rambo16 je napisao/la:Na početku (nekad kad sam tek počeo piskarat po forumu),@AA mi se činio kao vrlo korektan lik
Legendo,sad si mi se srozao toliko nisko da ti svaki post samo preskočim.
[youtube][/youtube]
Jesu se sastali
Pomenuli su i Chubicu
druže, ja pored svega još uvijek negdje podržavam Wengera nadajući se da će Arsenal opet zasijati pod njegovom palicom ali **** ne ide...
godinama nam se povrede dešavaju, kako, zašto,zbog čega??? ne može biti sreća 10 godina protiv nas pa da me **** jarane....
ja veze nemam šta je u klubu ali postalo mi je dosadno da se jedna te ista priča ponavlja ne jednom nego godinama, ne ide, jednostavno ovom klubu više ne ide, ovo nije onaj Arsenal koji je postojao prije 10 godina, nas su mnoge ekipe već osramotile, godinama se sramotimo i sa povredama, samo naš medicinski tim može vako izyebat igrače da to nije normalno
reći ćete da pišem negativno ofo ono ali kad god se ponadamo da bi sezona mogla biti naša, da bi nešto mogli postići nešto se desi da baš suprotno bude
godinama smo prodavali igrače a nismo nikoga dovodili.. opet smo bili konkurenti ali nije nikada sezona mogla biti naša - wenger nije bio kriv
popravili smo se finansijski i doveli igrače, sjebale su nas povrede ramiza i ozila prošle sezone kao i walcotta i spali smo s prve pozicije i bili smo osramoceni od plasticnih ekipa ( osim liverpoola ) - wenger nije kriv za povrede ali za te derbije neke jeste jer nije doveo DMF-a
doveli smo alexisa, ozila i jos dovodimo masala igraca i igraca - koji **** sad nije uredu sa nama??? sta nam sad fali??? sta nas sad **** i sprijecava da ne postignemo nesto konkretno i opet budemo stari Arsenal???
Da li je to gospodin Arsene Wenger, ili samo pehovska (ne)sreća koja nas prati godinama, ili najjednostavnije i najbanalniji razlog može biti da smo jednostavno slabiji kvalitetom i da nam to fali?
po meni se odgovor krije u sva 3 razloga ova i da bi se vratili ondje gdje jesmo mora se nešto PROMIJENITI I SVA 3 OVA RAZLOGA treba fino proispitat i pokušat riješiti, ja ne znam više šta da kažem, našem timu želim uvijek sreću da dobijemo i da pobijedimo, nit ću ikad zeljet da izgubimo da bi se nešto promijenilo, mnogo puta lahko popizdim al opet skontam da su mi dragi svi igrači džaba što ih sve popljujem redom kad se naljutim ( kladu i onog panjića cazorlu

opet ću reći sretno nam i nadam se da ćemo imati pozitivne sezone u narednim godinama, od ove nema ništa a od sljedece.. daj Bože