Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
topnik1 je napisao/la:Topnik1nije Distrik
Eto ga u frizderubega_afc je napisao/la:topnik1 je napisao/la:Topnik1nije Distrik
225-883, nazovi moj broj, javi mi se ti
Dje Dzevad XD
Mali, nemoj jeb.avattopnik1 je napisao/la:Eto ga u frizderubega_afc je napisao/la:topnik1 je napisao/la:Topnik1nije Distrik
225-883, nazovi moj broj, javi mi se ti
Dje Dzevad XD
![]()
![]()
Imaš tamo u virruelnom sportu u temi što sam postavio, instaliraj ono i imaš na BT sport 1 kanalu engleskom tek muAsharaK je napisao/la:Hajde momci srediite mi da gledam tekmu na mobu, idem sa curom al nrcu to da propustim. Zavolila je i ona Arsenal zbog mene.
Hvala ti, mnogo sam ti zahvalanJoseMourinho je napisao/la:Imaš tamo u virruelnom sportu u temi što sam postavio, instaliraj ono i imaš na BT sport 1 kanalu engleskom tek muAsharaK je napisao/la:Hajde momci srediite mi da gledam tekmu na mobu, idem sa curom al nrcu to da propustim. Zavolila je i ona Arsenal zbog mene.
I ostali za PC ima tamo kako mogu gledat taj kanal, super slika
Kakav net za ovo treba ?JoseMourinho je napisao/la:Imaš tamo u virruelnom sportu u temi što sam postavio, instaliraj ono i imaš na BT sport 1 kanalu engleskom tek muAsharaK je napisao/la:Hajde momci srediite mi da gledam tekmu na mobu, idem sa curom al nrcu to da propustim. Zavolila je i ona Arsenal zbog mene.
Ja imam ovaj hsov najjeftiniji/najlošiji i radianell je napisao/la:Kakav net za ovo treba ?JoseMourinho je napisao/la:Imaš tamo u virruelnom sportu u temi što sam postavio, instaliraj ono i imaš na BT sport 1 kanalu engleskom tek muAsharaK je napisao/la:Hajde momci srediite mi da gledam tekmu na mobu, idem sa curom al nrcu to da propustim. Zavolila je i ona Arsenal zbog mene.
Alexis Sanchez has failed a late fitness test this morning @DailyCannon DM #afc #Arsenal
Jesil ozbiljan ,mi smo to rezervisali prije pocetka sezone,ovdje se Wenger uplasio ako dobijemo,borbe za 3 mjesto pa smo zato popusiliDesole je napisao/la:mogli bi mi popusit ove godine i 4th place trophy
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.