Ma kakvi, ne daj Božeinvincible1921 je napisao/la:nisam gledo tekmu , al vidim melo izdominirojoj sve me nesto strah da ce Gallowaza trejdat

Ma kakvi, ne daj Božeinvincible1921 je napisao/la:nisam gledo tekmu , al vidim melo izdominirojoj sve me nesto strah da ce Gallowaza trejdat
haj marc ili millsap mi je jasno, melo je tu uz THJ onda okafor...al ko bi jos mogo cinit rosterCarlo je napisao/la:Ma kakvi, ne daj Božeinvincible1921 je napisao/la:nisam gledo tekmu , al vidim melo izdominirojoj sve me nesto strah da ce Gallowaza trejdat
On nam je sljedeće sezone ako Bog da šesti igrač
Kako su krenuli i Gasol i Millsap s svojim timovima postoji mnogo šansi da ostanu tamo gdje jesuinvincible1921 je napisao/la:haj marc ili millsap mi je jasno, melo je tu uz THJ onda okafor...al ko bi jos mogo cinit rosterCarlo je napisao/la:Ma kakvi, ne daj Božeinvincible1921 je napisao/la:nisam gledo tekmu , al vidim melo izdominirojoj sve me nesto strah da ce Gallowaza trejdat
On nam je sljedeće sezone ako Bog da šesti igrač
nemam neku ideju
The Knicks Wall @TheKnicksWall 3 hours ago
.@carmeloanthony and @SpikeLee will coach during the 2015 NBA Celebrity All Star Game. @ALLAN_HOUSTON is playing and is expected to drop 50.
Bargnani igra vecerasAl Iannazzone @Al_Iannazzone 1h1 hour ago
When Derek Fisher was asked if everyone was available tonight, he said, "Capital Y, Capital E, Capital S."
Ja sam zaboravio i kako taj čovjek izgledaCarlo je napisao/la:Bargnani igra vecerasAl Iannazzone @Al_Iannazzone 1h1 hour ago
When Derek Fisher was asked if everyone was available tonight, he said, "Capital Y, Capital E, Capital S."![]()
![]()
Da ti osvježim malo pamćenje.Thranduil je napisao/la:Ja sam zaboravio i kako taj čovjek izgledaCarlo je napisao/la:Bargnani igra vecerasAl Iannazzone @Al_Iannazzone 1h1 hour ago
When Derek Fisher was asked if everyone was available tonight, he said, "Capital Y, Capital E, Capital S."![]()
![]()
Ovo dok je bio deblji?Donnie Darko je napisao/la: Da ti osvježim malo pamćenje.
http://s10.postimg.org/wmkl9jwe1/andrea.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Nema na čemu.
SPORTSTALK1240 @sportstalk1240 48m
Our thoughts and prayers to former #NYK Anthony Mason, who had a heart attack and 9 hours of surgery today...
"My heart always lies with the Knicks," Stoudemire said. "My loyalty is with [Knicks owner] Mr. [Jim] Dolan. I feel like New York is my home now. I feel like I'm a New Yorker for sure.
"I have a farm here. I have family and friends here. New York will always be my home whether I am here playing for the Knicks or not."
Tina Cervasio @TinaCervasio 2h2 hours ago
Amar'e... "I leave the #Knicks with a heavy heart, I wish the organization the best of luck. Once a Knick always a Knick.
Melo ove sedmice ide na operaciju koljena, 4-6 mjeseci out.Al Iannazzone @Al_Iannazzone 8 minutes ago
On trade deadline: Phil said he expects it to be a busy day today and tomorrow
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.