Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Jedino sto valja u Denveru je Juka I malo ona pijanica lici na nesto ovo ostalo sve tarabe.Niko nece da igra odbranu !!Trener je mutav skroz pa covjece STARTER ti na klupi kad se tekma prelama,pravi se nesto pametan a bolje je da ga uvodi sa klupe ako je vec tako .
Zadnja izmjena: BosnaSTL, dana/u 05 feb 2015, 03:53, ukupno mijenjano 1 put.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Joj ja karinaša majko moja mila.
Eto mu Galli8nari hahhaah

-
- Kontakt:
ma namjerno gube ba, vidi se sa neba 

Glava mi se raspada
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Cim ga rano izvede znaci da mu je nesto zamjerio i da se nece vracat
e zato ces fasovat jos jedan poraz, Boston je imaao kamaru of.skokova nekon izlaska Juke
ako nije naumio da izgubi, ovaj poraz je katastrofa od vodjenja utakmice shawa
mamu mu jbem, bezveze cekam a znam da ga nece uvest...steta jer je mogao ici preko 20
e zato ces fasovat jos jedan poraz, Boston je imaao kamaru of.skokova nekon izlaska Juke
ako nije naumio da izgubi, ovaj poraz je katastrofa od vodjenja utakmice shawa
mamu mu jbem, bezveze cekam a znam da ga nece uvest...steta jer je mogao ici preko 20
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Haahhahahah glupane glupi

Koji bogalj Galinari

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- akisarajevo92
- Kontakt:
Galinari
A za Shawa **** ti ***** da ti ***** ******* ***** *****
Noc.

A za Shawa **** ti ***** da ti ***** ******* ***** *****
Noc.
Don't believe the hype.
Shaw nema šta više tražiti na klupi Nuggetsa nakon ovoga, kakav idiotizam.
Mozda namjerno gubi jer zna da nemoze uci u playoff pa da dobije sto bolji pick na draftu.vedator je napisao/la:Shaw nema šta više tražiti na klupi Nuggetsa nakon ovoga, kakav idiotizam.
Ovaj trener kao da namjerno gubi utakmice, logicno je da prva petorka zavrsava utakmicu, a on drzi Juku i Chandlera na klupi, a igraju mu Gallinari i Arthur, jos hajde da su sta pogodili, Gallinari sut 1/9 (0/5 trica), Arthur 1/7 (0/2 trica), svasta... 

Ovo je do trenera...
zadnjih 22 min utakmice igra bez ijednog centra...
Raspolozeni nurkic na klupi....
zadnjih 22 min utakmice igra bez ijednog centra...
Raspolozeni nurkic na klupi....
Po njegovim komentarima, ekipa namjerno gubi, tj. igraci, dok on radi sve sto je u njegovoj moci....Glupo je da mu prvi centar ne igra koliko, 18 zadnjih minuta utakmice bez problema s licnim...BosnaSTL je napisao/la:Mozda namjerno gubi jer zna da nemoze uci u playoff pa da dobije sto bolji pick na draftu.vedator je napisao/la:Shaw nema šta više tražiti na klupi Nuggetsa nakon ovoga, kakav idiotizam.

- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Nemam pojma zasto mu Shaw nije dao da igra vise pri kraju igre kada je igrao dobro i nije imao problema sa licnim. Mislim nidje veze.
Kao da je ljut bio na njega. Kada ga je izvadio iz igre zadnji put objasnjavao mu nesto na malo ljutit nacin, vidi se vrlo kratko na 6:01 na videu gore.
Ili su Nuggets mozda u "tank mode".
To bi im mozda i najpametnije bilo. Najgora pozicija je bit taman van playoffa.
Kao da je ljut bio na njega. Kada ga je izvadio iz igre zadnji put objasnjavao mu nesto na malo ljutit nacin, vidi se vrlo kratko na 6:01 na videu gore.
Ili su Nuggets mozda u "tank mode".

Kakva ljutnja i teorije o gubljenju...bar ovu tekmu sam stekao utisak kao da je hteo da dobije...bar mi je odavao utisak na kraju trener da je bio frustriran zbog poraza
ekipu je krenulo i skakacki i u odbrani sa brzom petorkom i stigli su protivnike iako su bili u zaostatku 10 poena sa Jukom u igri,iako je dobro odigrao njegove minute zbog cega bi ga ubacivao kad nesto funkcionise bolje...
ekipu je krenulo i skakacki i u odbrani sa brzom petorkom i stigli su protivnike iako su bili u zaostatku 10 poena sa Jukom u igri,iako je dobro odigrao njegove minute zbog cega bi ga ubacivao kad nesto funkcionise bolje...
daj covjece, njemu je Galinari igrao centra u zadnoj cetvrtini a za to vrijeme Boston imao po tri uzastopna napada..pazzarac je napisao/la:Kakva ljutnja i teorije o gubljenju...bar ovu tekmu sam stekao utisak kao da je hteo da dobije...bar mi je odavao utisak na kraju trener da je bio frustriran zbog poraza
sport.sport se uveliko blamira s obaveznih 5 tekstova nakon dobrog nastupa Juke. sjetimo se naslova "sta je Nurkic spremio Gasolu za rodjendan"...pa je spremio 0-7 sut...
Ne treba vam to...osim ako ne racunate na neku lovu od njega. Ofirno
Bravo Juka, jos jedna odlicna partija sinoc.
Ovo sto ga trener ne pusta da igra pred kraj utakmice je jasan pokazatelj da tankuju. Juka malte ne jedini u ekipi igra odbranu ( i to kakvu odbranu ), a trener ga ne ubacuje kada im to najvise treba. Svi samo nabijaju statistiku, a vjerujem i da su dobili takve upute, jer moraju se negdje prodati.

Ovo sto ga trener ne pusta da igra pred kraj utakmice je jasan pokazatelj da tankuju. Juka malte ne jedini u ekipi igra odbranu ( i to kakvu odbranu ), a trener ga ne ubacuje kada im to najvise treba. Svi samo nabijaju statistiku, a vjerujem i da su dobili takve upute, jer moraju se negdje prodati.
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 18 gostiju.