Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF
Onaj Isco je igracina a sta tek reci za Kroosa ,svaku utakmicu koju sam gledao,momak je jedan od boljih,uvijek na pravoj poziciji,uvijek tacan i pravo vrijeme pas,odlicna saradnja sa napadom,odbranom,stvarno jedan od bolji transfera Reala u zadnje vrijeme,Alonso,jedan meni od drazih igraca je isto super i steta sto je otisao,ali sva sreca da je tu Kroos,drugacije bi ovo sve bilo da nema njega,i pokazalo se kao super ulaganje ,uostalom i mlad je jos,mogu misliti za 2 3 godine,kakav ce igrac biti.
Zero tituli momci. 

James - Kroos - Isco je najgenijalniji vezni red ikada.
Tesko cemo na izdrzat' na 2 fronta sad.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Nema ni dovoljno kvaliteta da se igra 4-3-3 ipak msm da Bale na James-ovo mjesto a Benz GOAT u spic glupo bi bilo nakon 2 tekme sa 4-4-2 vrati se na 4-3-3.
Hajde vise Modrinho,bem ti reprezentaciju i kad se povrijedi.
Hajde vise Modrinho,bem ti reprezentaciju i kad se povrijedi.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Kad se vrati Modric iskombinovat ce se vec nesto.Clutch je napisao/la:James - Kroos - Isco je najgenijalniji vezni red ikada.
Znači Carlo odlazi na kraju sezone. Nek povede i vreću klempi sa sobomgeoxx je napisao/la:Zero tituli momci.

Netačno. Najgenijalniji vezni red ikad je James - Luka - Toni - Isco.Clutch je napisao/la:James - Kroos - Isco je najgenijalniji vezni red ikada.
Baciti sve karte na primeru

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kawhi je napisao/la:
Baciti sve karte na primeru

Najvise ce profitirati Silva kojeg ja vidim kao odlicnog igraca 2 klase iznas Illarre i Khedire,zatim u CL imas Odegaarda,moze pregurati u CL gubitak Jamesa je ogroman ali i nadoknadiv
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Bale je korisniji u 4-4-2. Zalijepis ga lijevo, nek sparta gore - dole i cao.
James je gubitak za Primeru, u CL se to ne bi trebalo toliko osjetit', posebno kad se vrati Lukica.
James je gubitak za Primeru, u CL se to ne bi trebalo toliko osjetit', posebno kad se vrati Lukica.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Mozda Carlo vrati Bejla u vezni red,i budemo protiv Patetica u formaciji 4-4-2
Sto bi sigurno bilo bolje,jer svakako protiv njihove cetvorice u sredini trojica nasih ne mogu izaci na kraj,pogotovo sad kad nemas Jamesa koji je odlican u oba smjera.
Al ne vjerujem.

Sto bi sigurno bilo bolje,jer svakako protiv njihove cetvorice u sredini trojica nasih ne mogu izaci na kraj,pogotovo sad kad nemas Jamesa koji je odlican u oba smjera.
Al ne vjerujem.
ma 4-4-2 Isco i Bale na krilima,CR i Benzema napad
Mada meni je gore za stopere tu smo bas limitirani

BTW
Mada meni je gore za stopere tu smo bas limitirani

BTW

4-3-3 bi igrali i da se Hames nije povrijedio. Ne znam jel Carlo toliko pusi mitomanije o BBC-u il sta.
Hames - Luka - Kroos - Isco
---Karim----Ronaldo
i imas najaci Madrid ikad. Najaci fudbal smo igrali upravo u ovoj formaciji tamo negdje oko oktobra.
S obzirom na okolnosti 4-3-3 je i bolja formacija trenutno.
Defanzivna 4-4-2 sa Baleom u vezi ce ici protiv Bayerna, Barce i slicnih.
---Karim----Ronaldo
i imas najaci Madrid ikad. Najaci fudbal smo igrali upravo u ovoj formaciji tamo negdje oko oktobra.
Ma mi protiv Atletika sa 4-3-3 pusimo,standardna ce prica biti kao i svaki put.Jos sad sa Nachom i Varanom nazad 
4-4-2 valjda je vidio kako ih je barca rastavia 3 puta

4-4-2 valjda je vidio kako ih je barca rastavia 3 puta

Znaci okruglo 30
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Pridruzujem se cestitkama velikom covjeku i igracu i jednoj od najvecih legendi kluba.
Ziv nam bio, mnogo trofeja i rekorda u bijelom dresu.
Ziv nam bio, mnogo trofeja i rekorda u bijelom dresu.
geoxx je napisao/la:4-3-3 bi igrali i da se Hames nije povrijedio. Ne znam jel Carlo toliko pusi mitomanije o BBC-u il sta.
---Karim----Ronaldo
Ajd ba ne seri,znas,niti si **** trenet ,niti isi ista ,niti ja,prestani pametovati ,imaju odlicnog trenera i on sta radi,a to sto vama svaka mala greskica ide na onu stvar,isto da igrate Play Station,pa ono zamjenis ,igraca jer je usrao neke tvoje pokrete,e ovo je realnost,i zamisli sad neke utakmice sto je uradio danasnji trener sa tako zvanim onim Specijalnim,npr,protiv Bayerna u gostima ili protiv Barce sve ove,kladim se da bi to bio onaj Bus sa sto vise mogu defaznivaca,zato prestani glumi **** trenera i srati i uzivaj u jednom od najboljih timova u historiji fudbala i ona akcija od nocas da je uspjela,vjerujem da bi bila na svakom mogucem portalu,ali stvarno momci igraju extra i nisu oni roboti,onaj Bale,evo i Reus da je tu umjesto njega,pa ne moze niko onako kako vi kontate na igrici,manageru,sta vec igrate,prestanite biti nezahvalni i srati po sjajnim igracima,ovo me podsjesti na onog Ronalda,toliko donio Realu,Svijetu,svima nama,i kad mu se u pola utakmicem protiv Espanola zvizdalo,kako je debelo krme itd i slicno,i onda nekad pred kraj,lik izvoda 3 4 lika skoro i golmana i ona mu citav stadion poce Ronaldoooo Ronaldoooo,eto sta mi smeta kod vas ,budite malo Realno,ovo su ljudi,ovo je stvarno,nije **** igrica i skonajte vise to i pokazite malo respecta prema svojim igracima,sorry na smetnji,...
Mislim na starog Ronalda da ne bude zamjene,jer vas pola ne zna da je taj i igrao...
Kids, never go drunk on internet. 

Jbg ode Jamesu Metatarsalna kost
,mora na operaciju,samo sreca da je na desnoj nozi pa ce brze da se vrati i nece biti veliki posljedica.

Jesi siguran da sam Kid ?????geoxx je napisao/la:Kids, never go drunk on internet.
Ae covjece prosetaj. Napisao si kilometarski post da bi rekao sta?
Da ne smijemo kritikovati igrace , taktiku il sta ja znam jer neamo papir da smo trener.
Zali se adminu foruma.
Da ne smijemo kritikovati igrace , taktiku il sta ja znam jer neamo papir da smo trener.

Zali se adminu foruma.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.