NK Široki Brijeg
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Time sto nismo dobili davljenika premijerlige u gostima s onom ekipom. Jednostavno.
Karacicu, vrijeme bi bilo ipak da odes, hvala, al momcadi treba sok koji ce nadam se biti pozitivan, jer ovako to ne moze.
Karacicu, vrijeme bi bilo ipak da odes, hvala, al momcadi treba sok koji ce nadam se biti pozitivan, jer ovako to ne moze.
...Život za Široki...
- slani grad
- Kontakt:
kojom ekipomŠB_Fidelis je napisao/la:Time sto nismo dobili davljenika premijerlige u gostima s onom ekipom. Jednostavno.

gajite napadacki fudbal al ono danas je bilo smijesno....i izgubili ste sa samo 1-0...a davljenik je dobijao i mnogo jace ekipe od sirokog...zato sam pitam sta je blamaza..blamaza bi bila da ste popili 3-4 komada
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
kako nije blamaza da jedana ekipa koja kao puca na vrh gubi od jedne ekipe koja se cupa za ostanak 1-0 je blamaza da je bilo 3-0 bi bila jos veca blamaza
blam blam svaki dan 

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Normalno da je blamaza kad je ekipa koja realno puca na titulu i koja je bila jesenski prvak, a gubi od davljenika premijer lige. Cast Slobodi i sto se mene osobno tice sretno u nastojanju da se izbori opstanak, ali ste davljenik, pusti mi sad ime i sta vec, cinjenicno stanje je takvo. To da ste dobivali jace ekipe od Širokog je neka druga prica, mislim cestitke, sta, al ova ekipa nije ona ista od prosle sezone, to kad se kuci vidi i opcenito po brojnim stvarima, nema sta uopce tko ocekivati ni u gostima, i to je problem koji ce se morati rijesavati sto hitnije jer je u napadu jednostavno u potpunosti stala, a bila je najbolja u jesenskom dijelu sto se toga tice i realno i ima najvise takvih opcija, a i sad bi morala biti na istoj razini jer ima dugogodisnjeg najboljeg stranca u ligi, ''sluzbeno'' najboljeg stranca u ligi, i proslogodisnjeg najkorisnijeg igraca lige, te vrlo iskusnu ekipu kojoj je jos od prosle sezone glavni kostur ostao isti i jos nakon osvajanja jesenske titule se pojacala igracima poput Karoglana, i nedavno Hrgovica, no eto uz isto tako nesrazmjerno losu obranu i sve evidentniji faktor trenera sto postaje kronicna boljka momcadi.slani grad je napisao/la:kojom ekipomŠB_Fidelis je napisao/la:Time sto nismo dobili davljenika premijerlige u gostima s onom ekipom. Jednostavno.
Karacicu, vrijeme bi bilo ipak da odes, hvala, al momcadi treba sok koji ce nadam se biti pozitivan, jer ovako to ne moze.![]()
gajite napadacki fudbal al ono danas je bilo smijesno....i izgubili ste sa samo 1-0...a davljenik je dobijao i mnogo jace ekipe od sirokog...zato sam pitam sta je blamaza..blamaza bi bila da ste popili 3-4 komada
Tako da, oprostiti ces, naravno da je blamaza i debeli podbacaj za ovu momcad i njene ambicije, a vrijeme prolazi, kolo za kolom. To veze velike sa Slobodom kao takvom, nema.
...Život za Široki...
- slani grad
- Kontakt:
nisi me skonto...hocu da kazem da ce tesko neko uzet bodove sa Tusnja ovo proljece....mislim na vase direktne konkurente...zelju,borac,sarajevo i mozda zrinjski...tako da vam poraz ne bi trebao tesko past..Sloboda je na Tusnju UVIJEK favoit pa taman sa juniorima da izadze a pogotovo u situaciji kakva je sad..na to sam mislio..lakse je recimo uzet bod-ove u laktasima,travniku ili protiv olimpika gdje nema tolikog pritiska sa tribina...al ako vi drukcije mislite..ok
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
nažalost da je tako...slani grad je napisao/la:nisi me skonto...hocu da kazem da ce tesko neko uzet bodove sa Tusnja ovo proljece....mislim na vase direktne konkurente...zelju,borac,sarajevo i mozda zrinjski...tako da vam poraz ne bi trebao tesko past..Sloboda je na Tusnju UVIJEK favoit pa taman sa juniorima da izadze a pogotovo u situaciji kakva je sad..na to sam mislio..lakse je recimo uzet bod-ove u laktasima,travniku ili protiv olimpika gdje nema tolikog pritiska sa tribina...al ako vi drukcije mislite..ok
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Stvarno mi nije jasno sta se desava sa Sirokim.
Steta, liga je jaca kada imamo vise jakih klubova.
Imati toliko love, takvu upravu i takve igrace, a SAMO ovakve rezultate...
Stari bi rekli : NESTO JE TRUHLO U DRZAVI DANSKOJ!!!
Steta, liga je jaca kada imamo vise jakih klubova.
Imati toliko love, takvu upravu i takve igrace, a SAMO ovakve rezultate...
Stari bi rekli : NESTO JE TRUHLO U DRZAVI DANSKOJ!!!
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
loše loše loše...
ja ću jednu malo dublju analizu:
- znaci, došao barbarić za trenera, uspijeli smo zadržat glavne igrače Šilića i Wagnera ali eto i ove ostale tipa Barišić, Martinović itd (iako nisu klasa za nas) Diogo..., barbarić je stiskao, hrkać standardno, njegov rad se već spoznao...došla europa, bazina direktor, odlične igre i umalo prošli sturma..sve ok sve ide, borba zalaganje, želja ,atraktivnost itd.
-u bh ligi ne pobjedjujemo na strani ispočetka, i dalje se vidi privikavanje na bh ligu zbog "razocarenja" u europi, mogli smo, bili do cilja ali opet moram reci i imali manje srece..gubimo na grbavici iako smo dobro odigrali, u banja luci, spominjem ove glavne konkurente...
kod kuce odlicne igre...dolazi slavija, prvi put gubimo 2 boda na pecari, barbaric odlazi u japan...vidjelo se da je dobar trener, samo ima malo cudan pristup prema igracima, posto im sjebe i galami u facu sve zivo, i kad treba i kad netreba, rekao bih da ne zna psihički dobro odradit...
ipak posao je odradio...
tada na klupu dolazi zamjenik karačić, i dalje se nastavljaju dobre igre, prva je pala upravo sloboda, 2:0 smo pobjedili i od tada 10 utakmica bez poraza, ukljucujuci i pobjede kod Olimpika, Modriče..sve bajno..
onda dolazi zadnje kolo i poraz u mostaru, rekao bih pad u formi...
pauza..dobro se radi...ali onda problemi, i navest cu sve sto je po meni utjecalo...
prvo, hrkać ode u japan, jako bitna stvar..covjek di je god dosao napravio je dobar posao, zrinjski lani, siroki na jesen, grizli smo i trcali ko ludi, osjeti se razlika...
drugo, odlazi bazina, isto vazan faktor, bazina je ime, a mijo nije tu i to nam je bila fula žešća...
treće, kasne neki igrači na pripreme, prvenstveno wagner, a propustiti kolko, ioko mjesec prirpema je velko, veliko je tjedan dana a kamoli mjesec...
četvrto, vrijem na pripremama, kolko god smo dobro odigrali, puno se izgubilo hodajuci po makarskoj, sto je po meni nebuloza pored uslova na širokom..
peto, mozda ne i najbitnija stvar ali jako bitna, pomocni trener kokić...taj čocjek gdje je god dosao trenirat pokvario je..s juniorima nije mogao boljavu da dobije, presao kao pomocni u prvu sve naopako se okrenulo, a isti ti juniori, sad pod drugim trenerom igraju odlicno, redaju pobjede, postizu preko 3 gola po tekmi, milina gledat, sto opet pokazuje nesto, ne veliko ali ipak je nesto..
šesto, zasićenje..pomalo se vidi da je došlo do zasićenja nekog kod nekih igrača, čitaj wagner...čuo sam iz prve ruke da lik nece bas da radi na treningu, dok recimo i karoglan, čuo sam, zna sjest i ne radit...
znaci ocito je da je ekipa pala, fizicki a pogotovo psihicki...moraju se drznuti s necim..
po meni je prvo: UDARI PO DŽEPU ZA OVE PORAZE
drugo: nazalost, nas je covjek ali smjena tonija karačića..jer dok je sve stimalo to ide, ali kad se samo jedan igrac okrene protiv tebe sve tone..cudno je to ,ali karacic je godista wagnera ili silića..i jos on treba germe da stekne ono ime, autoritet, a trener je sigurno dobar...
problem je sto su se oko kluba poceli vrtjeti ištuk i takvi prodavaci magle, a nama oni ne trebaju, nama treba netko tko ce utrat strah u kosti u igrace, tko ce imat autoritet, tko ce ih pola izbaciti iz momcadi ako se ne trude..i to je jedino sto se sada moze..
ja bih zelio vidjeti trtu, zorana bubala na klupi sirokog, jer kod njega nema veza i vezica, kod njega igraju najbolji na treninzima..iako sumnjam da ce on doc ali eto...
a od ostalih tko god, samo da nisu ovi sto su vec bili, a da nisu nista napravili...treba nam neko svjeze ime ..mozda iz hrvatske....
ali vo treba rijesavat u kratkom roku jer prvenstvo ode...
- znaci, došao barbarić za trenera, uspijeli smo zadržat glavne igrače Šilića i Wagnera ali eto i ove ostale tipa Barišić, Martinović itd (iako nisu klasa za nas) Diogo..., barbarić je stiskao, hrkać standardno, njegov rad se već spoznao...došla europa, bazina direktor, odlične igre i umalo prošli sturma..sve ok sve ide, borba zalaganje, želja ,atraktivnost itd.
-u bh ligi ne pobjedjujemo na strani ispočetka, i dalje se vidi privikavanje na bh ligu zbog "razocarenja" u europi, mogli smo, bili do cilja ali opet moram reci i imali manje srece..gubimo na grbavici iako smo dobro odigrali, u banja luci, spominjem ove glavne konkurente...
kod kuce odlicne igre...dolazi slavija, prvi put gubimo 2 boda na pecari, barbaric odlazi u japan...vidjelo se da je dobar trener, samo ima malo cudan pristup prema igracima, posto im sjebe i galami u facu sve zivo, i kad treba i kad netreba, rekao bih da ne zna psihički dobro odradit...
ipak posao je odradio...
tada na klupu dolazi zamjenik karačić, i dalje se nastavljaju dobre igre, prva je pala upravo sloboda, 2:0 smo pobjedili i od tada 10 utakmica bez poraza, ukljucujuci i pobjede kod Olimpika, Modriče..sve bajno..
pauza..dobro se radi...ali onda problemi, i navest cu sve sto je po meni utjecalo...
prvo, hrkać ode u japan, jako bitna stvar..covjek di je god dosao napravio je dobar posao, zrinjski lani, siroki na jesen, grizli smo i trcali ko ludi, osjeti se razlika...
drugo, odlazi bazina, isto vazan faktor, bazina je ime, a mijo nije tu i to nam je bila fula žešća...
treće, kasne neki igrači na pripreme, prvenstveno wagner, a propustiti kolko, ioko mjesec prirpema je velko, veliko je tjedan dana a kamoli mjesec...
četvrto, vrijem na pripremama, kolko god smo dobro odigrali, puno se izgubilo hodajuci po makarskoj, sto je po meni nebuloza pored uslova na širokom..
peto, mozda ne i najbitnija stvar ali jako bitna, pomocni trener kokić...taj čocjek gdje je god dosao trenirat pokvario je..s juniorima nije mogao boljavu da dobije, presao kao pomocni u prvu sve naopako se okrenulo, a isti ti juniori, sad pod drugim trenerom igraju odlicno, redaju pobjede, postizu preko 3 gola po tekmi, milina gledat, sto opet pokazuje nesto, ne veliko ali ipak je nesto..
šesto, zasićenje..pomalo se vidi da je došlo do zasićenja nekog kod nekih igrača, čitaj wagner...čuo sam iz prve ruke da lik nece bas da radi na treningu, dok recimo i karoglan, čuo sam, zna sjest i ne radit...
znaci ocito je da je ekipa pala, fizicki a pogotovo psihicki...moraju se drznuti s necim..
drugo: nazalost, nas je covjek ali smjena tonija karačića..jer dok je sve stimalo to ide, ali kad se samo jedan igrac okrene protiv tebe sve tone..cudno je to ,ali karacic je godista wagnera ili silića..i jos on treba germe da stekne ono ime, autoritet, a trener je sigurno dobar...
problem je sto su se oko kluba poceli vrtjeti ištuk i takvi prodavaci magle, a nama oni ne trebaju, nama treba netko tko ce utrat strah u kosti u igrace, tko ce imat autoritet, tko ce ih pola izbaciti iz momcadi ako se ne trude..i to je jedino sto se sada moze..
ja bih zelio vidjeti trtu, zorana bubala na klupi sirokog, jer kod njega nema veza i vezica, kod njega igraju najbolji na treninzima..iako sumnjam da ce on doc ali eto...
a od ostalih tko god, samo da nisu ovi sto su vec bili, a da nisu nista napravili...treba nam neko svjeze ime ..mozda iz hrvatske....
evidentno je da nešto treba raditi,a to je da treba smijeniti trenera,jer karačić tijekom utakmice djeluje dosta nezainteresirano,nema nikakvoga žara,pritiska na igrače,te treba lijepo hrgovića staviti na svoju poziciju,a barišić na klupu pa nek se bori za svoje mjesto,ili obrnuto,ovo što je ronaldo govorio stranci se ne bore to ti je više obrnuto naši najborbeniji igrači su varea,bandović.što se tiče pojedinaca oni u ovoj polusezoni nisu ništa lošiji osim možda barišića,ivankovića,wagner je odigrao dobro i u prijedoru,lukavici,i protiv borca,varea je ostao Bog 16-erca,diogo se pobpljšao dosta,stoperi su ostali katastrofa,za hrgovića se vidi da zna igrati ali stavit ga na def.veznog je pogreška trenera,tako da je evidentno trener glavni krivac,ali ko što kevin reče ako će dovodit ištuke,kataliniće od tog nema ništa....
- Barney Stinson
- Kontakt:
po meni ono sto je netko napisao bubala, to ne bi bilo lose...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
cuj netkoBarney Stinson je napisao/la:po meni ono sto je netko napisao bubala, to ne bi bilo lose...

- Barney Stinson
- Kontakt:
ja mislim da ne bi bilo lose da dođe bubalo, kao što je kevin napisao... happy??
ili neko provjereno ime ali bas provjereno...

ili neko provjereno ime ali bas provjereno...
19 - ђ - 11
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Slazem se, ne bih bezveze nista jos posebno dodavao ili izdvajao. To je uglavnom to sto se tice dosta toga.Kevin je napisao/la:loše loše loše...
ipak posao je odradio...
Medjutim, ne treba takvu situaciju prihvatiti sjedeci, nego se Mijo treba malo opet aktivirati (vidi se da nije tu) pa lijepo malcice ''priprijetiti'' i udariti po dzepu, to ce sigurno pojedine najvise zaboljeti, a tako realno i treba. Kad je Jelic tu i kad ne vidi pravo zalaganje i zaredaju se rezultati koje momcad koja je najplacenija i najbolja na papiru ne bi smjela, odmah se pukne novcana kazna, pa da vidimo kako se iduci put neces truditi, pogotovo zbog onih koji te stalno prate i uvijek su tu, a da ne govorim da imas uvjete kakvima u ovoj ligi samo sanjati mozes.
Polako, ali sigurno, treba pronaci neka nova rijesenja na mjestu trenera, kondicijske pripreme, te psiholoske motivacije igraca. Najbolji primjer za to je npr. Zeljeznicar, nekad im petnaest psihologa ne bi pomoglo, medjutim, pod pravim vodstvom su postali sposobni dobiti na strani i ne izgubiti nakon godina cekanja uopce na kakvu pobjedu na strani. Široki je nekad prakticki ''po volji'' mogao ne primiti gol na strani u najmanju ruku, i treba opet poraditi na fizickoj i psihickoj bazi da se to postigne opet, naravno uz rekvalifikacije i restrukturiranje defanzivnog dijela momcadi, ali i vecu agresivnost i htijenje u napadu.
Bilo kako bilo, sad je tako, treba dati podrsku kad je najpotrebnije i tu razgovora nema, a ja sam ipak uvjerenja da ce se momcad iskupiti do kraja sezone i da cemo ponovno igrati u Europi u najmanju ruku i to mora biti minimalni cilj.
...Život za Široki...
Toni Karačić ostaje trener,a u ****
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Mario Pinjuh danas puni 20 godina.Sretan rodjenad MArio.Ako Bog da u buducnosti da karijera bude jos uspjesnija i da u dogledno vrijeme dobrim inostranim angazmanom napunis i svoj dzepo ali i kasu Sirokog Brijega.
BosnaE
Samo mi je zao sto trener Sirokog nije dao ostavku jer objektivno imate 100% najbolju ekipu a on kako je krenulo ni Evropu nece izborit, potrebne su vam promjene u strucnom stabu. Da Osim ili Jovic treniraju ekipu kakvu ima Siroki minimalno bi sa njima usao u grupu Liga Europe, toliko od mene nadam se da nije offtopic.
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
e točno tako,i meni je žao što je ostao,trener je domaći čovjek,ali nije veliki stručnjak mora se priznat,prijašnji treneri su se smjenjivali nakon 2 utakmice bez pobjede,a ovo je već 6 zaredom,što je za našu ligu može se reći duboka kriza,u nk širokom
- Barney Stinson
- Kontakt:
dobar je on kakav je pomocni trener, covjek koji je dosada trenirao pionire ili sto li vec... kari hvala ali ja mislim da mi trebamo novog trenera...
19 - ђ - 11
Kokić...trenirao juniore, nije ostvario niti jednu pobjedu, pokvario momčad i odnose među igračima jer uzima pare i igraju mu "neki tamo od nekih tamo"..sada je tu istu momčad preuzeo Niko, momci igraju odlično, razvaljuju..isti ti koje je i ovaj Kokić imao...kao da nisu ista momčad...to dovoljno govori..Barney Stinson je napisao/la:dobar je on kakav je pomocni trener, covjek koji je dosada trenirao pionire ili sto li vec... kari hvala ali ja mislim da mi trebamo novog trenera...
- Barney Stinson
- Kontakt:
ma znam sve to i jos puno toga nije za pisanja ovako... eto to ti je nas pomocni trener koji zna o nogometu kao netko tko ga zanima curling...Kevin je napisao/la:Kokić...trenirao juniore, nije ostvario niti jednu pobjedu, pokvario momčad i odnose među igračima jer uzima pare i igraju mu "neki tamo od nekih tamo"..sada je tu istu momčad preuzeo Niko, momci igraju odlično, razvaljuju..isti ti koje je i ovaj Kokić imao...kao da nisu ista momčad...to dovoljno govori..Barney Stinson je napisao/la:dobar je on kakav je pomocni trener, covjek koji je dosada trenirao pionire ili sto li vec... kari hvala ali ja mislim da mi trebamo novog trenera...
19 - ђ - 11
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Balorda, Giuseppe1, MostarNeretva, MostarReds22, rishovski, Zigazaga i 30 gostiju.