FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

intercontinental
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la intercontinental » 06 feb 2015, 22:51

rukfash je napisao/la:Amar je u ekipi sa mojim braticem , jeste se vratio , ali samo dok ne zavrsi papirologiju za Njemacku ! Strasan talenat , njemci su dolazili u Tuzlu sa njegovim menadzerom i gledali ga .
Mislim da ne može prije nego što napuni 18 da ode iz BiH,jer sa njim moraju otići jedan od roditelja.
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 06 feb 2015, 22:56

Intercontinental @
Ne znam ali znam sta mi mali bratov kaze , valjda ima opcija roditelji ili da ceka 18 . Kako god on ide gore sigurno . Vidio sam na njihovoj utakmici tri njemca i menadzera kako pricaju nesto na njemackom ! I on je pod agencijom od Kluba7 , izgleda da taj Ahmed zna odabrati igrace , cesto ga vidim sa Marjanom Djuricem na utakmicama djece ...

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 06 feb 2015, 23:00

rukfash je napisao/la:Intercontinental @
Ne znam ali znam sta mi mali bratov kaze , valjda ima opcija roditelji ili da ceka 18 . Kako god on ide gore sigurno . Vidio sam na njihovoj utakmici tri njemca i menadzera kako pricaju nesto na njemackom ! I on je pod agencijom od Kluba7 , izgleda da taj Ahmed zna odabrati igrace , cesto ga vidim sa Marjanom Djuricem na utakmicama djece ...
Ma oni su u talu.Ahmed je bio direktor Kluba 7 ,a Amir Spahić koji je sad pomoćnik Husrefu,Marjan ii Gala su bili treneri.
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 06 feb 2015, 23:08

Vidim onaj Mirza Hasanović potpisao za Radnicki.Nije on toliko los igrac, ono sto je kod nas pokazao je sasvim solidnoo.Mozda smo ga mi trebali pokupiti i ponovo ga prevaspitati, cigare, alkohol i zene mu zabraniti i moglo bi biti nesto od njeg :D Sad jos moramo cekati tog nekog veznogg igraca kojem se svi nadamo da ce docii. :mrgreen:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 06 feb 2015, 23:11

Ahmed je vlasnik Kluba7 , i ima neku agenciju sa njemcima to vidim na reklami na trgu gdje imaju kancelariju . Kad odes na njihov web stoji grb kluba7 i Slobode zajedno , po meni za respekt je ta njhova prica .

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 06 feb 2015, 23:13

fukarezv je napisao/la:Vidim onaj Mirza Hasanović potpisao za Radnicki.Nije on toliko los igrac, ono sto je kod nas pokazao je sasvim solidnoo.Mozda smo ga mi trebali pokupiti i ponovo ga prevaspitati, cigare, alkohol i zene mu zabraniti i moglo bi biti nesto od njeg :D Sad jos moramo cekati tog nekog veznogg igraca kojem se svi nadamo da ce docii. :mrgreen:
reci da se zayebavas :? kakav crni Mirza taj se davno oprostio od ozbiljnog fudbala :!: bio na probi i u Zvijezdi pa ga ljudi otjerali kad su vidjeli kakav je kloc
Sloboda Tuzla

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 06 feb 2015, 23:15

Mirza Hasanovic davno ko nesto obecavao , medjutim za Radnicki tamam ! Bez uvrede

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 06 feb 2015, 23:19

Jel to onaj Hasanovic sto je Gosku uvalio 2 komada(1-4 rezultat) kad smo te godine ispali ? Ako jest to taj onda nije los igrac eh sad sta je s njega bilo to ne znam, znam da je igrao u Rumuniji jedno vrijeme.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 06 feb 2015, 23:21

Ako bi volio veznog to je Rustemovic sto je iz Drine presao u Sarajevo . Djete zivilo u Tuzli islo u Gradjevinsku , opet taj Ahmed Klub7 ga doveo iz M. Zvornika , posle skole se vratio u Drinu pa OFK Beograd pa sad Sarajevo , e to bi bio uz Zebu pravi mali majstor , a djete nema vise od 20 godina .

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 06 feb 2015, 23:22

fukaratz je napisao/la:
fukarezv je napisao/la:Vidim onaj Mirza Hasanović potpisao za Radnicki.Nije on toliko los igrac, ono sto je kod nas pokazao je sasvim solidnoo.Mozda smo ga mi trebali pokupiti i ponovo ga prevaspitati, cigare, alkohol i zene mu zabraniti i moglo bi biti nesto od njeg :D Sad jos moramo cekati tog nekog veznogg igraca kojem se svi nadamo da ce docii. :mrgreen:
reci da se zayebavas :? kakav crni Mirza taj se davno oprostio od ozbiljnog fudbala :!: bio na probi i u Zvijezdi pa ga ljudi otjerali kad su vidjeli kakav je kloc
ma brate dok je bio kod nas bio je sasvim solidan igrac, al' znam da ga je alkohol, zene i izlasci unistili.Uz neki ozbiljan rad sa momkom moze se on vratiti fino fudbaluu, jeste to stoji da ima veliku kocnicu u glavi, bas zbog te kocnice i ovih poroka on je otjeran iz Dinama B.Fudbal se ne moze zaboraviti igrati, il' znas il ne znas tako ti je to :D

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 07 feb 2015, 10:31

rukfash je napisao/la:Ako bi volio veznog to je Rustemovic sto je iz Drine presao u Sarajevo . Djete zivilo u Tuzli islo u Gradjevinsku , opet taj Ahmed Klub7 ga doveo iz M. Zvornika , posle skole se vratio u Drinu pa OFK Beograd pa sad Sarajevo , e to bi bio uz Zebu pravi mali majstor , a djete nema vise od 20 godina .
Slazem se @rukfash u potpunosti. Što je najgore Rustemovic nam je ljetos nudjen za minimalac, al' dzaba kad to nasi nisu znali prepoznati... :roll:
075

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 07 feb 2015, 10:41

eh, kad je Chinaglia ovdje pisao za Rustemovića ;)

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 07 feb 2015, 12:08

U iščekivanju sam nekog igrača da nam dođe na posudbu, recimo da bi Halil sjeo pravo, il Sila :mrgreen:

Ipak smo i mi izašli u susret i Moranjkića pustili :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 07 feb 2015, 12:43

Benjo_AFC86 je napisao/la:U iščekivanju sam nekog igrača da nam dođe na posudbu, recimo da bi Halil sjeo pravo, il Sila :mrgreen:

Ipak smo i mi izašli u susret i Moranjkića pustili :mrgreen:
Ja bih Selamovica poslao sa jedno 25 kg proteina i clanskom za teretanu. Momak zasluzuje da igra i tu bi mogao mnogo da napreduje.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 07 feb 2015, 13:21

Citam po fcb taj ahmetovic jel.vec se prikljucio i da zbog tog ode ovaj u bratstvo.visak..imal istine u tome
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

carsijamosnik
Kontakt:

Post Postao/la carsijamosnik » 07 feb 2015, 13:47

solinas je napisao/la:Citam po fcb taj ahmetovic jel.vec se prikljucio i da zbog tog ode ovaj u bratstvo.visak..imal istine u tome
ljudi ko je taj ahmetovic imal neki snimak za njega ili neki isjecci iz novina da vidimo ko je sta je mi kojima je nepoznat hvala ? i dal ima jos neki provjereni vjesti ko bi jos mogao uskocit ovi dana ko je ta osoba kao neki bum igrac kao bit cemo iznenadjeni a nista sve se usutilo ?!!!!!

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 07 feb 2015, 13:48

solinas je napisao/la:Citam po fcb taj ahmetovic jel.vec se prikljucio i da zbog tog ode ovaj u bratstvo.visak..imal istine u tome
Valjda ce u toku dana biti i zvanicnoo da je nas igrac :pray: :pray:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 07 feb 2015, 13:51

Mersudin Ahmetović, ako se ne varam, došao do prvog tima Slobode, nije se naigrao, otišao u Rusiju, tamo bio standardan u Rostovu, igrao za još dva ruska kluba, zatim otišao u Kazahstan :D sad, ne znam u kakvom je stanju, niti je realno očekivat' da bude na nivou dok je bio u Rostovu, al' nije ni PL kao ruska liga :mrgreen: u martu puni 30 godina, mogao bi bit' stvarno odlično pojačanje, kažem mogao, to je samo do njega, kvalitet ima, da nema, ne bi do Rusije došao i bio standardan

ipak, ne bih davao izjave da će bit' pojačanje decenije :mrgreen:

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 07 feb 2015, 13:55

Chinaglia je napisao/la:Mersudin Ahmetović, ako se ne varam, došao do prvog tima Slobode, nije se naigrao, otišao u Rusiju, tamo bio standardan u Rostovu, igrao za još dva ruska kluba, zatim otišao u Kazahstan :D sad, ne znam u kakvom je stanju, niti je realno očekivat' da bude na nivou dok je bio u Rostovu, al' nije ni PL kao ruska liga :mrgreen: u martu puni 30 godina, mogao bi bit' stvarno odlično pojačanje, kažem mogao, to je samo do njega, kvalitet ima, da nema, ne bi do Rusije došao i bio standardan
E nije taj nazalost. U Avazu pise 24. godisnji Ahmetovic sto je ko fol igrao u Rumuniji. Pisalo se po forumu skoro o njemu. Nadam se da je Avaz pogresnog naveo

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 07 feb 2015, 13:58

ma taj drugi Ahmetović (Esmir) je prevara, što je neko već pisao, svugdje zadovolji i potpiše, a nigdje ne igra :rol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.