da budemo realni Rosa je u ovom momentu za klasu bolji po Arsenal u odnosu na Welsanina kojem se jedino na borbenost ne može prigovoriti..

Vezni red kriminalan,Ozil na krilu ogranicen,covjek jednim pasom može napraviti gol šansu ali sa krila je to puno teže.

Bezvoljno i mlako za derbi,nema agresivnosti,nema pritiska,puno prostora i vremena za vezni red Totenhema..Razumijem da smo se povukli ali da Totenhemu nisu u stanju kontru odigrati ne mogu..

Ballerin pogubljen,Pero citavu utakmicu spuštao lopte domacim igracima,Koss u par situacija spavao.

Domaci apsolutno zasluženo slavili a nas je ovaj poraz opet vratio u realnost..Arsenal na gostovanju je skoro pa redovno pogubljen,pogotovo u jacim utakmicama,.Vidjelo se danas cak i poslije gola da ovo nije igra s kojom možemo biti barem ravnopravan protivnik na terenu,u vecem djelu utakmice se nije znalo ni ko pije ni ko placa na terenu..

Wengerov poraz,nije pripremio ekipu na pravi nacin,ne možeš ba ubiti igru u najvecem Londonskom derbiju kontra ekipe koja je Tereku utrpala peticu..Gdje je hebena kontra jbt fudbal i taktiziranje,deset ljudi se brani na tridesetak metara od gola a niko ne vrši presing na igraca koji ima loptu u nogama i ima citavo vrijeme ovog svijeta da napravi kvalitetan pas..

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 07 feb 2015, 16:02

djes bega, smijesno je jelda?

ako je vama stalo do toga da je arsenal sprdancija kao sto i trenutno jeste onda dobro, sramotno je da ne možemo derbi da dobijemo, to je najporazavajuca nasa cinjenica, ako se ovako nastavi mi se vise ne mozemo nazivati velikim klubom, nit smo koga jaceg ( osim loseg citya ) dobili nit ista igramo dobro u derbijima

sala smo od kluba, siluju nas nekad redovne musterije, kada cemo se uozbiljiti? valjda onda kad giroud, flamini, arteta, monreal, cazorla ne budu clanovi ove ekipe i kada neko sa ozbiljnim ambicijama naslijedi taktickog mentola koji upropastava igrace svjetske klase da bi dokazao nekome svoju tvrdoglavost i da bi mu panjevi igrali u prvih 11, wenger je odavno pukao a gdje i nece kad ga godinama u mozak siluju united, chelsea, city, liverpool

klubu trebaju promjene, dobar niz protiv mid table klubova nista ne znači kad u londonskom derbiju igras ko pichka i nadigraju te kokoske kojima spica igra dvadesetogodisnjak

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 07 feb 2015, 16:04

Paja i Simen spremaju eseje :mrgreen:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 07 feb 2015, 16:07

Šta ti je sad Monreal kriv ? Covjek poginuo danas,za klasu bolji u odnosu na vec sada navikanog Ballerina koji istina posjeduje neosporan talenat ali njegova defanziva koja mu je opcenito loša strana je danas bila kriminalna a ni u napadu se nije proslavio..

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 07 feb 2015, 16:09

topnik1 je napisao/la:Paja i Simen spremaju eseje :mrgreen:
šta se ima spremiti,pa sve se dokazuje iz dana u dan :lol: samo ćoravci ne vide,meni je sramotno da ekipa u ovakvu tekmu uđe bez ikakve želje i motivacije,i to već po koji put,ništa čekam po društvenim mrežama razne preseratorske slike,a kad treba pokazat muda,onda su manji od makovog zrna,i tako u 90% ovih jačim tekmi,pogotovo na strani

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 07 feb 2015, 16:10

topnik1 je napisao/la:
Desole je napisao/la:mogli bi mi popusit ove godine i 4th place trophy
Jesil ozbiljan ,mi smo to rezervisali prije pocetka sezone,ovdje se Wenger uplasio ako dobijemo,borbe za 3 mjesto pa smo zato popusili :D
Pa uz relativno varijabilnu formu koju pokazujemo kroz sezonu, nije iskljuceno. Realno vece su sanse da budemo u top4 jer po rosteru tu pripadamo ali ako se ne saberemo na vrijeme nije iskljuceno.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 07 feb 2015, 16:15

@chily

danas je monreal bio dobar, ali nemre on bit u prvoj jarane

problem je preveliko forsiranje kloceva u prvoj i do kada ce se to raditi...

giroud produzio ugovor :lol:

welbeck je izmislio nogomet za njega i jedva cekam sljedecu sezonu u kojoj ce ono francusko govedo izbacit iz prve za sva vremena

ubjedljivo nas najgori napadac ikada, francusko govedo, zbog njega se i igra promijenila, pocelo se samo na njega ici glavatog konja, fuj

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 07 feb 2015, 16:16

Ja zadnjih 10 godina ne pamtim da su nam kokosi redovne musterije pogotovo ne na Lejnu a znalo se izgubiti i na Emiratesu.
I prestanite pljuvati vise prema tome Giroudu. Boljeg sidrasa od njega sada neces naci. A i mutav vidi da nam treba napadac kakvog na trzistu nema trenutno. Mozes doduse dati 50 miliona za Cavanija pa da dobijes Girouda od 50 miliona. Covjek koliko god bio limitiran u napadu a jeste i to prilicno pogotovo bez podrske suigraca kao danas je pokrio DC,DM,AMF i sve ostale pozicije. Ostatak tima je zakazao prilicno. Cazorla i Ramsey su bili katastrofalni danas pa opet ne mozes reci jedva cekam da Cazorla ode pogotovo kada vidis koliko nam je bodova donio zadnjih 2 mjeseca.
Ospina - zakucao Woju na klupu.
Bellerin - Los ali ne mozes od njega ni ocekivati da svaku kida.
Per - Los
Koss - prvo dobar drugo los
Monreal - imao je par losih intervencija ali dobar prilicno danas.
Coquelin - Dobar, prve greske napravio u 80 minuti i ako nije imao podrsku ostatka veznog reda.
Ova dva ispred njega sam rekao. Ozil je limitiran na krilu ali opet nije odigrao los mec. Danny solidan Rosicky doktor.

I na kraju ponovo sumnjate na 4 mjesto!? Imamo laksi raspored od svih do kraja. Jos samo 3 derbija od toga 2 na Emiratesu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 07 feb 2015, 16:16

@AA23 yebo me svako ako ti ne doživiš slom živaca do tridesete
Pld W D L
38 26 12 0

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 07 feb 2015, 16:19

anell je napisao/la:@AA23 yebo me svako ako ti ne doživiš slom živaca do tridesete
Umrijece covjek nece dudova docekat garant :mrgreen:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 07 feb 2015, 16:27

mene boli samo u sta se mi pretvaramo, u sta nasa igra postaje

kada je alexis tu mi presing igramo

danas je wenger pokazao svoju taktiku i evo, da nije doveo alexisa mi bi bili ko borusija nešto, da nam nije alexisa...

jedino je to pogodio ove sezone, takticki veze nema ko inace

da hoce doc koji trener da dovede : dmf, novi napadač, stavi ozila u sredinu

to bi bilo to, al neće wenger nikad svoje pulene ostavit i izbacit, ne ne

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 07 feb 2015, 16:29

AA23 je napisao/la:mene boli samo u sta se mi pretvaramo, u sta nasa igra postaje

kada je alexis tu mi presing igramo

danas je wenger pokazao svoju taktiku i evo, da nije doveo alexisa mi bi bili ko borusija nešto, da nam nije alexisa...

jedino je to pogodio ove sezone, takticki veze nema ko inace

da hoce doc koji trener da dovede : dmf, novi napadač, stavi ozila u sredinu

to bi bilo to, al neće wenger nikad svoje pulene ostavit i izbacit, ne ne
Sta fali Kokolu ka dmf-u :?:

Momak igra odlicno,i danas nije bio los ali se utopio u ovo sivilo ;)

VOLIM TE ČELIK!!!!!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 07 feb 2015, 16:40

al ko je backup dmf onda? momak jest strasan al ko garantuje da ce sljedecu sezonu odigrat na nivou? zato se provjereni igraci dovode a ne polovnjaci, nadam se da ce coquelin nastaviti s igrama i nAjvise se nadam da ce alexis biti spreman za naredni meč

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 07 feb 2015, 16:41

Joj ako City izgubi, ala smo onda ispušili :facepalm:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.