Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
BigBigBang je napisao/la:Hahahahah vidi slike molim te nesto fol kritikuju a ne znaju ni ime kluba u kojem je glavni Zdravko Mamci cuj Dynamo Belgrade![]()
slika i prilika spodoba koje kritikuju tatu.
Sto se tice Tina panja sad su ispali klubovi lige petice jer je rok zavrsio sad se valjaju naci dobri klubovi u ligama gdje prelazni rok jos traje pa su nasli sad da bombaju za Basel, cekamo da amidza izadje sa izjavom transfer u Basel je gotova stvar![]()
![]()
A zamislite samo da nema Zdravaka i Dinama i njihovog rada sa igracima gdje bi bila Hrvatska reprezentacija, pa oni ne bi bili ni u rangu Makedonije da spadnu da im ublehasi sa mora proizvode igrace za nacionalni timHrvati imaju srece sto postoji Mamic da se ovi iz Hajduka pitaju pa njima bi Avdija i Tino bili Hrvatski reprezentativci standardni u prvih 11, sredilo bi se sve...
Ako je u opste i bilo kontakt izmedu Intera i TSS-a??
Ja sam 100% uvijeren da je Mamic namijerno ovim dao Brozovica sada za dzaba ,(placanje tek u ljeto 2016) sto Interu odgovara jer nemaju para! A ti ajduku slikaj

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Nikome ne prijetim. Zao mi je Hajdukovaca da ih toliko sprdate jer su nekada bili stvarno veliki klub i imaju dobre navijace mada je i meni Dinamo drazi. Sto se tice TSS koliko god sam ga kritikovao a jesam i to puno zelio bi da uspije u karijeri i jos napreduje ( ako je to moguce ). Da bi to postigao mora da zamjeni klub. Cifre od 5 miliona nisu realne i tako ce Hajduk samo sebe unistiti na kraju. Basel je odlican klub u rangu srednjih klubova iz lige5 ( ako je istina ovo da ga zele uopste ) ako ne i vise. I to je sigurno odlicno za TSS a i za nasu reprezentaciju. Jer ako posjeduje kvalitet igrat ce za klub pa onda i za reprezentaciju. A ako ne posjeduje naravno nece igrati. A ovako igra u nikad losijem Hajduka i nama se servira prica da je kao neki najbolji igrac a covjek je cisti prosjek. Bolji je Ibricic bio igrac od njega u Hajduku puno.
vrebac86 je napisao/la: Ako je u opste i bilo kontakt izmedu Intera i TSS-a??
Ja sam 100% uvijeren da je Mamic namijerno ovim dao Brozovica sada za dzaba ,(placanje tek u ljeto 2016) sto Interu odgovara jer nemaju para! A ti ajduku slikaj
Jer nemoj da ja počnem pričati ne o indicijama... Pa nemoj... Zavrtit će ti se u glavi,mili moj... Ne možeš ti čovječe božiji godinama, ti i tvoji sateliti maltretirat ljude... I tvrtke koje god sam ja vodio i koje god ja dodirnem,pretvaram u zlato,uključujući i GNK.Dinamo... Da,Bero Jeliniću,jer smo puni k'o brod!!!

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
A da pricekas polusezonu pa pogledas koju utakmicu sta mislis o tome. Da smo sve nase igrace vrijednovali kao Tina nakon 5-6 utakmica osim Dzeka i Pjanica niti jedan ne bi valjao. Treba nekad promisljati svojom glavom a ne onako kako vecina koja je u trendu govori. Kada su nas ovdje pljuvali radi Safeta nisam nikad promjenio misljenje. Pa mislim da takav treba biti po pitanju svakoga. Zacudilo me da jedan forumas kao ti moze napisati ovo sto sam podebljao.Ajax je napisao/la:Nikome ne prijetim. Zao mi je Hajdukovaca da ih toliko sprdate jer su nekada bili stvarno veliki klub i imaju dobre navijace mada je i meni Dinamo drazi. Sto se tice TSS koliko god sam ga kritikovao a jesam i to puno zelio bi da uspije u karijeri i jos napreduje ( ako je to moguce ). Da bi to postigao mora da zamjeni klub. Cifre od 5 miliona nisu realne i tako ce Hajduk samo sebe unistiti na kraju. Basel je odlican klub u rangu srednjih klubova iz lige5 ( ako je istina ovo da ga zele uopste ) ako ne i vise. I to je sigurno odlicno za TSS a i za nasu reprezentaciju. Jer ako posjeduje kvalitet igrat ce za klub pa onda i za reprezentaciju. A ako ne posjeduje naravno nece igrati. A ovako igra u nikad losijem Hajduka i nama se servira prica da je kao neki najbolji igrac a covjek je cisti prosjek. Bolji je Ibricic bio igrac od njega u Hajduku puno.
Kako se sad Basel spominje?Tamo jos uvijek traje prijelazi rok?
GNK je udruga građana i godinama ne plaća porez dok istovremeno godinama krši zakon o udrugama jer im eto u tom slučaju za razliku od prvog ne odgovara što su udruga.A ne da grad Zagreb nije zaradio nego su im u 8 godina dali preko 240m kn.Toliko o tvojoj upućenosti
Kako vas više nije sramota lagat?Je da,slažem se da je malo menadzera koji uz potpuni monopol u domacem nogometu,uz to što svake godine igraju kval.za LP gdje su nositelji i uz to što im grad plaća sve troškove uspiju dovesti klub u toliki minus da moraju dizati kredite kako bi uopće i redovne financijske obaveze ispunili,a uz to najavljuju i privatizaciju posto vise niti uefin ffp ne mogu ispostovati i u minusu su 23m eura za 2014.,a za 2015.ta će cifra jos za 10ak m otići u crveno.Također je najuspjesniji menadzer u regiji u gradu sa 1m ljudi uspio ostvariti to da mu prosjek na domacim utakmicama bude manji od 1000 ljudi kao i ono da postane najgori klub u Europi u zadnje 4 godine sa skorom 2-2-25.
Najuspjesniji menadžer u regiji
Sa vrhunskom reputacijom
Koji uz to niti nije nikakav menadžer s obzirom da je nelegalno na ovoj funkciji kao i ostala bagra iz uprave 
A najveća ironija je da netko kome je smetao Sušić i njegove pizdarije koje je radio sa reprezentacijom,nepotizam i ostalo,u isto vrijeme veliča kriminalčinu kakakv je Mamić
BigBigBang je napisao/la:Od poreza koji je uplacen drzavi (a to jeste gradu Zagrebu) od silnih Dinamovih transfera, grad Zagreb je zaradio vise od Dinama nego sto mu je dao tako da svaku kunu koju su ulozili im se vratila...Objasni nam molim te kako.

MrMuscle je napisao/la:Dokle god nam se u repku serviraju smradovi I hadalji, poput Avdije I Tinkeca, iz Hajduka koji je teska kari.na od kluba... itekako cemo spominjati najsposobnijeg covjeka u regionu I njegovo vodjenje Dinama kao nesto na sto se treba referisati a ne na smradove, ups majstore sa mora....
Dabogda Mamic jos 100 god bio u Dinamu a u njemu bilo i nasih mladica koje ce on prodati evropskim velikanima I tako mnogostruko pomoci I nasoj repki... a ne sumnjam da ce I sa Gojakom I Arom uciniti pravu stvar I razviti ih mnogo...
Razbojnik je napisao/la:Zdravko Mamic se razumije u biznis i u nogomet, malo je managera koji rade kao on. Stekao je svjetsku reputaciju, recimo jedan Gervinho iz Rome je njegov klijent.

A najveća ironija je da netko kome je smetao Sušić i njegove pizdarije koje je radio sa reprezentacijom,nepotizam i ostalo,u isto vrijeme veliča kriminalčinu kakakv je Mamić

@SiamoNoi
I kakav paradoks na kraju

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Siamo Noi sto ti kao navijac Dinama znas? Ova opsjednutost kriminalcima svih boja me grozi. Mali mi se bavi nogometom.SiamoNoi je napisao/la:Kako se sad Basel spominje?Tamo jos uvijek traje prijelazi rok?
BigBigBang je napisao/la:Od poreza koji je uplacen drzavi (a to jeste gradu Zagrebu) od silnih Dinamovih transfera, grad Zagreb je zaradio vise od Dinama nego sto mu je dao tako da svaku kunu koju su ulozili im se vratila...Objasni nam molim te kako.
GNK je udruga građana i godinama ne plaća porez dok istovremeno godinama krši zakon o udrugama jer im eto u tom slučaju za razliku od prvog ne odgovara što su udruga.A ne da grad Zagreb nije zaradio nego su im u 8 godina dali preko 240m kn.Toliko o tvojoj upućenosti
MrMuscle je napisao/la:Dokle god nam se u repku serviraju smradovi I hadalji, poput Avdije I Tinkeca, iz Hajduka koji je teska kari.na od kluba... itekako cemo spominjati najsposobnijeg covjeka u regionu I njegovo vodjenje Dinama kao nesto na sto se treba referisati a ne na smradove, ups majstore sa mora....
Dabogda Mamic jos 100 god bio u Dinamu a u njemu bilo i nasih mladica koje ce on prodati evropskim velikanima I tako mnogostruko pomoci I nasoj repki... a ne sumnjam da ce I sa Gojakom I Arom uciniti pravu stvar I razviti ih mnogo...Razbojnik je napisao/la:Zdravko Mamic se razumije u biznis i u nogomet, malo je managera koji rade kao on. Stekao je svjetsku reputaciju, recimo jedan Gervinho iz Rome je njegov klijent.Kako vas više nije sramota lagat?Je da,slažem se da je malo menadzera koji uz potpuni monopol u domacem nogometu,uz to što svake godine igraju kval.za LP gdje su nositelji i uz to što im grad plaća sve troškove uspiju dovesti klub u toliki minus da moraju dizati kredite kako bi uopće i redovne financijske obaveze ispunili,a uz to najavljuju i privatizaciju posto vise niti uefin ffp ne mogu ispostovati i u minusu su 23m eura za 2014.,a za 2015.ta će cifra jos za 10ak m otići u crveno.Također je najuspjesniji menadzer u regiji u gradu sa 1m ljudi uspio ostvariti to da mu prosjek na domacim utakmicama bude manji od 1000 ljudi kao i ono da postane najgori klub u Europi u zadnje 4 godine sa skorom 2-2-25.
Najuspjesniji menadžer u regiji
Sa vrhunskom reputacijom
Koji uz to niti nije nikakav menadžer s obzirom da je nelegalno na ovoj funkciji kao i ostala bagra iz uprave
Kada vidis gdje ovo sve ide i tko su idoli navijaca pitam se u sto se ovaj sport pretvara.
@dubrovnik Mislim da bi i za klub i za TSS i za reprezentaciju bilo najbolje da se proda u Basel i to vec sada. Radi se o jakom klubu gdje bi Tino ili napredovao ili bi se pokazale sve njegove mane. Mozda sam malo pretjerao u zadnjim upisu samo uvijek sam govorio da Tino ne pravi razliku na tarenu u reprezentaciji i da nije za prvih 11 nikada bio. On ima neki kvalitet samo treba to izbrusiti pa onda mozemo pricati. Ni u snu mi nebi igrao on umjesto Salihovica naprimjer protiv Kipra.
SiamoNoi je napisao/la: A najveća ironija je da netko kome je smetao Sušić i njegove pizdarije koje je radio sa reprezentacijom,nepotizam i ostalo,u isto vrijeme veliča kriminalčinu kakakv je Mamić
I sad vi to izrežete, vi to izmanipulirate i šta bi ja sad trebao? Šta ljubavi moja? Koja je moja mogućnost obrane?
Da sam ja svojom sposobnošću gurnuo Eduardu i njegovoj obitelji 21 milion eura,do sada... Da sam prije nego što sam došao u Dinamo,uložio od svoje ušteđevine u njega milion eura! To je nevjerovatno... I vi nećete na silu,vi kažete ne,to je naš junak,neka je prevario Mamića... Ma evo vam ..... svima... Ne mogu vjerovati da ste tako bezobrazni,za svoju lipu bi ubili čovjeka,a za imovinu moje djece i žene

A ti haman jos SiamoNoi nisi skonto da nas boli klinac za Dinamo i za malverzacije... Reprezentaciju volimo,a za Dinamo nas boli neka stvar.. A to što ti nisi provalio da niko ovdje ne veliča Mamića nego se šprdamo jer je lik smiješan do bola

U Tinovoj situaciji me nije briga za klub. On je igrac repke i kao takav meni na prvom mjestu.Ajax je napisao/la:@dubrovnik Mislim da bi i za klub i za TSS i za reprezentaciju bilo najbolje da se proda u Basel i to vec sada. Radi se o jakom klubu gdje bi Tino ili napredovao ili bi se pokazale sve njegove mane. Mozda sam malo pretjerao u zadnjim upisu samo uvijek sam govorio da Tino ne pravi razliku na tarenu u reprezentaciji i da nije za prvih 11 nikada bio. On ima neki kvalitet samo treba to izbrusiti pa onda mozemo pricati. Ni u snu mi nebi igrao on umjesto Salihovica naprimjer protiv Kipra.
-
Tako je , citav se region sprdao sa govedom Susicem, i to s pravom, dok je nama nabijao cireve i vadio zivce. Vecinu ovdje ne interesuje ni Mamic, ni Hajduk, Ni Dinamo, interesuje nas reprezentacija Bih ,a sprega Susici-Germania-Hajduk je u reprezentaciju plasirala nekvalitet, narusila odnose i kostala nas nekoliko dobrih igraca.rishaaa je napisao/la: A ti haman jos SiamoNoi nisi skonto da nas boli klinac za Dinamo i za malverzacije... Reprezentaciju volimo,a za Dinamo nas boli neka stvar.. A to što ti nisi provalio da niko ovdje ne veliča Mamića nego se šprdamo jer je lik smiješan do bola
Nazalost i dalje obmanama i lazima oko transfera, ta druzina unose nemir u oko reprezentacije, zato je ocekivano da se sprdamo sa Hajdukom i Mamicem

Ne mogu oni skontat da je nama svejedno da Hajduk ugase skroz.zajedno s Dinamom,da se ugasi kompletna HNL liga,da Mamić ode na robiju 20 godina... A najgore od svega sto HAJDUKOVCI samo po Mamiću pletu,a ne mogu ni Rijeci parirat višeSjeverniVjetar je napisao/la: Tako je , citav se region sprdao sa govedom Susicem, i to s pravom, dok je nama nabijao cireve i vadio zivce. Vecinu ovdje ne interesuje ni Mamic, ni Hajduk, Ni Dinamo, interesuje nas reprezentacija Bih ,a sprega Susici-Germania-Hajduk je u reprezentaciju plasirala nekvalitet, narusila odnose i kostala nas nekoliko dobrih igraca.
Nazalost i dalje obmanama i lazima oko transfera, ta druzina unose nemir u oko reprezentacije, zato je ocekivano da se sprdamo sa Hajdukom i Mamicem

- Papastathopoulos
- Kontakt:
ovu temu jednostavno treba zakljucati 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Zašto burazeru? Nemoj mi reći da te ne zanimaju Dinamo, Mamić, pokušaji duhovitosti makedonca, to što niti jedan post nema veze sa temom? Napravi kaficu i uživajPapastathopoulos je napisao/la:ovu temu jednostavno treba zakljucati

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Je l' preš'o?
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
Samo što nije!Hombre je napisao/la:Je l' preš'o?

Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
-
Ocekujem iscrpnu analizu kako Basel ima vise titula od ManCity, Rome, Lazia...da je vise puta igrao u ligi sampiona ,pa da samim time , TSS igra u najjacem klubu od svih reprezentativaca . 

Re: Odg: Tino-Sven Sušić
Mislis da nece Virtual, vicekantica i ekipa pisat o tome?? Kakva sve nebuloze pisu, a i pisali, ne bi me cudilo.SjeverniVjetar je napisao/la:Ocekujem iscrpnu analizu kako Basel ima vise titula od ManCity, Rome, Lazia...da je vise puta igrao u ligi sampiona ,pa da samim time , TSS igra u najjacem klubu od svih reprezentativaca .
Sretno Tini Schweizu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Nije Tino Susic nego Tino-Sven Susic. Tino Susic se zovi mladji brat Tina-Svena.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], Sheyi i 35 gostiju.