Calgari-MIlan -2
Stuttgart-Mgladbach -1
Frankfurt-Leverkusen-2
Burlney-CITY-2
Bordeaux-Nancy-1
na marku 44,39 nek mi je sa srecom

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Normala,sta si mislio da nece biti 2Willy je napisao/la:Došao Chelsea i dvojka i ps1.
na bwin je cini mi se blokirana, tako da je vrlo moguce...Emir_ZENICA je napisao/la:Catania-Palermo x- 1.90 ...Samo da ne bude kakva varka![]()
19TM87 je napisao/la:ja odigrtao danas: dortmund - 1, herta -2, dinamo.z - 2, bleckburn-2,inter-1 sevilja -1
na marku ipo 56 km dobitak
ma znam svjestan sam toga...ali makar cu past na kvoti 2,62, a ne ko svaki vikend 1,40 1,60flash je napisao/la:19TM87 je napisao/la:ja odigrtao danas: dortmund - 1, herta -2, dinamo.z - 2, bleckburn-2,inter-1 sevilja -1
na marku ipo 56 km dobitak
....sve okkk...samo svaka cast za herthu...nju da stavis i 3-znak bi ofulo
Ko kaže da uplaćujem 1 - 2 KM?jasko_juve je napisao/la:zasto bi bila sramota..ako mu prodju ova 2 listica on ce bit dobar 30 KM a to nije malo..gdje mozes naci 30 KM na putu??ako ima negdje javi![]()
![]()
samo naprijed hari..pare su i 2 KM i 5 KM..a ako si ti mrgude spreman dobit 100 KM na marku il 2 slobodno..covjek samo iznosi svoje misljenje..i njegovo je koliko ce uplacivat i po meni nije nikakva sramota..kad bi bio svaki dan u plusu 10 KM to je 300 mjesecno pa ti vidi..
![]()
A koliko uplacujes ??? Ako nije tajnaMrgood je napisao/la:Ko kaže da uplaćujem 1 - 2 KM?jasko_juve je napisao/la:zasto bi bila sramota..ako mu prodju ova 2 listica on ce bit dobar 30 KM a to nije malo..gdje mozes naci 30 KM na putu??ako ima negdje javi![]()
![]()
samo naprijed hari..pare su i 2 KM i 5 KM..a ako si ti mrgude spreman dobit 100 KM na marku il 2 slobodno..covjek samo iznosi svoje misljenje..i njegovo je koliko ce uplacivat i po meni nije nikakva sramota..kad bi bio svaki dan u plusu 10 KM to je 300 mjesecno pa ti vidi..
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.