Mislim da ne može prije nego što napuni 18 da ode iz BiH,jer sa njim moraju otići jedan od roditelja.rukfash je napisao/la:Amar je u ekipi sa mojim braticem , jeste se vratio , ali samo dok ne zavrsi papirologiju za Njemacku ! Strasan talenat , njemci su dolazili u Tuzlu sa njegovim menadzerom i gledali ga .
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
intercontinental
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
Intercontinental @
Ne znam ali znam sta mi mali bratov kaze , valjda ima opcija roditelji ili da ceka 18 . Kako god on ide gore sigurno . Vidio sam na njihovoj utakmici tri njemca i menadzera kako pricaju nesto na njemackom ! I on je pod agencijom od Kluba7 , izgleda da taj Ahmed zna odabrati igrace , cesto ga vidim sa Marjanom Djuricem na utakmicama djece ...
Ne znam ali znam sta mi mali bratov kaze , valjda ima opcija roditelji ili da ceka 18 . Kako god on ide gore sigurno . Vidio sam na njihovoj utakmici tri njemca i menadzera kako pricaju nesto na njemackom ! I on je pod agencijom od Kluba7 , izgleda da taj Ahmed zna odabrati igrace , cesto ga vidim sa Marjanom Djuricem na utakmicama djece ...
-
intercontinental
- Kontakt:
Ma oni su u talu.Ahmed je bio direktor Kluba 7 ,a Amir Spahić koji je sad pomoćnik Husrefu,Marjan ii Gala su bili treneri.rukfash je napisao/la:Intercontinental @
u transu pjesma nek zagrmi
Vidim onaj Mirza Hasanović potpisao za Radnicki.Nije on toliko los igrac, ono sto je kod nas pokazao je sasvim solidnoo.Mozda smo ga mi trebali pokupiti i ponovo ga prevaspitati, cigare, alkohol i zene mu zabraniti i moglo bi biti nesto od njeg
Sad jos moramo cekati tog nekog veznogg igraca kojem se svi nadamo da ce docii. 
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Ahmed je vlasnik Kluba7 , i ima neku agenciju sa njemcima to vidim na reklami na trgu gdje imaju kancelariju . Kad odes na njihov web stoji grb kluba7 i Slobode zajedno , po meni za respekt je ta njhova prica .
reci da se zayebavasfukarezv je napisao/la:Vidim onaj Mirza Hasanović potpisao za Radnicki.Nije on toliko los igrac, ono sto je kod nas pokazao je sasvim solidnoo.Mozda smo ga mi trebali pokupiti i ponovo ga prevaspitati, cigare, alkohol i zene mu zabraniti i moglo bi biti nesto od njegSad jos moramo cekati tog nekog veznogg igraca kojem se svi nadamo da ce docii.
Sloboda Tuzla
Mirza Hasanovic davno ko nesto obecavao , medjutim za Radnicki tamam ! Bez uvrede
Jel to onaj Hasanovic sto je Gosku uvalio 2 komada(1-4 rezultat) kad smo te godine ispali ? Ako jest to taj onda nije los igrac eh sad sta je s njega bilo to ne znam, znam da je igrao u Rumuniji jedno vrijeme.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ako bi volio veznog to je Rustemovic sto je iz Drine presao u Sarajevo . Djete zivilo u Tuzli islo u Gradjevinsku , opet taj Ahmed Klub7 ga doveo iz M. Zvornika , posle skole se vratio u Drinu pa OFK Beograd pa sad Sarajevo , e to bi bio uz Zebu pravi mali majstor , a djete nema vise od 20 godina .
ma brate dok je bio kod nas bio je sasvim solidan igrac, al' znam da ga je alkohol, zene i izlasci unistili.Uz neki ozbiljan rad sa momkom moze se on vratiti fino fudbaluu, jeste to stoji da ima veliku kocnicu u glavi, bas zbog te kocnice i ovih poroka on je otjeran iz Dinama B.Fudbal se ne moze zaboraviti igrati, il' znas il ne znas tako ti je tofukaratz je napisao/la:reci da se zayebavasfukarezv je napisao/la:Vidim onaj Mirza Hasanović potpisao za Radnicki.Nije on toliko los igrac, ono sto je kod nas pokazao je sasvim solidnoo.Mozda smo ga mi trebali pokupiti i ponovo ga prevaspitati, cigare, alkohol i zene mu zabraniti i moglo bi biti nesto od njegSad jos moramo cekati tog nekog veznogg igraca kojem se svi nadamo da ce docii.
kakav crni Mirza taj se davno oprostio od ozbiljnog fudbala
bio na probi i u Zvijezdi pa ga ljudi otjerali kad su vidjeli kakav je kloc
- TzBulevar87
- Kontakt:
Slazem se @rukfash u potpunosti. Što je najgore Rustemovic nam je ljetos nudjen za minimalac, al' dzaba kad to nasi nisu znali prepoznati...rukfash je napisao/la:Ako bi volio veznog to je Rustemovic sto je iz Drine presao u Sarajevo . Djete zivilo u Tuzli islo u Gradjevinsku , opet taj Ahmed Klub7 ga doveo iz M. Zvornika , posle skole se vratio u Drinu pa OFK Beograd pa sad Sarajevo , e to bi bio uz Zebu pravi mali majstor , a djete nema vise od 20 godina .
075
eh, kad je Chinaglia ovdje pisao za Rustemovića 
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
U iščekivanju sam nekog igrača da nam dođe na posudbu, recimo da bi Halil sjeo pravo, il Sila
Ipak smo i mi izašli u susret i Moranjkića pustili
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ja bih Selamovica poslao sa jedno 25 kg proteina i clanskom za teretanu. Momak zasluzuje da igra i tu bi mogao mnogo da napreduje.Benjo_AFC86 je napisao/la:U iščekivanju sam nekog igrača da nam dođe na posudbu, recimo da bi Halil sjeo pravo, il Sila![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
Citam po fcb taj ahmetovic jel.vec se prikljucio i da zbog tog ode ovaj u bratstvo.visak..imal istine u tome
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
carsijamosnik
- Kontakt:
ljudi ko je taj ahmetovic imal neki snimak za njega ili neki isjecci iz novina da vidimo ko je sta je mi kojima je nepoznat hvala ? i dal ima jos neki provjereni vjesti ko bi jos mogao uskocit ovi dana ko je ta osoba kao neki bum igrac kao bit cemo iznenadjeni a nista sve se usutilo ?!!!!!solinas je napisao/la:Citam po fcb taj ahmetovic jel.vec se prikljucio i da zbog tog ode ovaj u bratstvo.visak..imal istine u tome
Valjda ce u toku dana biti i zvanicnoo da je nas igracsolinas je napisao/la:Citam po fcb taj ahmetovic jel.vec se prikljucio i da zbog tog ode ovaj u bratstvo.visak..imal istine u tome
Mersudin Ahmetović, ako se ne varam, došao do prvog tima Slobode, nije se naigrao, otišao u Rusiju, tamo bio standardan u Rostovu, igrao za još dva ruska kluba, zatim otišao u Kazahstan
sad, ne znam u kakvom je stanju, niti je realno očekivat' da bude na nivou dok je bio u Rostovu, al' nije ni PL kao ruska liga
u martu puni 30 godina, mogao bi bit' stvarno odlično pojačanje, kažem mogao, to je samo do njega, kvalitet ima, da nema, ne bi do Rusije došao i bio standardan
ipak, ne bih davao izjave da će bit' pojačanje decenije
ipak, ne bih davao izjave da će bit' pojačanje decenije
E nije taj nazalost. U Avazu pise 24. godisnji Ahmetovic sto je ko fol igrao u Rumuniji. Pisalo se po forumu skoro o njemu. Nadam se da je Avaz pogresnog naveoChinaglia je napisao/la:Mersudin Ahmetović, ako se ne varam, došao do prvog tima Slobode, nije se naigrao, otišao u Rusiju, tamo bio standardan u Rostovu, igrao za još dva ruska kluba, zatim otišao u Kazahstansad, ne znam u kakvom je stanju, niti je realno očekivat' da bude na nivou dok je bio u Rostovu, al' nije ni PL kao ruska liga
u martu puni 30 godina, mogao bi bit' stvarno odlično pojačanje, kažem mogao, to je samo do njega, kvalitet ima, da nema, ne bi do Rusije došao i bio standardan
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
ma taj drugi Ahmetović (Esmir) je prevara, što je neko već pisao, svugdje zadovolji i potpiše, a nigdje ne igra 
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 12 gostiju.