FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ionako ce pricati da smo mesari 
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Sta je ovo, tema na samrti?!
Inace danas u 14:00 prvi trening na Tusnju poslije povratka iz Medjugorja.
Krpic izjavio da kad bude zavrsavao karijeru da ce to biti u Slobodi.
Hvala Sulji, borac na terenu, pravu fajter!
Insideri, imal kakvih novosti, sta se desava u klubu, hoceli biti jos novih igraca ili je to to?
Pozdrav
Inace danas u 14:00 prvi trening na Tusnju poslije povratka iz Medjugorja.
Krpic izjavio da kad bude zavrsavao karijeru da ce to biti u Slobodi.
Hvala Sulji, borac na terenu, pravu fajter!
Insideri, imal kakvih novosti, sta se desava u klubu, hoceli biti jos novih igraca ili je to to?
Pozdrav
Krpić je igrač koga moraš cijeniti, uvijek daje sve od sebe na terenu, a to je ono što svaki navijač želi da vidi od svojih igrača, tako da on osjeća poštovanje i podršku navijača, a kako je i sam rekao, Tuzla mu je drugi dom!
Suljo Killer
Suljo Killer
Samo 5-6 dana ce biti u Tuzli pa ponovo u Medjugorje na finalne pripreme? Ne kontam zasto su se i vracali ovamo, ionako je vrijeme krs, jos da se handre te ovamo, te tamo...
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Ako bude istina da se ekipi prikljucuje Ahmetovic , koji je igrao u Rusiji onda se stvarno pojacavamo i pravi se kostur prave ekipe !
ne iznosi brate sve informacije na forum, prosle zime smo syebali transfer Travancica radi toga (na kraju pozitivno ispalo)rukfash je napisao/la:Ako bude istina da se ekipi prikljucuje Ahmetovic , koji je igrao u Rusiji onda se stvarno pojacavamo i pravi se kostur prave ekipe !
Sloboda Tuzla
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Koji ba Ahmetovicrukfash je napisao/la:Ako bude istina da se ekipi prikljucuje Ahmetovic , koji je igrao u Rusiji onda se stvarno pojacavamo i pravi se kostur prave ekipe !
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Valjda nas Mujka napusta, od sutra je ponovo igrac Bratstva. Zao mi je Mujke, dobar i zahvalan igrac. Najbolji strijelac Slobode prosle sezone! Razumijem ga hoce da igra, a kod nas konkurencija postaje sve veca, iako mislim da bi nam koristio u poslednjih pola sata kao igrac s klupe. To je dokazao vise puta. U svakom slucaju hvala ti Jasmine i sretno u nastavku karijere!
staragarda Mersudin Ahmetovic sto je igrao dugo godina u Rusiji
Adem i Sica digli pare na njemu a momak je bio najperspektivniji napadac u ligi
treba biti realan i reci da Mujka nije za premijer lige imamo Igora, Sulejmana, malog Mikija Muica i ako dodje Ahmetovic bilo bi previse igraca a Husref igra samo s jednim spicem 
Sloboda Tuzla
-
intercontinental
- Kontakt:
S.r.a.n.j.e. ode nam Mujka.Sve najbolje majstore

u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
U j e b o te kabas. ....pa to bi bill pojacanje decenije. ...ko ce to platit...coovjek je igrao rusk u ligu, godinamafukaratz je napisao/la:staragarda Mersudin Ahmetovic sto je igrao dugo godina u RusijiAdem i Sica digli pare na njemu a momak je bio najperspektivniji napadac u ligi
treba biti realan i reci da Mujka nije za premijer lige imamo Igora, Sulejmana, malog Mikija Muica i ako dodje Ahmetovic bilo bi previse igraca a Husref igra samo s jednim spicem
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ahmetovica nisu prodali Sica i Adem , odveo ga je Ahmed iz Kluba 7 , on mu je menadzer i koliko znam klub je dobio transfer , tu Sica nije uspio nista da se omrsi . Meni drag igrac i radujem se , vidio sam ga danas sa menadzerom i malo se raspitao od ljudi koji ga znaju i otud informacija .
Hajdee samo jos Ahmetovicccc i jedan vezniii

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Jos Ahmetovic i Montolivo
.
U kojim pravcima idu Sloboda i AC Milan, za par godina komotno cemo im otimati slobodne igrace diljem Evrope.Zodiac je napisao/la:Jos Ahmetovic i Montolivo.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
-
intercontinental
- Kontakt:
Ja sam čuo da se Amar Suljić što je bio tamo u Leipzigu ,vratio u BiH i da igra za juniore Slobode...
Zna li neko nešto više?
Zna li neko nešto više?
u transu pjesma nek zagrmi
Kupuj to dok je dolar velik Azmire
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
Amar je u ekipi sa mojim braticem , jeste se vratio , ali samo dok ne zavrsi papirologiju za Njemacku ! Strasan talenat , njemci su dolazili u Tuzlu sa njegovim menadzerom i gledali ga .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.