Pogotovo da sam ova Bacicka

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Sta je ovo, yebote!?Pegi10 je napisao/la:Kad se vec stavljaju slike ovih Hrvatica nije ni ova Bacicka losa

" onclick="window.open(this.href);return false;Consigliere je napisao/la:Sta je ovo, yebote!?Pegi10 je napisao/la:Kad se vec stavljaju slike ovih Hrvatica nije ni ova Bacicka losa

Joj, kako nam nedostaje tema Ljepotice
 Kad smo vec kod Bacicke
  Kad smo vec kod Bacicke  
Isto neka njihova estradna umjetnicaConsigliere je napisao/la:Sta je ovo, yebote!?Pegi10 je napisao/la:Kad se vec stavljaju slike ovih Hrvatica nije ni ova Bacicka losa

Ono je Marijana Batinic ako mislimo na isti kviz i isto je ljepoticaOtelo je napisao/la:Ma voditeljica. Vodi onaj kviz sto hodaju po gradu, sve mi se cini

U pravu si.Pegi10 je napisao/la:Ono je Marijana Batinic ako mislimo na isti kviz i isto je ljepoticaOtelo je napisao/la:Ma voditeljica. Vodi onaj kviz sto hodaju po gradu, sve mi se cini
Mislis na ovu

Ma Lidija Bačić, inače je bezveze, iskreno, ovdje je samo šopirana do jaja.Consigliere je napisao/la:Sta je ovo, yebote!?Pegi10 je napisao/la:Kad se vec stavljaju slike ovih Hrvatica nije ni ova Bacicka losa

samo ga yebe sto mu favorit ispusiDonnie Darko je napisao/la:rio clutch sa anketom

Onda i dalje vodi monolog na chatu.Celtic je napisao/la:hahah bolje da ne licim na njega,vise volim biti ruzan onda.Pegi10 je napisao/la:Imas na temi Arsenala onu GoonerGirls ona ce da ti odgovori jedina ti je mana sto ne licis na Girouda

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], VensanKasel i 22 gosta.