FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

vrebac86
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la vrebac86 » 04 feb 2015, 22:54

A tko drugi??? Covjek izlazi na skok i cisti lotu zadnja linija treba da se suzi i zatvori prostor , pa nije on Supermen da sa odmah vrati na svoju poziciju! Ranko ima dosta grsaka ali ste ga uzeli na zub i svaku je on kriv, a danas bio jedan od najboljih ako ne i najbolji!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 04 feb 2015, 22:56

vrebac86 je napisao/la:A tko drugi??? Covjek izlazi na skok i cisti lotu zadnja linija treba da se suzi i zatvori prostor , pa nije on Supermen da sa odmah vrati na svoju poziciju! Ranko ima dosta grsaka ali ste ga uzeli na zub i svaku je on kriv, a danas bio jedan od najboljih ako ne i najbolji!
drug, slazem se i kazem da je Juan trebo zatvorit nazad. Nemoj da se pjenis :mrgreen:
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

patriota_90
Kontakt:

Re: Odg: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje uta

Post Postao/la patriota_90 » 04 feb 2015, 23:00

Ranko je panj i dok nam god igraju on i slicni njemu poluigraci nema nam napretka. Ako ne kiksa direktno onda je indirektni krivac dzaba ga branite meni ga je pun k.... vise

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 04 feb 2015, 23:05

arminz je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:A tko drugi??? Covjek izlazi na skok i cisti lotu zadnja linija treba da se suzi i zatvori prostor , pa nije on Supermen da sa odmah vrati na svoju poziciju! Ranko ima dosta grsaka ali ste ga uzeli na zub i svaku je on kriv, a danas bio jedan od najboljih ako ne i najbolji!
drug, slazem se i kazem da je Juan trebo zatvorit nazad. Nemoj da se pjenis :mrgreen:
Fakat mi je krivo, na koju god stranicu udem sve neka balavurdija Ranko ovo ,Ranko ono! A boljeg stopera nemamo, igra fakat korektno ali svi smo ljudi i grijesimo, a njemu se prisivaju i greske i od drugih! Znaci da u kojoj ekipi igra najbolj stoper na svijetu nebi trebali nikad primiti gol :lolno: Pojednini nikad nisu igrali fudbal a pocnu toliko pametovati za ne povijerovati!

Siptar nije nista pokazao, Strinic ga strpao u mali dzep :facepalm: :facepalm: pa nitko ne pise a kao veliko pojacanje!
Ovaj poraz je Mancinijev poraz, a ne od Ranokie!!!
idem na spavanje dok nisma pogubio zivce!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 04 feb 2015, 23:05

kapetan nastavlja sa dominacijom :tokralju:
#SuningOUT

Elki
Kontakt:

Post Postao/la Elki » 04 feb 2015, 23:13

Ma mancini se pogubio skroz jbt...Za ligu se ne sikiram izborit cemo opstanak..al u evropskoj daj boze da opet ne bude taktiziro pa zijanimo odmah od celtica...jbg al ovo je tuga vise u pm.. :damn:
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..

Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!

SampiJuve
Kontakt:

Post Postao/la SampiJuve » 05 feb 2015, 15:30

Nismo zasluzili sinocnji poraz, nije to loshe izgledalo.Dodushe nisam gledao prvih 15 minuta, ali ostatak smo bili ravnopravni, mozda cak i bolji.Brozovic nije nista losiji od Kuzme, za sada, na trenutke cak i dobar, djeluje da ima samopouzdanje.Hernanes se trudio, vidi se da mu se ne sjedi na klupi. Puskas me po kretnjama i potezima na terenu nenormalno podsjeca na Jovetica iz mladjih dana.Kugla par puta potvrdio ono sto sam govorio kada se spekulisalo da cemo ga dovesti, spusti momak glavu i ne gleda, cesto ne vidi igraca u boljoj poziciji, ali trudi se maksimalno.Santon dobio na stamini, vidi se odakle je doshao. :)

Kapiten i potez kod gola... :clap: :clap: :clap:

Yuto i Nokija su debilcine s kojima u ekipi se nemamo cemu nadati,ali nije da nismo znali.
Murillo=JJ

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 05 feb 2015, 18:54

Upravo pogledao utakmicu :facepalm:

Retard vrlo dobar (i u obrani i prema naprijed),svaka čast.Nagatomo...isusati kako je to glup igrač.Mene boli sve kad ga gledam.Ne mogu više.
Zadnjih 15ak minuta Retard i Puscas jedva na nogama stoje,a ona taraba na klupi nista ne mijenja.Glavno da je ranije izvadio Hernanesa.Točno sam znao da će izgubit kad sam vidio da su ovi izdahnuli.Još jedan Mancinijev poraz.To je taj vrhunski stručnjak.Prosuo je prvenstvo,prosuo je kup.Ne bi me čudilo da ni se ispadne od nikad lošijih Škota.

4-3-3 danas i to je idealna formacija jer nema trequartiste.Danas je to dosta dobro izgledalo i moglo se proći dalje da Mancini nije po tko zna koji put izvodio pizdarije.
Hernanes jako dobar i definitivno treba ispred Guarina igrat.Nije da nismo to govorili odavno.Icardi iako nije zabio dosta dobro je odigrao...par finih asistencija za suigrače.Santona gotovo uopce nisam primjetio.Puscasa samo kod onog šuta gdje mu je Andujar skinuo nakon dobre povratne Icardija.Al prva mu je od prve minute,ima vremena za njega.Generalno i nije bilo nesto previse prostora po bokovima pa se niti Shaqiri s druge strane nije nesto specijalno iskazao iako se vidi da se trudi...pomagao je i u obrani dosta.
Jel ovo ozbiljno da se Ranocchiu krivi za poraz? :rol:

@arminz
Šta je sa Brazilcem na beku bilo?Nisam ništa primjetio...Ili sam mislio da je neki drugi igrač :hmmmmm:
Razbojnik je napisao/la:Brozovic je tocno igrac kakav sam rekao da ce biti, a smijali ste se.
Takvi igraci danas prolaze, koji se puno krecu i imaju solidnu tehniku. Mozak vise nije bitan.. Run Broz run :mrgreen:
Nakon 45.minuta ovo zaključit :facepalm:
A ovo što si ti opisao je Nagatomo koji je najbolji primjer da je mozak itekako bitan.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 05 feb 2015, 19:24

@Siamo
Lik je za ono sto je igro imo dvije lopte i dva identicna trka naprijed. Trci pravo i onda se samo zabije u igraca. Drugi put je bilo kad je povuko kontru i da se prije rijesio lopte moglo se mozda sta i napravit.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 05 feb 2015, 19:28

Aha,primjetio sam to prvo.Al sam već bio previše živčan kako ne mogu loptu zadržat pa nisam niti registrirao koji je igrač.

Jel sad Palermo u subotu?Treba skupljat bodove za ostanak polako.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 05 feb 2015, 19:53

Palermo je u nedjelju u 20:45..Dybala ce da nas siluje

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 05 feb 2015, 20:33

Pobjeda u nedjelju i nakon toga Mancini uvezuje jos 2 ligaske za prekid katastrofalnog niza :kafa:

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 05 feb 2015, 22:42

Poslije Palerma, Atalanta i Cagliari :hmmmmm: pa moglo bi se to i desit..

19. igramo protiv Celtica, izmedju utakmica sa Atalantom i Cagliarijem, prva u gostima

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 feb 2015, 19:45

Handanovic; Santon, Ranocchia, Juan Jesus, Nagatomo; Guarin, Medel, Brozovic; Shaqiri, Icardi, Palacio.
:facepalm: Dijete kreten.Znači još jedan gubitak bodova.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 08 feb 2015, 19:56

Taman je sastav, samo da je neko drugi umjesto Guarina

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 feb 2015, 20:16

Ma neću ni gledat.Hernanes i Kovačić (kad je prilika zbog formacije da centralnog veznog igra) na klupi dok ona taraba bez mozga igra.A naprijed Palacio koji je jos uvijek nezalijecen dok je Podolski na klupi.Glavno da se pričalo da treba dovesti krila pa će se moći odmoriti Palacia da se oporavi.Još je i Nagatomo tu jer je Danilo ozlijeđen.Ako slučajno uzmu bod pogledat ću sutra reprizu i to je to.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 08 feb 2015, 20:22

Ma i Kova je los u zadnje vrijeme bio, tako da ima razloga da bude na klupi. Al ne znam cemu Guarin zasluzuje da igra svaku. Isto tako i Podolski.

Palermo nije nikad pobijedio na San Siru, evo im dobre prilike

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 08 feb 2015, 20:29

Šteta što nije Kovu stavio umjesto Guara, mislim da bi mu ta pozicija više odgovarala nego trequartista (na kojoj nije baš dobar bio zadnjih 2-3 utakmice).
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

SELK
Kontakt:

Post Postao/la SELK » 08 feb 2015, 20:32

Gdje je Podolski??

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 08 feb 2015, 20:41

Guarin ispred Hernanesa i Kove :o pa daj nemoj me *ebat :lol:
#SuningOUT

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.