sumnjam da će Maccabi rano riješiti utakmicu,jer i bez ova dva igrača Galata je jako opasan kod kuće,plus što će danas igrati pred punom dvoranom zato što im je kazna istekla,a budi siguran da će Erceg igrati minimalno 35 minuta i ja ću ga 100% odigratirisingforce je napisao/la:da, ali je isto tako vrlo moguce da Maccabi utakmicu rijesi vec do sredine 3/4, tako da bi Erceg mogao na klupu ostatak utakmice...Arroyo je out dok Micov mozda malo i zaigra taman da ostane ispod 11p.
gdje ima potvrda da je Micov ozljeđen jer sam upravo njega mislio odigrati over 11,5
a sad s obzirom na ovo Erceg bi trebao preuzeti svu odgovornost i prebaciti ma kolika god granica bila,jer ove sezone igra odlično
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
ramos4 je napisao/la:evo ovaj pa sta bude ili bos ili nesto da se ima igrati

napokon.

da se ima za veceras nesto odigrati
jozinho je napisao/la: gdje ima potvrda da je Micov ozljeđen jer sam upravo njega mislio odigrati over 11,5
a sad s obzirom na ovo Erceg bi trebao preuzeti svu odgovornost i prebaciti ma kolika god granica bila,jer ove sezone igra odlično
15,5/Erceg Z. (Galat-MacTA) 1,85 više
Sve je već ispričano Galata bez Arroya i Micova, i Erceg će uzeti dosta šuteva jer protiv ALBE kad također Arroyo nije igrao je zabio 19 s tim da je ispucao 17 lopti iz igre plus 6 slobodnih i ovo bi trebalo proći lagano,jer sve na to ukazuje.
10,5/Tomić A. (Real-Barce) 1,85 više
Košarkaški el klasiko u kojem Tomić ima uvijek dodatni motiv s obzirom na način na koji je napustio RM.I za jedne i za druge ova utakmica je vrlo važna u borbi za vrh skupine i za očekivati je da ovi iskusniji igrači malo više povuku jer Barca je i dalje bez Olesona i Navara koji bi im puno zančili u ovakvom dvoboju.Ante je u zadnje vrijeme u odličnoj formi i vjerujem da će biti na nivio igara od prije,jer bez njegove odlične partije Barca nema što tražiti u Madridu.
+2,5/Ricoh-Guif Eskilstuna 1(rukomet švedska)
Ricoh je u zadnjem dvoboju doma protiv istog protivnika slavio 3 razlike,dok je u gostima izgubio 2 razlike.Guif je u 10 gostujućih susreta u samo 4 pobijedila i to samo jednom preko 3 razlike.U najmanju ruku izgledi su 50/50 i ne vidim razlog za ovim hendikepom jer očito je da nije velika razlika u kvaliteti između ova dva tima.
Sve je već ispričano Galata bez Arroya i Micova, i Erceg će uzeti dosta šuteva jer protiv ALBE kad također Arroyo nije igrao je zabio 19 s tim da je ispucao 17 lopti iz igre plus 6 slobodnih i ovo bi trebalo proći lagano,jer sve na to ukazuje.
10,5/Tomić A. (Real-Barce) 1,85 više
Košarkaški el klasiko u kojem Tomić ima uvijek dodatni motiv s obzirom na način na koji je napustio RM.I za jedne i za druge ova utakmica je vrlo važna u borbi za vrh skupine i za očekivati je da ovi iskusniji igrači malo više povuku jer Barca je i dalje bez Olesona i Navara koji bi im puno zančili u ovakvom dvoboju.Ante je u zadnje vrijeme u odličnoj formi i vjerujem da će biti na nivio igara od prije,jer bez njegove odlične partije Barca nema što tražiti u Madridu.
+2,5/Ricoh-Guif Eskilstuna 1(rukomet švedska)
Ricoh je u zadnjem dvoboju doma protiv istog protivnika slavio 3 razlike,dok je u gostima izgubio 2 razlike.Guif je u 10 gostujućih susreta u samo 4 pobijedila i to samo jednom preko 3 razlike.U najmanju ruku izgledi su 50/50 i ne vidim razlog za ovim hendikepom jer očito je da nije velika razlika u kvaliteti između ova dva tima.
Ko je jamio jamio,granica na Ercega 15,5Lisac je napisao/la:Erceg 13,5 vise 1,8 Max Bet, u premieru je 16,5 a ako ne igra Aroyo i Micov onda nebi trebalo biti problema
Mitrovic 9,5 under (max bet) 7,5 over (premier)

Nesto da se prati do NBA..

- Evolution87
- Kontakt:
Lopez
Maccabi
2.10 na 20KM
ako prodje sve stavljam na ovo:

Maccabi
2.10 na 20KM
ako prodje sve stavljam na ovo:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
još kad bi se ovo imalo gdje i odigratiGoldenGirl je napisao/la:Untill FD fix his problems with logging on and registration on forum I will post up "Dark games" from our team.
For today we have INSIDER BET (not fixed, but very realiable s o urce and medium-high confidence):
Time: 20:30h
Sport: Voleyball
League: Belgium Ethinas Ere Division Women
Oudegem W - Gent W
Bet: Away win
Odd: 3,75
Stake: Medium-high (Insider bet)
*For tommorrow we will have fixed game from France 2. League, everything is confirmed and you can play again max bet stake with very strong confidence.
Odd is >2,30.
We will not post it public but through private mesagess and conditions are the same as last Saturday.
So everyone who wants to get involved and can meet the conditions let us know and we will send you the match*

Wall u premieru na 16,5 svugdje ostalo na 18,5 također kao i Big Al na 16,5. Isplati ih se uzet po ovim marginama.
Marjanovic (-13,5+)-2
Reyes(-10,5+)-2
Maccabi-h2
Zvezda-1
@8,23
Erceg(-16,5+)-2
Teodosic(-14,5+)-2
Hezonja(-6,5+)-2
Maccabi-2
@8,86
Reyes(-10,5+)-2
Maccabi-h2
Zvezda-1
@8,23
Erceg(-16,5+)-2
Teodosic(-14,5+)-2
Hezonja(-6,5+)-2
Maccabi-2
@8,86
M.Hezonja 6,5 više
Odigrao je 5 meceva u EL ove sezone i biljezio 9,4p po utakmici uz 17 min u prosjeku.Prije par dana u spanskom prvenstvu protiv Manrese odigrao 23 minute i za to vrijeme postigao 24 koša uz impresivni sut za 3p. 8/8 .Na krilima te dobre partije ocekujem da bi i veceras mogao dobiti najmanje 15-20 min. a ako bude tako onda je ova margina vrlo mala za decka kojeg vec zovu evropski Curry.
Odigrao je 5 meceva u EL ove sezone i biljezio 9,4p po utakmici uz 17 min u prosjeku.Prije par dana u spanskom prvenstvu protiv Manrese odigrao 23 minute i za to vrijeme postigao 24 koša uz impresivni sut za 3p. 8/8 .Na krilima te dobre partije ocekujem da bi i veceras mogao dobiti najmanje 15-20 min. a ako bude tako onda je ova margina vrlo mala za decka kojeg vec zovu evropski Curry.
Tacno tako jarane.... isto tako bilo sa jucerasnjim zutim... jest da je bilo pogodjeno al kakve fajde...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
mozeli zalgiris/J.Anderson (14.5), preko on im je ko glavni igrac...
ja mislim da bi trebao zvezdi ubacit 20-ak, ako ima neko upućeniji neka napiše ali po meni idebob je napisao/la:mozeli zalgiris/J.Anderson (14.5), preko on im je ko glavni igrac...
hvalazgmiky je napisao/la:ja mislim da bi trebao zvezdi ubacit 20-ak, ako ima neko upućeniji neka napiše ali po meni idebob je napisao/la:mozeli zalgiris/J.Anderson (14.5), preko on im je ko glavni igrac...

Dobre večeras utakmice na rasporedu, imam neki osjecaj da bi dosta toga moglo u overu završit.

Wall prva napadacka opcija u Wašingtonu. Njega sam prije svega odigrao zbog manje granice u premieru, u ostalima je bio na 18,5. Mogla bi večeras i dvica biti na Wašington 2,0kv. Crawford bi trebao večeras biti starter, tako da mi je smješna ova granica od 15. Collins ima fin matchup, trebao bi to iskoristit i preći ovu granicu. Bledsoe po svemu sudeći voli da igra protiv lillarda. Ovako stoji u međusobnim 22, 23, 30 i 33! Meni dovoljno da ga odigram over.
Sretno svima

Lagano.Kardelj je napisao/la:Ako ne igraju Arroyo i Micov, trpati over na sljedeća 2 igrača:
Koja je to kladionica? 
btw. Veri najs plej..

btw. Veri najs plej..

- Evolution87
- Kontakt:
Mogla bi veceras u NBA da bude noc overa, sve mi vuce na to
Big Al
Wall
James
Crawford
Collison
Bledsoe
sad izabrati 3-4 odavde
Big Al
Wall
James
Crawford
Collison
Bledsoe
sad izabrati 3-4 odavde

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.