Ermin Bičakčić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Re: Ermin Bičakčić
prvjenac glavom za Ermina, 1:1 u 35 minuti.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Goalgetter
- Kontakt:
Glavom nakon kornera. Bravo. 
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Cestitke. Imal ko video gola?
Jaoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Gdje ste sad hejteri i fudbalske neznalice
Jel ono mislite da je izgubio mjesto u prvih 11 Hoffenheima.
Jel ono naj najlosiji stoper
E neznalice, neznalice veze vi nemate ... ..
Gdje ste sad hejteri i fudbalske neznalice
E neznalice, neznalice veze vi nemate ... ..
Jedini koji ima afinitet da bude Spahin nasljednik, mlad je, igra u Bundesligi, standardan.Po meni dosta ispred Sunjica.Spaha se nažalost neće još dugo zadržati u reprezentaciji tako da bi Mesa u što kraćem vremenu trebao početi usmjeravati ga u tom smjeru da će za relativno kratko vrijeme on postati komandant odbrane. Dobro je da je Emir još uvijek tu, uz njega Bico moze još bolje napredovati.
P.S Svaka čast za go
P.S Svaka čast za go
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
I vodi računa o frizuri, k'o Spaha nekadedoo3 je napisao/la:Jedini koji ima afinitet da bude Spahin nasljednik, mlad je, igra u Bundesligi, standardan.Po meni dosta ispred Sunjica.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
To je nas Čelični,osim sto je odlican stoper vrlo je opasan u sesnaestercu protivnika,prati loptu do kraja i ne sumnjam da ce biti jos puno golova.
Bravo Zmaju.
Bravo Zmaju.
http://www.****/utakmica/6gaYjQK7/#video" onclick="window.open(this.href);return false;DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Cestitke. Imal ko video gola?
rezultati tacka com
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Ala protiv Slovačke 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Isto to sam pisao ovdje prije vise od godinu dana...i objasnio zasto to mislim, citanje igre, tehnika, smirenost, pozrtvovanost, itd, a mlad... pa se neki smijali, tako da mi se nije davalo ponavljati isto neznalicama, jer oni to ne mogu shvatiti.edoo3 je napisao/la:Jedini koji ima afinitet da bude Spahin nasljednik, mlad je, igra u Bundesligi, standardan.Po meni dosta ispred Sunjica.Spaha se nažalost neće još dugo zadržati u reprezentaciji tako da bi Mesa u što kraćem vremenu trebao početi usmjeravati ga u tom smjeru da će za relativno kratko vrijeme on postati komandant odbrane. Dobro je da je Emir još uvijek tu, uz njega Bico moze još bolje napredovati.
P.S Svaka čast za go
Svaka cast Sunjicu, ali njega se ne moze porediti sa Bicom, pogotovo kad ga vidim da se ne zna sastaviti s loptom. Za klupe vrlo dobar...a nakon sto Spaha ode u penziju mislim da ce sa Bicom u zadnjoj liniji igrati Zukanovic, a lijevog beka Kolasinac...osim ako se ne pojavi neko bolji od Zuke...Toni bi imao prednost u odnosu na Zuku kada igramo protiv visocijih i jacih napadaca.
Činjenica je da je Bićo uvijek slabije igrao za reprezentaciju nego za Braunšvajg,a posle i za Hofenhajm..U početku sam mislio da je psihički problem,a onda se pojavila povreda pa je nespreman igrao na SP-u gdje je ispadao po nekoliko puta kao amater,a Šunjić se progurao u prvog štopera..Sada je Bićo prvi štoper,pa Zuka pa onda Šunjić..Spahića ne računam jer ne znam koji mu je status
Meni je Ermin uvijek korektno igrao za repku izuzev greške protiv Argentine. Protiv Amerike dobar, protiv Slovaka isto dobar, one ostale dvije također ok. Argentina prijateljska nije bio loš sa obzirom na kakvoj je vjetrometini bila odbrana zato jer je neznalica igrao bez zadnjeg veznog. Ovo poslije SP-a nije ni igrao.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Totalno me podsjetio go na onaj protiv Slovaka, tada je isto bilo za 1:1 i nakon kornera. Samo ovdje se vidi kako je ko vo navalio da je zakuca. Svaka cast momciluko! I dalje tako!
Jedan od rijetkih standardnih u svojim klubovima.
Jedan od rijetkih standardnih u svojim klubovima.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Upravo tako. To samo neznalicama nije bilo jasno. A nije da ih je falilo ovdje. Dalekoooooooo od toga dovoljno je samo prelistati ovu temu malo unazad. Pohvale su bile jako jako rijetke.FaraonTM je napisao/la:Meni je Ermin uvijek korektno igrao za repku izuzev greške protiv Argentine. Protiv Amerike dobar, protiv Slovaka isto dobar, one ostale dvije također ok. Argentina prijateljska nije bio loš sa obzirom na kakvoj je vjetrometini bila odbrana zato jer je neznalica igrao bez zadnjeg veznog. Ovo poslije SP-a nije ni igrao.
- Goalgetter
- Kontakt:
Dodaj jos i Kipar.FaraonTM je napisao/la:Meni je Ermin uvijek korektno igrao za repku izuzev greške protiv Argentine. Protiv Amerike dobar, protiv Slovaka isto dobar, one ostale dvije također ok. Argentina prijateljska nije bio loš sa obzirom na kakvoj je vjetrometini bila odbrana zato jer je neznalica igrao bez zadnjeg veznog. Ovo poslije SP-a nije ni igrao.
Realno, prerano je momak ukopan i popljuvan. Grozan protiv Argentine, ali eto, nije bilo ni za ocekivati da ce svaki od igraca biti na nivou, pritisak na njega je ucinio svoje, a i tek je poceo trenirati 10 dana prije SP.
On ce jos da napreduje, i izrasce u prosjecnog stopera. Moramo da se pomirimo da u trenutku boljeg nemamo, a i kao sto vidimo, jedan od rijetkih igraca je koji je standardan u svom timu u ligi 5.
Ma neki ovdje pamte isključivo loše stvari...Ajax je napisao/la:Upravo tako. To samo neznalicama nije bilo jasno. A nije da ih je falilo ovdje. Dalekoooooooo od toga dovoljno je samo prelistati ovu temu malo unazad. Pohvale su bile jako jako rijetke.FaraonTM je napisao/la:Meni je Ermin uvijek korektno igrao za repku izuzev greške protiv Argentine. Protiv Amerike dobar, protiv Slovaka isto dobar, one ostale dvije također ok. Argentina prijateljska nije bio loš sa obzirom na kakvoj je vjetrometini bila odbrana zato jer je neznalica igrao bez zadnjeg veznog. Ovo poslije SP-a nije ni igrao.
@Goalgetter
Kipar sam zaboravio, al' i to je odigrao korektno. Prvi gol po meni ide na dušu Begovića morao je ono boksati a drugi prazna desna strana obrane yebiga Speedy Demon se zaboravio vratiti u odbranu
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Goalgetter
- Kontakt:
Starter protiv Stuttgarta.
Ne da je Bico !
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Daj i Sejinu bombu kad si u kancelarijiHusika je napisao/la:Ne da je Bico !
Gledao sam jučer nekih 50,60 minuta Bičakčića i bio je vrlo dobar. Par odličnih intervencija 
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: invincible1921, Mocvara1991 i 59 gostiju.