Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Sve ovo sto je rekao grobar; jedina razlika ja sam igrao lillard vise umjesto aldridga
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Collison 14,5+
Bledsoe 16,5+
i mozda griffin ili aldridge ili ponajbolje LBJ +
Bledsoe 16,5+
i mozda griffin ili aldridge ili ponajbolje LBJ +
FK Sloboda Tuzla
Evo i od mene nesto za vcrs tenisko
Bolt vs Mitchel 1(1,85)
Chung vs Barton 1(1,35)
Bolt vs Mitchel 1(1,85)
Chung vs Barton 1(1,35)
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
-
- Kontakt:
Sve padovi niko igraca pogodio nije uzas ovaj NBA je fujj
La Coruna-Eiba PIK X
Standard-Mouscron PS2
St.Etienne-Lens 1
Salke-Borusia PS 1
La Coruna-Eiba PIK X
Standard-Mouscron PS2
St.Etienne-Lens 1
Salke-Borusia PS 1
WINNalex1991 je napisao/la:Evo i od mene nesto za vcrs tenisko
Bolt vs Mitchel 1(1,85)
Chung vs Barton 1(1,35)

Bagdathis vs Youzhny 2 (2,2)
Gabashvili vs Ram 1 (1,4)
Schalke vs M.gladbach ps1 (1,65)
kv.5,08
Gabashvili vs Ram 1 (1,4)
Schalke vs M.gladbach ps1 (1,65)
kv.5,08
I evo jedna onako veca kvota na singlu(isplati se probati)
tenis zene itf midland
CHIRICO VS OSAKA 2 (2,4)
tenis zene itf midland
CHIRICO VS OSAKA 2 (2,4)
-
- Kontakt:
Na osnovu čega ? koji kur*c lupetaš samo I nabijaš postovealex1991 je napisao/la:I evo jedna onako veca kvota na singlu(isplati se probati)
tenis zene itf midland
CHIRICO VS OSAKA 2 (2,4)
-
- Kontakt:
haj ba akumulator popusti covjeka
@alex1991 hvala za cunga lungu

-
- Kontakt:
http://prntscr.com/61pfvl" onclick="window.open(this.href);return false; za danas a ova 3 para kineska kosarka siguran sam da sa lahkocom prelaze ove granice.
evo jedan da se prati a nadam se i dobitni

Seppi-Berankis 2 2.75
Iskereno mislim da je Berankis ovakvom kvotom podcijenjen u danasnjem mecu. Berankis je nekada prvi junior svijeta, kojeg su povrede sprijecile da ranije ostvari bolju karijeru. Karijera mu je trenutno u usponu i igra, reklo bi se u zivotnoj formi. Krenulo ga je od onog preokreta i pobjede nad Dzumhurom u okviru Davis Cup-a. Seppi se dosta muci na ovom turniru i sa slabije plasiranim teniserima od Berankisa. Seppi ima prednost u visini i dobrom servisu, ali mislim da ce to Berankis svojom brzinom i agresivnoscu uspjeti nadoknaditi.
Seppi je 41. igrac, a Berankis je 82. igrac na ATP listi.
Ja singliram srednjim ulogom na pobjedu Litvanca. Sretno!
Iskereno mislim da je Berankis ovakvom kvotom podcijenjen u danasnjem mecu. Berankis je nekada prvi junior svijeta, kojeg su povrede sprijecile da ranije ostvari bolju karijeru. Karijera mu je trenutno u usponu i igra, reklo bi se u zivotnoj formi. Krenulo ga je od onog preokreta i pobjede nad Dzumhurom u okviru Davis Cup-a. Seppi se dosta muci na ovom turniru i sa slabije plasiranim teniserima od Berankisa. Seppi ima prednost u visini i dobrom servisu, ali mislim da ce to Berankis svojom brzinom i agresivnoscu uspjeti nadoknaditi.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Idiiiote duvaj mi bongakumulator87 je napisao/la:Na osnovu čega ? koji kur*c lupetaš samo I nabijaš postovealex1991 je napisao/la:I evo jedna onako veca kvota na singlu(isplati se probati)
tenis zene itf midland
CHIRICO VS OSAKA 2 (2,4)

ako hoces odigraj ako neces drzi jezik za zubima.nigdje ne pise da ti moram dati objasnjenje sto i kako

subcoccinela je napisao/la:haj ba akumulator popusti covjeka![]()

I ja se slazem ako nista isplati se odigrati da Seppi nece dobiti 2:0 kvota je 1,65.ako je mogao dobiti Mullera jucer koji je u strasnoj formi ne vidim razloga zasto ne bi seppija il mu barem uzeo setbulbasor je napisao/la:Seppi-Berankis 2 2.75
- corleone87
- Kontakt:
Dobri stari fudbal
Basaksehir - Kardemir Karabuk GG @1.95
AC Ajaccio - Laval GG @2
Arles-Avignon - Nimes 2-3 @1.90
Trapani - Carpi x2 @1.22
RNK Split - Istra 1961 1 @1.60 SP
Volendam - Jong Ajax 1 @1.60
Kvote iz premiera
Basaksehir - Kardemir Karabuk GG @1.95
AC Ajaccio - Laval GG @2
Arles-Avignon - Nimes 2-3 @1.90
Trapani - Carpi x2 @1.22
RNK Split - Istra 1961 1 @1.60 SP
Volendam - Jong Ajax 1 @1.60
Kvote iz premiera
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
Kinezi prosla sva 3 na koseveadmir12345 je napisao/la:http://prntscr.com/61pfvl za danas a ova 3 para kineska kosarka siguran sam da sa lahkocom prelaze ove granice.
ramos4 je napisao/la:evo jedan da se prati a nadam se i dobitni
117- 116
119- 128
113-115

Gentile A.(-13,5+)-Mil-Efe 1,85 manje
Gentile u zadnje vrijeme igra u odličnoj formi i u zadnje 3 utakmice u EL-u je zabijao preko ove granice.Ni ove ni prošle sezone Gentile nije vezao tri utakmice preko ove granice u EL-u.Ove je sezone u 28 susreta u njih 9 zabijao preko ove granice,a sigurno je da će i Efes posebno obratiti pažnju na njega jer ove sezone Efes igra dobru obranu i u zadnje 3 utakmice su sveli protivnike na 70-tak koševa.Gentile je na prosjeku od oko 11 koševa i doma je u 14 susreta u samo njih 3 uspio zabiti više od 13 koševa.
RadoševićL(-7,5+)-ALBA-Pan 1,85 više
Iznimno bitan susret i za jedne i druge pogotovo za ALBU kojoj ova utakmica može puno toga donijeti jer eventualnim porazom bi im Pao pobjegao da dvije pobjede prednosti.Leon je ove sezone u EL-u na prosjeku od 8,5 koševa,no zanimljivo je da u gostima igra oko 19 min i postiže 7 koševa uzimajućo oko 8 šuteva,dok doma zabija više od 10 za 21min uzimajući više od 10 šuteva.Očito je da mu domaći teren puno bolje leži i trebao bi odigrati dobar susret i prebaciti ovu nisku granicu.
SRETNO NAM!
Gentile u zadnje vrijeme igra u odličnoj formi i u zadnje 3 utakmice u EL-u je zabijao preko ove granice.Ni ove ni prošle sezone Gentile nije vezao tri utakmice preko ove granice u EL-u.Ove je sezone u 28 susreta u njih 9 zabijao preko ove granice,a sigurno je da će i Efes posebno obratiti pažnju na njega jer ove sezone Efes igra dobru obranu i u zadnje 3 utakmice su sveli protivnike na 70-tak koševa.Gentile je na prosjeku od oko 11 koševa i doma je u 14 susreta u samo njih 3 uspio zabiti više od 13 koševa.
RadoševićL(-7,5+)-ALBA-Pan 1,85 više
Iznimno bitan susret i za jedne i druge pogotovo za ALBU kojoj ova utakmica može puno toga donijeti jer eventualnim porazom bi im Pao pobjegao da dvije pobjede prednosti.Leon je ove sezone u EL-u na prosjeku od 8,5 koševa,no zanimljivo je da u gostima igra oko 19 min i postiže 7 koševa uzimajućo oko 8 šuteva,dok doma zabija više od 10 za 21min uzimajući više od 10 šuteva.Očito je da mu domaći teren puno bolje leži i trebao bi odigrati dobar susret i prebaciti ovu nisku granicu.
SRETNO NAM!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.