neno#4 je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:fera je napisao/la:ovdje uopste ne treba pricati o igracima nisu oni krivi sto nisu dovoljno sposobni... uprava je kriva i VV ako je on selektirao tim na pocetku sezone. krivi su i konaković i beobasket jer su nam usrali posao oko mahalbasica itd.
u zadnje vrijeme nije nikako lijep osjecaj biti navijac sirokog. ja sam danas pogledao prve 3 minute utakmice i sve mi je bilo jasno. ugasio sam TV i cestitao Širokom na zasluzenoj pobjedi.
bravo + povrijeda ivanovica koji je igrao sjajno u napadu pa mu se moglo zazmuriti u odbrani i za kojega nisu doveli adekvatnu zamjenu, a sa mahalbasicem bi imali daleko manje problema pod kosem u odbrani i skoku
nermine, ovo pitanje odavno povlacis.....nista zlonamjerno da ti kazem da je za rasida trebalo kesirati pare koje mi nismo jednostavno imali...pa vidis kada je trebao da potpise za sienu da ljudi nisu htjeli da daju te pare.....sto se tice rasida, sve to stoji, koliko pratim igra vrlo lose sad gore u austriji, ustvari igrao je dok sam pratio, u posljednje vrijeme nisam bas nesto upratio....ne bi nista drugacije bilo ni da se konakovic i misko nisu mijesali u ovaj posao....al' svejedno to nista ne mijenja...mutljaros i krimos dino su sposobniji od ovog mlitavog bukve...ipak je bosna tada morala dobijati pare, sada ne....iz mnogo razloga koji nisu za ovaj dio sezone....
trebalo je kesirati veliki iznos poslje odluke radnog suda (ili suda za rad) u klagenfurtu, a prije toga ugovorom je bilo propisano 30 000 € ukoliko rasid zazeli napustiti klub poslije 1 godine, a sud u klagenfurtu je to presudio jer je njegov otac prije nego sto je bio punoljetan rasid potpisao da ovaj nece povlaciti tu klauzulu
e sada da su nasi imali mozga, kao sto nisu, pa da su otisli na FIBA sud i ove ne zanimaju takve pravne strane nego korist igraca, prosli bi maksimalno sa 50 00 €, a vjerovatno i manje najbolje ti pokazuje slucaj kk zagreb - planinic - kk siroki
i vidis misko je dosao sa konakovicem (jer ga je ovaj uveo u bosnu skoro kao partnera) upravo sa tom idejom i sa veoma dobrim vezama miska u FIBA preko veoma uticajnih srpskih predstavnika u istoj organizaciji, ali pod uslovom da rasid raskine ugovor sa sadasnjim menagerom i potpise sa miskom, ali to je toliko frapiralo i zgadilo rasida da je odmah napustio sarajevo i zavrsio sa bosnom i samim tim zadnju sansu da se on dovede kod nas
a izvini kako igrac igra lose ako u prosjeku daje 18,6 pt. (sut za 2 =54% i sut za 3=32,4%) i ima 8,6 skokova?!!!
http://www.eurobasket.com/player.asp?Cn ... rID=108016
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10