Onu proslu anketu sam radio ja, a ovu Donie,
a to vam je u prenesenom znacenju kao da je film radio Kris Nolan s moje, odnosno Wes Anderson s njegove strane...

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Toga sam se najviše bojao.Klare je napisao/la:Anketa je nelegalna, nelegitimna, neprovjerena, nemastovita, i nije ispunila svoj glavni cilj!![]()
Klare je napisao/la:Onu proslu anketu sam radio ja, a ovu Donie,
a to vam je u prenesenom znacenju kao da je film radio Kris Nolan s moje, odnosno Wes Anderson s njegove strane...
Jes neko kupi kajmak onu proslu najvise radili ja i Donnie ti napisao onu zadnju anketu sad kao on nesto uradioKlare je napisao/la:Anketa je nelegalna, nelegitimna, neprovjerena, nemastovita, i nije ispunila svoj glavni cilj!![]()
Klare, stidi se.Pegi10 je napisao/la:Jes neko kupi kajmak onu proslu najvise radili ja i Donnie ti napisao onu zadnju anketu sad kao on nesto uradioKlare je napisao/la:Anketa je nelegalna, nelegitimna, neprovjerena, nemastovita, i nije ispunila svoj glavni cilj!![]()
Naravno da je namjenjen za djecu ako si ga gledao a ne spadaš u kategoriju 10-16 onda se zapitaj.Lillard je napisao/la:Sta vama znaci djeca? Hocete rec da je 10-16 godina glavna publika HP-a?
Nikako se ne bi slozio. Djetinjast nije, ne znam po cemu taj zakljucak.
Saurman je napisao/la:Naravno da je namjenjen za djecu ako si ga gledao a ne spadaš u kategoriju 10-16 onda se zapitaj.Lillard je napisao/la:Sta vama znaci djeca? Hocete rec da je 10-16 godina glavna publika HP-a?
Nikako se ne bi slozio. Djetinjast nije, ne znam po cemu taj zakljucak.
Eno sad, nas'o je ko ce se javiti, covjek koji umalo da komplet anketu unisti, unese sumnju, ucini je nepostenom, namjestenom.Pegi10 je napisao/la:Jes neko kupi kajmak onu proslu najvise radili ja i Donnie ti napisao onu zadnju anketu sad kao on nesto uradio
Da nisam zurio bilo bi sve uredu svi su glasovi bili dobro izbrojani samo sto sam prosao kraj filma a nisam ga uocio vidio je ja mislim messilla na koji sam nacin brojao tako da filmovi nisu bili poredani po broju glasova.Klare je napisao/la:Eno sad nas'o je ko ce se javiti, covjek koji umalo da komplet anketu syebe, unese sumnju, ucini je nepostenom, namjestenom.Pegi10 je napisao/la:Jes neko kupi kajmak onu proslu najvise radili ja i Donnie ti napisao onu zadnju anketu sad kao on nesto uradio
Umalo!
Zeman je napisao/la:Film - najprecijenjeniji svih vremena:
1. Gospodar prstenova: bilo koji dio
2. Gospodar prstenova: bilo koji od preostala dva dijela
3. Gospodar prstenova: taj što je ostao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.