I 4 god. razlike polako vidjeti ćemo i Juku za 4 god. gdje će biti

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Sad kod ovog ulaza se vidjelo sreca da su sudili faul. Upravu su bili ovi ovdje koji su govorili da treba jos puno raditi na tehnici jer mu to jedino fali. Ja prije nisam toliko detaljno gledao samo bas se vidi. Naprimjer skoro uvijek ulazi desnom rukom pod kos. CIm je na drugoj strani reketa i treba uci lijevom rukom ne izgleda toliko siguran i ne nudi se toliko. A trebao bi biti skoro jednako siguran sa obadvije ruke. Kada pojaca tehniku i pocne igrati hladnokrvnije-smireno tada ce tek jos napredovati. Nadam se da mu Denver nece pravit probleme poslje sezone zbog neke zelje da individualno trenira sa njima zbog reprezentacije. Juka je snazniji od Vucevica. Samo ovaj puno vise koristi tehniku zato je i opasniji.Janez je napisao/la:@Ajax
I 4 god. razlike polako vidjeti ćemo i Juku za 4 god. gdje će bitiHaman su u isto vrijeme zaigrali u NBA ( sa 20. ako se ne varam)
Poredis ROOKIE igraca koji je igro za CEDEVITU prosle sezone ima 20 godina sa Vucevicem?Ajax je napisao/la:Vucevic je puno bolji. Covjek postize skoro 20 poena u prosjeku i puno manje grijesi. Vucevic ima bolju tehniku. A Juka ide samo na snagu i jako malo na tehniku, finte. Juka ima dobar sut van reketa za centra i dobro izvodi slobodna bacanja. Fali mu jaca tehnika i malo smirenosti pod kosem.curryrevenge je napisao/la:Juka je za mene centar sa najvecom buducnoscu u nba.. evo gledam trenutno nema niko perspektivniji od njega. Jedino mu vucevic i houvard mogu parirati
Zaboravio sam da se volis zajebavati odnosno pretjeravati pa si me malo zaveocurryrevenge je napisao/la:Ma nurkic ce biti mvp za 6 godina ako nastavi ovim tempom oborice rekord ox chamberlejna od 80 poena
Nisam nesto pratio City zadnjih dana tako da nemogu sa sigurnoscu tvrditi. Mislim da je 2/3 da ce poceti obadvojica i 1/3 da ce poceti samo Aguero.curryrevenge je napisao/la:Sve u dobrom duhu ajax druze. Posto cijenim tebe ko covjeka da te pitam sta mislis ko sutrea pocinje dzeko aguero obojica?
Ma nek bude ko Kareem i ja zadovoljan.curryrevenge je napisao/la:Ma nurkic ce biti mvp za 6 godina ako nastavi ovim tempom oborice rekord ox chamberlejna od 80 poena
ako aludiras na ovih Jukinih 1/10, tu je sve cisto..Bassha je napisao/la:Svaki put kad dotaknes loptu u nba se racuna kao sut na kos hahaha.. naucio sam nesto novo..
Papastathopoulos je napisao/la:ako aludiras na ovih Jukinih 1/10, tu je sve cisto..Bassha je napisao/la:Svaki put kad dotaknes loptu u nba se racuna kao sut na kos hahaha.. naucio sam nesto novo..
onda se prosipa dzaba, on ona polaganja i suteve iz odbojke garant ne racuna kao sut...sta bi bilo da nije to fulao sinoc, kako bi mu upisali u statistiku ?Bassha je napisao/la:Papastathopoulos je napisao/la:ako aludiras na ovih Jukinih 1/10, tu je sve cisto..Bassha je napisao/la:Svaki put kad dotaknes loptu u nba se racuna kao sut na kos hahaha.. naucio sam nesto novo..
To je JUKA objavio na svom fb-u
Evo ovako na prvu :curryrevenge je napisao/la:Juka je za mene centar sa najvecom buducnoscu u nba.. evo gledam trenutno nema niko perspektivniji od njega. Jedino mu vucevic i houvard mogu parirati
Trenutno korisnika/ca: filip13, Hrammm1921, SamoDaKazeem i 32 gosta.