a burza i parizer su u top 3 svih vremena

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Mislis ovaj:Donnie Darko je napisao/la:Možel neko nać onaj burzin post o drkanju. Mislim da je on bio, kao uletio neko kad je trebao finalni udarac zadat.
don_burza je napisao/la:jel ti ko kad platio kad ga drkasne, ne mislim na to.Nego ovi ljudi koji prevode da li se njima plaća ili rade volonterski :mrgreen
Neutral je napisao/la:Consigliere je napisao/la:ban na IP!nedimko je napisao/la:nedimko je neuništiv odo kod komšije i prijavićuse ako treba jopet
Heller je napisao/la:Kolko ja treba imam u prijateljima na fb pa sam opet stalno suha kurca.AA23 je napisao/la:Santi Cazorla od jucer poceo pratiti Higuaina na Twitteru, moglo bi ovo znacit nesto.
Gdje ima dima ima i vatre.
AgresivnoDjubre je napisao/la:Jel ti sad bolja voda ?PIKE je napisao/la:Promijeni kravama vodu, trebalo bi pomoći.AgresivnoDjubre je napisao/la:Imam problem.Mislim i nije al me nervira.![]()
Oznacen sam na sliku od jedne osobe i ona mi se vidi na "vremenskoj liniji" medjutim ostale 2 slike od druge osobe mi se ne vide,nego moras uci u album da se vidi,cisto me zanima do cega je ? Jel iko imao taj problem ?
dominiranjeAgresivnoDjubre je napisao/la:S kim si takav si.PIKE je napisao/la:ahaha a i ja navro na ove zivotinje nesta
Papastathopoulos je napisao/la:Kakav ti je to potpis crni @pauce, hasagic na golu ? Pa taj vise ne oblaci rukavice ni kad cijepa drva
jos jedan burzindon_burza je napisao/la:
harebianconero je napisao/la:Joj koji sam peh, odem do kladionice, opkladim se izadjem i stavim listic u predjnji dzep. I kako idem premjestim ja listic u zadnji, sada nemogu da ga nadjem, nigdje listicaaa ?!
Nisi ti peh ti si madzionicar
opet fazlija aaaaaaaaaaaMonolog je napisao/la:Olimpijsko selo je sportska javna kuća. Tamo samo Fazlija nije "pristavio" i to samo iz razloga što je promašio rupu. Dovoljno mu je bilo što se mazio.![]()
Postao/la don_burza dana 13 nov 2011, 00:39
Moj rodjak koji je zacet pod pesimismom i koji je profesionalni pesimista kaze da cemo igrati 1-1 u Portugalu.
don_burza je napisao/la:rak ti formolu na plucima voziosoba 39 je napisao/la:Portugal,Španija,Mađarska,Grčka...Probisvjet je napisao/la:Najbitnije da je Bilino polje ostalo neosvojivo!
Ovo je realno i treba biti zadovoljan.
Sto se tice navijaca vecina nije bila navijaci (znamo i kako su karte dijeljene), jer su karte preko veze dobile hinje!
Na forumu ima tolikih tokmaka da se stidim citati ("zuti karton se prenosi u drugu utamicu")![]()
![]()
.Ovo je komedija.
Sretno reprezentaciji u Portugalu.
Bosco je napisao/la:don_burza o penalu koji je sviran za Barcu.don_burza je napisao/la:Ovo nebi sviro Goebbels zq Njemacku protiv Poljske ceteres' prve
![]()
![]()
![]()
![]()
don_burza je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Da i to docekam. Manchester United, najveci engleski klub (odyebite scouseri), da igra u Europa Ligi. Dno dna. Nemam vise snage nikoga kritikovat.... itd...
Znas da je tvoj komentar iscekivan ko bijeli carsaf posle prve bracne noci u nekim selima
brzi21 je napisao/la:don_burza je napisao/la:pa nisu ocrtane od kreca sa Cabemaxuz baxuz je napisao/la:Ma nema sanse da brisu one linije na travi na stadionu Bears-a za jednu prijateljsku utakmicu u kojoj uopste ne igra njihova (USA) reprezentacija.
uostalom para vrti gdje burgija nece![]()
![]()
Arsenalisation je napisao/la:don_burza je napisao/la:al koliko je samo hladan pri sutuKobe Bryant je napisao/la:Neznam dali postoji iki ko ima brzi , precizniji i visociji sut od K. Duranta![]()
Posto je visok 6.10 a igra SF , ali ustvari sutera , ali brzina je nestvarna
ja sa vise emocija otvaram pastetu
don_burza je napisao/la:
Samo da napomenemo Liverpoolovce da tekme pocinju u 20:45 utorkom i srijedom. Nije vas dugo bilo možda ste zaboravili
I naravno, parizer, neka ga neko nađe... to je najjači post svih vremena...don_burza je napisao/la:
Nisi ti peh ti si madzionicarharebianconero je napisao/la:Joj koji sam peh, odem do kladionice, opkladim se izadjem i stavim listic u predjnji dzep. I kako idem premjestim ja listic u zadnji, sada nemogu da ga nadjem, nigdje listicaaa ?!
don burza je napisao/la:al znas sta je meni najgore kod ovih cura
svde fine ovo ono cojk bi reko ne zna hljeba jest
a vam kad joj stavis ko da bacis parizer u hodnik
da nije onaj kad je neki frajer drk'o u hali, a nije se zakljucao jer je kont'o da je sam u kuci..i jednom rukom drk'o a drugom pusio cigaru, a u kuci mu nisu znali da pusi...i on se zad'o, kad mu stara uleti u halu...on od soka baci cigar' u solju i nastavi drkatiDonnie Darko je napisao/la:Ma nije, podug je post. Na onoj temi gdje smo doživljaje pisali. Moguće da nije burza.
Papastathopoulos je napisao/la:da nije onaj kad je neki frajer drk'o u hali, a nije se zakljucao jer je kont'o da je sam u kuci..i jednom rukom drk'o a drugom pusio cigaru, a u kuci mu nisu znali da pusi...i on se zad'o, kad mu stara uleti u halu...on od soka baci cigar' u solju i nastavi drkatiDonnie Darko je napisao/la:Ma nije, podug je post. Na onoj temi gdje smo doživljaje pisali. Moguće da nije burza.:lol::lol::lol::lol:
AA23 je napisao/la: tema nedžad fazlija![]()
![]()
Moj je dedo jednom u lovu ubio svog kera. Mislio lisica.
Mog'o je i on na Olimpijadu.
neki od legendarnih starih postova
Papastathopoulos je napisao/la: da nije onaj kad je neki frajer drk'o u hali, a nije se zakljucao jer je kont'o da je sam u kuci..i jednom rukom drk'o a drugom pusio cigaru, a u kuci mu nisu znali da pusi...i on se zad'o, kad mu stara uleti u halu...on od soka baci cigar' u solju i nastavi drkati:lol::lol::lol::lol:
Jimmy je to bio.Papastathopoulos je napisao/la:da nije onaj kad je neki frajer drk'o u hali, a nije se zakljucao jer je kont'o da je sam u kuci..i jednom rukom drk'o a drugom pusio cigaru, a u kuci mu nisu znali da pusi...i on se zad'o, kad mu stara uleti u halu...on od soka baci cigar' u solju i nastavi drkatiDonnie Darko je napisao/la:Ma nije, podug je post. Na onoj temi gdje smo doživljaje pisali. Moguće da nije burza.:lol::lol::lol::lol:
admin je napisao/la:to smo ja i Aca, deremo ga za Banoviće preko Karaule, a na Blaupunkt kasetofonu trešti Metallica - For Whom The Bell Tollsspielführer_21 je napisao/la:Nije fer da se vas dvojica ne vidite na clipu!admin je napisao/la:Svi forumaši dok ja vozim bus za Banoviće:
[youtube][/youtube]
Mi mašemo glavama i pjevamo na sav glas:
[youtube][/youtube]
admin je napisao/la:ne uzimaj ti adminovu guzicu u usta.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Posto je ovo tema vezana za smijeh evo da se malo nasalimo s doticnim virtualnim sex simbolom
Ide admin i zasvrbi ga guzica kad ce bagrcavi neka neka ogrebat ces me![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 70 gostiju.