Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

SamoZeljo
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la SamoZeljo » 05 feb 2015, 20:26

Zamislite da ga Edin zabije Barceloni...
Da li bi objavili sa koje tribine?
:rol: :rol:

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 05 feb 2015, 21:19

sramota je da se igrač kao edin spominje u kontekstu hoće li biti i na klupi, ili će na tribine...

on je igrač za veće stvari, trenutno je u klubu u kojem ih ne može ostvarivati... na nivou kluba može, ali na privatnom teško... osim ako te veće stvari se ne gledaju samo kroz saldo na računu...

Jordan23
Kontakt:

Post Postao/la Jordan23 » 05 feb 2015, 22:41

Stvarno se sikiram... Ne znam kako cu veceras spavati. Zao mi Edina. Znam da se i on mnogo sikira, a kolege u Manchesteru nisu korektni prema njemu. Da mu barem ima neko malo supice skuhat i barem jedan kolut pite dati, mnogo bi mi znacilo...

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 05 feb 2015, 23:29

Koliko ce minuta dobiti u ova dva nastupa Citya?

-10,5+
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 05 feb 2015, 23:44

Dabogda neigro vise za repku ni za sity i tada ces biti heroj nacije.De malo podjeli para ovim sto svrasavaju na tvoju klupu ili promasaj.Posto si im nocna mora.

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 06 feb 2015, 09:30

slika

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 06 feb 2015, 09:36

SamoZeljo je napisao/la: Kakva anketa kakvi bakraci. Anketa gradskog portala neko mjerilo ili tamo komentar nekog bezveznjaka sa facebooka kojeg je neko namjerno nasao i misli da je iznio nesto vazno postovanja. HAHAHA :rol:
Isto kao i ona što si ti postavio sa katalonskog Sporta, na temi o Premu, o navijačima, toliko su oni relevantni za to pitanje :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 feb 2015, 09:43

Toliko se trude da ga pokopaju, ali samo zabijaju autogolove, još kad počne da rafala u narednom periodu :njanjanja:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 06 feb 2015, 09:46

Virtu4l je napisao/la:Toliko se trude da ga pokopaju, ali samo zabijaju autogolove, još kad počne da rafala u narednom periodu :njanjanja:
Kapiten je uvijek igrao bolje u proljetnom dijelu, jos od zlatnog doba iz Wolfsburga.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 06 feb 2015, 10:56

bulbasor je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Toliko se trude da ga pokopaju, ali samo zabijaju autogolove, još kad počne da rafala u narednom periodu :njanjanja:
Kapiten je uvijek igrao bolje u proljetnom dijelu, jos od zlatnog doba iz Wolfsburga.
svi želimo ovo jer znamo da je u mogućnosti!!!

ovo trenutno nije njegov vrh niti maximum 100 %, dakle o tome se priča, onaj ko kaže da džeko ne može više od ovog trenutno je lud! a biti zadovoljan i sladiti se sa nečim od čeg može puno bolje i puno jače je meni neobjašnjivo...

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 06 feb 2015, 11:38

Bio je premoren - pa tolike godine je igrao bez pauze i povreda i za klubove i za reprezentaciju!

Sa Džekom je sve ok i vratiće se u formu, ja se ne brinem.
#Salihović

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 06 feb 2015, 13:32

Sta mislis koliko ce minuta dobiti? Pogadjaj. :njanjanja:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 06 feb 2015, 13:37

To kapitenu,. izdominiraj...

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 feb 2015, 14:30

plavipatriota je napisao/la:svi želimo ovo jer znamo da je u mogućnosti!!!

ovo trenutno nije njegov vrh niti maximum 100 %, dakle o tome se priča, onaj ko kaže da džeko ne može više od ovog trenutno je lud! a biti zadovoljan i sladiti se sa nečim od čeg može puno bolje i puno jače je meni neobjašnjivo...
On vec 4-5 godina ne igra svoj maksimum. Jos sezona dvije i zagazit ce u tridesete i tada ce vec biti kasno. Nikad on u ovom klubu nece biti ispred Aguera nikada ( osim u slucaju povrede ) a sto se tice ovog novog Bonya to se jos nezna.
Greivis je napisao/la:Koliko ce minuta dobiti u ova dva nastupa Citya?

-10,5+
Protiv Barcelone ce dobiti 10-20 minuta ako budu lovili rezultat na kraju utakmice najvjerovatnije. Poceti ce i jednu i drugu utakmicu na klupi. A sto se tice derbija kao sto je bio ovaj neki dan protiv Chelsea. Tu ostaje da vidimo dali ce Pellegrini nastaviti da igra sa samo jednim napadacem ili sa dvojicom.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 07 feb 2015, 02:47

Dosao je jedan Negredo pa nije mogo maći pa je bio i onaj Adebayor Santa Kruz čini mi se p je i on otiso i tako dalje ali prevelik je zalogaj Bony trenutno ima najbolju formu..Džeko već duže nema motiva za igru u City-u prelazak u durgi klub bi ga razdrmao i natjerao da radi i pokaže šta može šteta onakav potencijal iz Volfsburga da ostane samo kao potencijal..BiH neće dugo imati takvog igrača možda nekad KOlašinac ili Bešić uspiju ostalo je sve prosjek evo naprimjer Pjanić već 3 sezone igra u Romi svaku bitnu utakmicu u LP propane ko kauč..

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 07 feb 2015, 11:50

Eno Mirror objavio tekst u vezi izbacivanja Jovetića iz ekipe za LP a pogledajte dole na dnu rezultate ankete "koga je trebao City izostaviti iz tima LP"

Jovetić 45% Džeko 40% glasova :roll:

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 07 feb 2015, 11:55

Alucard je napisao/la:Eno Mirror objavio tekst u vezi izbacivanja Jovetića iz ekipe za LP a pogledajte dole na dnu rezultate ankete "koga je trebao City izostaviti iz tima LP"

Jovetić 45% Džeko 40% glasova :roll:
Nema tu ništa čudno, navijači su sad euforični oko Bonya, a Džeko je dugo bio povrijeđen pa su već zaboravili da im je donio titulu u prošloj sezoni. Tako to ide s ljudima, mi smo još gori po tom pitanju...

Ali 100% vjerujem u Džekin povratak u formu.
#Salihović

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 07 feb 2015, 12:03

al vole ga navijači :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

na ovom forumu ima ljudi koji misle da što imaju više postova više znaju o sportu...

zbog toga što misle da imaju rejting nekog bitnog forumaša (ustvari su samo viđeni forumaši jer napišu postova more, ali oni to sebi u glavi predstavljaju kao da su popularni zbog toga što pišu), oni namjerno kontriraju jer ne žele imati isto mišljenje kao većina, oni su u maštama svojim iznad većine, sportski poznavaoci kakvih nema, tako da moraju drugačije nešto reći... to drugačije obično veze s temom nema niti ikakvog smisla, ali eto, drugačije je...

KAKVE VEZE IMA VOLE LI GA NAVIJAČI KAD FRAJER VIŠE SJEDI NEGO ŠTO IGRA?
da ga na grb stave, nema dobar status u citiju i više je kvalitetan back up nego bitan neki igrač...
dobru sam stvar pročitao neki dan: "Džeko je najbolja zamjena jer niko njegove kvalitete ne želi biti zamjena"...

Imam osjećaj da mu odavno nije previše do fudbala, uzima pare, nekad nešto odigra, među našim narodom će uvijek biti legenda samo na osnovu onog iz Wolfsburga, već tad je mogao završiti karijeru...

A i to vole ga navijači ili ne vole, stvarno čitam forume i rijetki su igrači koje navijači citija ne vole :mrgreen:

Uostalom, zar svi ne želimo da bude na svom maximumu (što trenutno nije, ko misli da jeste nije ok nešto sa njim)?
Ne ide mi u glavu da je nekom stalo da ostane u Citiju IAKO ZNA DA NIJE NA MAX!
Realno, mene boli qrac koliko zarađuje, na šta troši, šta radi, bitno je da se vrati u one zlatne dane i počne razvaljivat, a da se zadovoljavam tim da on uzima velike pare, a ne igra dobro-ne želim i ne mogu...
Jedino što imam od Edina Džeke je promocija BiH i veselje kad on zabije gol, to što mu kapaju milioni na saldo ne predstavlja mi neku uživanciju...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 feb 2015, 12:18

Bitno je da ga vole i cijene oni na tribinama, praviti sliku sebi na osnovu neke ankete ili bluemoona je nebulozno. Ista situacija je na nasem forumu, nedaj boze da neki stranac okarakterizira i pravi sliku navijaca repke BiH citajuci ovaj forum.

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 07 feb 2015, 12:20

Goalgetter je napisao/la:Bitno je da ga vole i cijene oni na tribinama, praviti sliku sebi na osnovu neke ankete ili bluemoona je nebulozno. Ista situacija je na nasem forumu, nedaj boze da neki stranac okarakterizira i pravi sliku navijaca repke BiH citajuci ovaj forum.
evo vole ga već duže vrijeme eto, ali šta mu to pomaže? realno sve kad se poreda više je dobra zamjena nego bitan igrač citija!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.