da se otislo u OT imao bi 50p ut TD ebem ti srecu
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ne bjeze im samo oni. Kako igraju Pelicansi ce najprije u PO. Lijepo je vidjeti Evansa da dobro igra. Veliki talenat.LeBronfan je napisao/la:PO bježi Thunderima, Sunsi kontroliraju Jazz i udaljavaju se pomalo
Nije on ni nalik Duncanu u ofanzivnoj igri...U napadu mu se ,za sada,jos uvijek sve svodi na lob pass i sut s poludistance,dok je Duncan od prvog dana imao sve poteze koje ima i danas,a prije svega mislim na igru ledjima...Davis je nova "vrsta".emir18 je napisao/la:Tim Duncana vol 2,a kad se sjetim da se pisalo ovdje da je precjenjen da ne zasluzuje da bude prvi Pick
Naravno da igrom ledjima tesko ko moze biti slican Duncanu jer to se jednom radja,sa poludistance odlican podsjeca me na KG dok je bio mladji,u odbrani je Daivs vec sad na nivou Duncana,mogao bi imati karijeru kao Tim,samo da odabere pravi tim kada bude odlazio jer da igra u nekom konkurentnom timu mogao je biti najmladji MVP ikada,steta sto mu ne mogu u NO napraviti PO ekipu i sto tako olako gube tako klasne igrace i onda moraju sve iznova.NEZALAGANJE je napisao/la:Nije on ni nalik Duncanu u ofanzivnoj igri...U napadu mu se ,za sada,jos uvijek sve svodi na lob pass i sut s poludistance,dok je Duncan od prvog dana imao sve poteze koje ima i danas,a prije svega mislim na igru ledjima...Davis je nova "vrsta".emir18 je napisao/la:Tim Duncana vol 2,a kad se sjetim da se pisalo ovdje da je precjenjen da ne zasluzuje da bude prvi Pick
Nemoj to, onda nam pick ne znaci nistaGreivis je napisao/la:Ne bjeze im samo oni. Kako igraju Pelicansi ce najprije u PO. Lijepo je vidjeti Evansa da dobro igra. Veliki talenat.LeBronfan je napisao/la:PO bježi Thunderima, Sunsi kontroliraju Jazz i udaljavaju se pomalo
Zaboravio sam dodati Atlantu koja je ekonomski i medijski moćna, a na zapadu manje više Phoenix i Portland koji su slabiji ali eto, ostalo je manje vise provincija.Kobe Bryant je napisao/la:Šuplja priča, LA, NY i Chicago su van konkurencije a opet tu istok vodi, a ostalo me nemozes ubijediti da su Philla, Boston, Orlando, Miami i Toronto toliko siromašniji od Dallasa, Houstona i San Francisca ostalo je približno, osim Detroita koji je bankrot, ali opet je 5 - 3 za istok i plus ona 3 glavna grada ispada 8-5 za istok u ekonomiji, a druga je stvar skrtos i nesposobnosttuzlak1987 je napisao/la:@Donnie
Jasta eto Houston je razvio Hardena , Arizu i Howarda. Dallas Parsonsa, Ronda i Ellisa. Phoenix Bledsoea i Thomasa, NO Holidaya i Evansa. GSW Boguta i Leea i Iggyja, Lakersi sve svoje igrace u zadnjih deset godina i vise, Memphis Greena i Randolpha, Clippersi kraljevski. Paula i to je to, prakticno trose da su PO ekipa..
Trose jasta nego svi trose. Izuzeci su Spursi, Portland.
Ekipe koje trenutno na zapadu razvijaju i nisu dovele zvijezdu ili dvije kao Nuggets, Jazz, Wolves i Sacramento normalno nisu u PO.
Na istoku vecina razvija godinama. Izuzeci Nets, Knicks, Miami i od ove godine Cleveland.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Vjerovatno nece ni znaciti vama, jer ako ista planirate iz Denvera uzimati, vjerovatno taj pik i saljete, tako da..alemsa je napisao/la:Nemoj to, onda nam pick ne znaci nistaGreivis je napisao/la:Ne bjeze im samo oni. Kako igraju Pelicansi ce najprije u PO. Lijepo je vidjeti Evansa da dobro igra. Veliki talenat.LeBronfan je napisao/la:PO bježi Thunderima, Sunsi kontroliraju Jazz i udaljavaju se pomalo
Phx ili okc, nista NOLA
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.