Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

AA23
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la AA23 » 05 feb 2015, 21:19

rambo16 je napisao/la:Na početku (nekad kad sam tek počeo piskarat po forumu),@AA mi se činio kao vrlo korektan lik
Legendo,sad si mi se srozao toliko nisko da ti svaki post samo preskočim.

[youtube][/youtube]

Jesu se sastali
Pomenuli su i Chubicu :D

druže, ja pored svega još uvijek negdje podržavam Wengera nadajući se da će Arsenal opet zasijati pod njegovom palicom ali **** ne ide...

godinama nam se povrede dešavaju, kako, zašto,zbog čega??? ne može biti sreća 10 godina protiv nas pa da me **** jarane....

ja veze nemam šta je u klubu ali postalo mi je dosadno da se jedna te ista priča ponavlja ne jednom nego godinama, ne ide, jednostavno ovom klubu više ne ide, ovo nije onaj Arsenal koji je postojao prije 10 godina, nas su mnoge ekipe već osramotile, godinama se sramotimo i sa povredama, samo naš medicinski tim može vako izyebat igrače da to nije normalno

reći ćete da pišem negativno ofo ono ali kad god se ponadamo da bi sezona mogla biti naša, da bi nešto mogli postići nešto se desi da baš suprotno bude

godinama smo prodavali igrače a nismo nikoga dovodili.. opet smo bili konkurenti ali nije nikada sezona mogla biti naša - wenger nije bio kriv

popravili smo se finansijski i doveli igrače, sjebale su nas povrede ramiza i ozila prošle sezone kao i walcotta i spali smo s prve pozicije i bili smo osramoceni od plasticnih ekipa ( osim liverpoola ) - wenger nije kriv za povrede ali za te derbije neke jeste jer nije doveo DMF-a

doveli smo alexisa, ozila i jos dovodimo masala igraca i igraca - koji **** sad nije uredu sa nama??? sta nam sad fali??? sta nas sad **** i sprijecava da ne postignemo nesto konkretno i opet budemo stari Arsenal???

Da li je to gospodin Arsene Wenger, ili samo pehovska (ne)sreća koja nas prati godinama, ili najjednostavnije i najbanalniji razlog može biti da smo jednostavno slabiji kvalitetom i da nam to fali?

po meni se odgovor krije u sva 3 razloga ova i da bi se vratili ondje gdje jesmo mora se nešto PROMIJENITI I SVA 3 OVA RAZLOGA treba fino proispitat i pokušat riješiti, ja ne znam više šta da kažem, našem timu želim uvijek sreću da dobijemo i da pobijedimo, nit ću ikad zeljet da izgubimo da bi se nešto promijenilo, mnogo puta lahko popizdim al opet skontam da su mi dragi svi igrači džaba što ih sve popljujem redom kad se naljutim ( kladu i onog panjića cazorlu :mrgreen: )

opet ću reći sretno nam i nadam se da ćemo imati pozitivne sezone u narednim godinama, od ove nema ništa a od sljedece.. daj Bože

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 05 feb 2015, 22:33

topnik1 je napisao/la:Čuj postali sramota od kluba.

Malo ohanite sa tim gnusnim komentarima na račun kluba :roll:
Mi smo sprdancija kojoj svaka susa moze predvidjeti poziciju na kraju sezone jos prije pocetka priprema i turneja, sprdancija kojoj se moze predvidjeti i koliko igraca ce u prosjeku odsustvovati i biti van pogona, gdje to jos na svijetu ima? Malo je takvih primjera mozda Dinamo prvak HNL-a ili tamo oni prvaci Armenije i tako tih drzava...

AA je kriv jer nije slijepac da ne vidi sta se desava, svake sezone deja vu sve isto, pa ne mozes biti vjecno ovca i pusiti Wengerovu pricu kad tad ce te i vi zagrizeni fanovi ovog ublehasa to skontati, pitanje ej samo koliko jos sezona ce morati da prodje ovakvih istih ko ova i ovih proslih 10-11 pa da skontate. Nakaradna taktika i transferi kombinovani sa sarlatanskim treninzima, pripremama i lijecenjem povrijedjenih igraca nas je dovela do toga da ispadamo iz trke za titulu jos u septembru.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Amarildo
Kontakt:

Post Postao/la Amarildo » 05 feb 2015, 22:38

Ja i dalje ne mogu preboliti što je Kallstrom samo na pozajmici bio.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"

Meša Selimović

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 feb 2015, 22:40

Kokosi su nasa stalna musterija, pa da izadje zenska ekipa mi od njih necemo izgubiti, nema potreba za prisustvo neke nervoze.
1946

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 05 feb 2015, 22:45

Dobro je dok nam se može predvidjet top 4

Zamisli jedno jutro se probudiš,a ono tvoja ekipa zakovana za dno tabele a s klupe te vodi 'Najveći genije modernog fudbala'.
A.F.C. Bournemouth!

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 05 feb 2015, 22:58

:lol: :lol: Koju kolicinu gluposti sam cito pola sata.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 05 feb 2015, 22:59

Cirkus :lol: :lol:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 05 feb 2015, 23:16

rambo16 je napisao/la:Dobro je dok nam se može predvidjet top 4

Zamisli jedno jutro se probudiš,a ono tvoja ekipa zakovana za dno tabele a s klupe te vodi 'Najveći genije modernog fudbala'.
I zamisli probudis se i ta ekipa sa dna tabele te otrese ko slinu u Evropi i zavrsi ispred tebe u grupi?

:shock: :shock: pa mi smo to dozivili....

Dovoljno o sposobnosti naseg menadjera govori cinjenica da su argumenti u njegovu odbranu trenutni neuspjesi drugih trenera...pametnom dosta...

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 05 feb 2015, 23:21

Mjesec dana gola nismo primili, u zadnjih 15 utakmica forma nam je takva da smo prvi na tabeli.
Sa rezervnim bekovima smo izdominirali City ( mora se ovo naglasit) i uostalom pobijedili smo tu čuvenu top3 ekipu na njihovom terenu. Dalje, pobjede nisu rezultat sreće nego smo odlično povezali redove i igramo sjajno i naprijed i nazad.
Kokelan, igrač sumnjivih kvaliteta igra iz utakmice u utakmice sve bolje i tako dalje i tako dalje...

Al jok ovdje se jedna priča fura , Arsenal propada, Arsenal sramota, Wenger pojma nema, Arsenal cirkus i td i td.

Nevjerovatno jbt.

Pitam se šta neutralni posmatrači misle kad čitaju ovo ?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 05 feb 2015, 23:29

Najjace su mi ove statistike kad izvuku neki podatak po kojeg smo mi prvi na tabeli :lol: sta je bilo jos prosle najvise kola proveli na mjestu broj jedan :lol: :lol: pobjedili jednom ekipu iz top4 sto se dogadja inace svake prestupne godine odma sila...I nemoj da iskrivljujes istinu Arsenal ne propada, Arsenal STAGNIRA, ipak da bi propali trebalo bi puno toga da se poklopi sto je nemoguce jednom ovakvom klubu...

Moj problem nije to sto ti i tebi slicni vidite u STAGNIRANJU uspjeh, nasi pogledi na Arsenal su ocigledno drugaciji ja za Arsenal zelim da bude dominantna sila ono sto je bio nekad i po tome se ravnam i kritikujem to u ovoj ekipi ja ne vidim, ma ni blizu toga a i ti zelis da Arsenla bude sila samo sto ti sebe lazes i uvjeravas da ova ekipa moze biti to i tu se razilazimo.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 05 feb 2015, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 05 feb 2015, 23:33

rambo16 je napisao/la:Dobro je dok nam se može predvidjet top 4

slika
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 05 feb 2015, 23:34

BigBigBang je napisao/la:Najjace su mi ove statistike kad izvuku neki podatak po kojeg smo mi prvi na tabeli :lol: sta je bilo jos prosle najvise kola proveli na mjestu broj jedan :lol: :lol: pobjedili jednom ekipu iz top4 sto se dogadja inace svake prestupne godine odma sila...I nemoj da iskrivljujes istinu Arsenal ne propada, Arsenal STAGNIRA, ipak da bi propali trebalo bi puno toga da se poklopi sto je nemoguce jednom ovakvom klubu...
To je statistika koja pokazuje da je Arsenal digao formu i da je diže iz kola u kolo. 5 kola može biti slučajnost, 15 ne može.

I znao sam da će neko reći na fazon svake prestupne godine pobjeđujemo top timove, a da nismo pobijedili City opet bi nešto pametovali :D.

Nisi ti rekao da Arsenal propada, al bilo je komentara.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 05 feb 2015, 23:47

Nisam ja prvi spomenuo 'Neshvaćenog genija iz Štutgarta' koga sad ismijavaju svi redom
Vi ste ti koji ste nakon svake njegove pobjede,ovde tušili ljude kako je on idealan trener za nas. @Šnajderlin vas je predvodio

A Arsenal ne može propast jer je ozbiljan klub.
Arsenal je i sa budžetom od 50 miliona igrao Ligu prvaka

To jel mi imamo dobar tim ili nemamo vrijeme će pokazat.
Uz par pojačanja,dominacija je neminovnost. Do tada ćemo nažalost morati da trpimo izljeve bijesa nakon svakog kiksa
A.F.C. Bournemouth!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 05 feb 2015, 23:54

Ne moze se reci da Arsenal propada ali da nesto puno napreduje, ni to se ne moze reci. Najveci problem Arsenala je sto drugi rastu. Ponajvise Chelsea i Manchester City.
Znaci, sta ti vrijedi ako si isti kad drugi rastu, sire se po broju navijaca, postaju bolji od tebe.

Arsenal je morao dovoditi WC napadace i bar donekle biti konkurentan. Ovih 10 godina posta ce se odraziti tek kasnije. Vec je pocelo ali tek ce da se vidi kad sva ova djeca porastu a oni navijaju za druge klubove vise nego za Arsenal. Diskutovalo se o ovom davno jos...
Nema vise Henrija, Bergampa, nema vise trofeja i one prepoznatljive ljepote u igri.

Taman pomislis evo zvijezde evo povratka... ta zvijezda se povrijedi.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 06 feb 2015, 00:03

Problem Arsenala kao kluba je taj sto ljudi iz Uprave pokusavaju da odrze harmoniju u ekipi tako sto ce svi igraci zaradjivati isto ili priblizno, odnosno sto nikome nece dati veliku platu. U zadnje vrijeme i to se polako mijenja, ali mora se okrenuti naglavacke. Pogledajte samo ostale klubove iz samog vrha i cifre koje njihovi igraci zaradjuju. Ovakva politika odbija svjetske zvijezde da dodju igrati kod nas. Uvjeren sam da bi Falcao dosao kod nas da smo mu ponudili istu ili pribliznu platu kao sto sada ima.
Zadnja izmjena: suhakrpa, dana/u 06 feb 2015, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 06 feb 2015, 00:04

Arsenal treba promjenu trenera/menagera, da bi krenuo napredovati....sa novim trenerom dolazi i novo medicinsko osoblje, nova taktika i nove ideje.
Wenger se vremenom ofucao i potrošio, predugo je na klupi a nije Ferguson.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 06 feb 2015, 00:11

Koga boli briga za navijacima iz Afrike, Azije pa cak i Evrope? To sve lijepo zvuci, ali oni u Londonu i Engleskoj donose novac Arsenalu. Radi njih Arsenal ima zagarantovanih 50+ miliona funti u startu. Ovo ostalo manje vise i nije bitno, ako kupi dres, a i to vecina ne radi. Ekonomski gledano naravno.

I glupe su price o stagniranju. Prvo se sere za period od 9 godina bez trofeja, svi zaboravljaju stadion koji je Arsenal kostao vise nego Abramovica sto je kupio Chelsea. To isplaceno i rijeseno, Arsenal doveo Ozila i Alexisa, gdje je tu stagniranje? Sad je Wenger konacno doveo i stopera. To je napredak. Arsenal jos nije ispao iz FA kupa niti iz Lige prvaka i sve dok je tu ne vidim zasto se ne bi mogao boriti za isto.

Sto se tice Alexisa, ovaj sad Arsenal moze bez njeg. On je odradio svoj dio posla kad je nosio ekipu u trenucima kad je bilo lose i kad su Ozil/Ramsey/Walcott(da taj panj koji ce opet dati 10 golova na kraju sezone, a godinu dana bez utakmica). Sad on moze malo odmoriti. Nek on bude spreman za LP i to je odlicno.
Celik!3,2,2.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 06 feb 2015, 00:46

rambo16 je napisao/la:Nisam ja prvi spomenuo 'Neshvaćenog genija iz Štutgarta' koga sad ismijavaju svi redom
Vi ste ti koji ste nakon svake njegove pobjede,ovde tušili ljude kako je on idealan trener za nas. @Šnajderlin vas je predvodio

A Arsenal ne može propast jer je ozbiljan klub.
Arsenal je i sa budžetom od 50 miliona igrao Ligu prvaka

To jel mi imamo dobar tim ili nemamo vrijeme će pokazat.
Uz par pojačanja,dominacija je neminovnost. Do tada ćemo nažalost morati da trpimo izljeve bijesa nakon svakog kiksa
Koje vrijeme molim te? Pa hocemo to spodobi dati jos deset godina da eksperimentise i stagnira sa ovim timom nalazeci uvijek izgovore za neuspjehe koje svake godine redovno donosi? Uz par pojacanja ovaj tim je i sve ove sezone mogao da dozivi tu dominaciju uvijek je falilo par pravih pojacanja i ove godine fali samo nikako da ih docekamo, uvijek nas obraduje nekim jeftinim rijesenjem umjesto pravog pojacanja.

Ma ja nema stagnacije dokaz tome je sto je doveo Ozila i Alexisa :lol: To sto nista nije postigao sa njima i sto ce i dalje glavni uspjeh biti top4 to nije stagnacija vec napredak. Naravno u cilju da se opravda nesposobnost ublehasa i njegovog tima da ima spremne igrace sad se prica kako nam sad Alexis i ne treba on je eto svoje odradio sad ce Walnut da zabije 10 golova do kraja sezone nekim levatima uglavnom u nebitnim trenutcima i odvede nas do zeljene top4 pozicije i novog ugovora od 150k funti sedmicno, svjetska klasa :urnebes: :urnebes:

A naravno da sam zagovarao dolazak Klopa to je covjek koji je u finansijski inferiornom Dortmundu timu koji je u odnosu na Bayern finansijski sto puta inferiorniji nego Arsenal u odnosu na City, Untied i Chelsea i uzeo dviej titule zaredom i finale LP, covjek u zadnjih 11. godina ima vise osvojenih trofeja i vece uspjehe od Wengera i to su cinjenice taman ispao iz lige ove godine.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 06 feb 2015, 04:02

Ja jedino prihvatam da je peh povreda Debuchya, ovo ostalo ne bas. Nije mi jasno da se ne otklanja problem ko god da to bio, a ocito da neko jeste.

belefront

Post Postao/la belefront » 06 feb 2015, 10:09

AA je isti Claude, a ovaj topnik1 isti Ty hahahah

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.